Skandinavijos Minimalistinio Stiliaus Rožinės spalvos Plunksnos Širdies Drobės Plakatas ir Spausdina Sienos Meno Tapybos Šiaurės Apdailos Nuotrauką Namų Dekoro

Nauja

€2.41

Produktų Išsamiai

Drobė yra geriausia medžiaga plakatas.Medžiagos storos, Storng, atsparus Vandeniui, plakatas turi ryškių spalvų ir neblunka.Pastaba:Tai yra plakatas,tik Medinis rėmas nėra įtrauktas.

Prekybos Išsamiai

Visas paketas bus pristatytas su sekimo numeriu 1~2 darbo dienas, ePacket ir Kinija paštu, oro paštu, yra mūsų numatytąjį paslaugų,Prašome susisiekti su mumis, jei norite, kad experss pristatymo.Pastaba:Prašome įsitikinti, kad jūsų adresas yra tiksli ar išsami.Tikimasi, pristatymo data turės įtakos muitinės,Oro ir pan., Kartais tai gali užtrukti šiek tiek ilgiau, gauti paketą,Prašome susisiekti su mumis, jei norite išplėsti savo užsakymą apsaugos laiką.

Paslaugos Išsamiai

Jei iškyla Kokybės Problema,Pakavimo Žalą,Spalva Klaidos,Dydis Klaidos ir pan, Grąžinti arba pakeisti prekę yra priimtinas.Pažadame 100% Pasitenkinimas garantuotas.

Žymos: plakatas skandinavijos, plakatas, skandinaviško stiliaus, plakatas skandinaviško stiliaus, Sklendė, skandinavijos, oficialus moterų, vimpelas vestuvių, skandis, Šiaurės, flamingo plakatas.

Rėmas No
Technics Purškiamojo Dažymo
Paramos Bazės Drobė
Tipas Drobė Spaudiniai
Šiaurės Apdaila Namo Sienos Nuotraukas, Už Kambarį
Rėmelio režimu Neįrėminti
Originalus No
Drobė Plakatas Drobė Spausdinama Gėlės
Formos Vertikalus Stačiakampis
Forma Vieną
Prekės Pavadinimas ALLBLUE
Dalykai Natiurmortas
Vidutinis Vandeniui Atsparus Rašalas
Medžiaga Drobė
Stilius Modernus
Dekoratyvinis Nuotraukas cuadros decoracion salonas
Modelio Numeris MB111126

Parašykite savo atsiliepimą!

Skandinavijos Minimalistinio Stiliaus Rožinės spalvos Plunksnos Širdies Drobės Plakatas ir Spausdina Sienos Meno Tapybos Šiaurės Apdailos Nuotrauką Namų Dekoro

Parašykite savo atsiliepimą!

Panašūs produktai