YUPINCIAGA Pavasarį Naują Moterų Japonų Stiliaus Laiškas Katė Galvos Spausdinti ilgomis Rankovėmis su Gobtuvu Medvilnės Hoodies Animacinių filmų Spausdinti Harajuku

Nauja

€15.35

Sveiki Atvykę Į Mūsų Parduotuvę

Dydžių Lentelė

M krūtinė 98cm , ilgis 62 cm ,peties 49cm, rankovės 48cm L krūtinė 101cm , ilgis 64 cm , peties 51cm, 49cm rankovės yra 1-3 cm klaidą , prašome kruopščiai patikrinti prieš jums pirkti .ačiū Pastaba: 1. Tai yra Azijos dydis,nesusiję su S/M/L tiesiog.Prašome patvirtinkite, dydį, prieš perkant.Prekės yra matuojamas vertus,tai gali būti 2-3cm skiriasi, šios informacijos nuoroda tik.Susisiekite su mumis, kad gautumėte išsamią informaciją, jei turite tam tikrų abejonių. 2. Dėmesio: Dėl skirtumo tarp skirtingų monitorių, nuotrauka gali neatitikti faktinių spalva prekę ir garantuojame, stilių, jei tas pats, kaip parodyta paveikslėliuose, bet ne pačią veikimą įvairiomis įstaigomis, kaip ant modelio.Ačiū.

Drop Laivyba

Hi dear draugui .jei jūs ieškote geriausias drop laivyba tiekėjas, YUPINCIAGA yra geriausias pasirinkimas už jus . 1.Mes esame Viršų Prekės ženklo parduotuvės dėl www.levandu-kalnelis.lt. 2 užtikriname puikų mūsų produktų kokybę. 3 Mes teikiame tiek Lašas Laivybos ir Didmeninės prekybos paslaugos jums. 4 Mes Siūlome Epacket ir www.levandu-kalnelis.lt Standartinis Pristatymas dauguma šalių .Ir dažniausiai Nemokamas Pristatymas jums !Tai dažniausiai trunka 7-15 darbo dienų, daugelyje vietų .Kai kurioms šalims ar kaimo vietovėse, tai gali užtrukti dar ilgiau laiko, nes ne dažnai, oro ir tikrinimą muitinės.Jei norite, kad prekė (- s) greitai atvykimo ,mes bus naudoti EMS arba DHL , kuris paprastai trunka 3-5 dienos atvykti, tačiau reikia sumokėti papildomą. 5, Jei jūs lašas laivas mūsų daiktų , mes norėtume suteikti VIP Nuolaida tik jums .Mes stengiamės pasiūlyti jums geriausius elementus ir puikus aptarnavimas .Tikimės bendradarbiauti su jumis .Tekstas, kad yra laukiami !

Vitrina Modelį ir Produkto

Skalbimo Instrukcijos

Išsamus skalbimo instrukcijos.Pavyzdžiui, plovimas su temperatūra-ne didesnis nei 30, nenaudoti baliklio, pakabinti sausas, ne geležies, ne sausas valymas, ir kt.

Kelių Spalvų

Pristatymas

Grąžinamosios išmokos ir Mainai

1. Jei esate nelaiminga dėl bet kokios priežasties arba turėti problemų su jūsų užsakymą, prašome leiskite mums žinoti, prieš išvykstant pašarų nugarą.Mes esame daugiau nei laimingi grąžinimo ir keitimo elementą. 2. Mes visada siunčiame mūsų paketas su, kaip saugiai supakuoti.Jei matote, nieko neveikia, kai gausite paketą, prašome fotografuoti iš karto, o ne jį išmeskite!Ir mes galime pradėti mūsų grąžinimo ir Biržų karto! 3. Mes, yra malonus ir sąžiningas pardavėjas.Tikimės, kad kiekvienas pirkėjas galės mėgautis savo pirkinių čia.Mes siekiame, kad teigiamų atsiliepimų apie visus sandorius.Prieš atvirą ginčą, prašome susisiekti su mumis. 4. Mums bus malonu jums pasiūlyti mūsų puikus aptarnavimas!Sveiki atvykę į užsakymą, Tikiuosi, kad turite ilgą laiką bendradarbiauti !

Mūsų Gamykloje

Prekės ženklo Istorija & APIE MUS

YUPINCIAGA buvo pasaulinio masto internetinė parduotuvė moterų mados, nuo 2010 m. Mūsų tikslas yra visada suteikia didelės vertės madinga kainomis neįtikėtinas kainas, užtikrinant aukštos kokybės serice mūsų klientams.Mūsų tikslas mūsų daiktų jaunų mergaičių madinga ir ponios " mados drabužių priedai, per mobiliųjų telefonų ir interneto platformas.mes siūlome lašas laivybos ir didmeninės prekybos ,paslaugų mūsų klientams.Mes projektuojame ,sourse,rinkos ir parduoti drabužius.Mes laivas elementus iš mūsų sandėlių beveik everycountry mūsų pasaulyje.

Žymos: japonų stiliaus moteris, japonijos marškinėliai, japonų kimono, japonų, medžiaga japonų stiliaus, Harajuku, japonijos streetwear, azijos stiliaus, japonų mados, Japonija Stilius.

Kilmės KN(Kilmės)
Rankovės Ilgis(cm) Pilnas
Modelio Numeris 304930871
Medžiaga Medvilnės
Audinio Tipas Medvilnės
Rankovės Stilius Reguliariai
Modelio Tipas Animacinių filmų
Lytis Moterys, Moteris, Mergina, Panele, Moteris, Moteris
Prekės Pavadinimas YUPINCIAGA
Stilius harajuku stiliaus Japonija
Su gobtuvu Taip
Elemento Tipas Hoodies
Svoris 0.37
Paslauga Drop laivyba , Didmeninė prekyba
Sezonas Pavasario/Rudens
Apykaklės Su gobtuvu
Tipas Puloveriai
Drabužių Ilgis Reguliariai
Dydis M,L,XL,XXL
modelis Laiškas Katė Vadovas

Parašykite savo atsiliepimą!

YUPINCIAGA Pavasarį Naują Moterų Japonų Stiliaus Laiškas Katė Galvos Spausdinti ilgomis Rankovėmis su Gobtuvu Medvilnės Hoodies Animacinių filmų Spausdinti Harajuku

Parašykite savo atsiliepimą!

Panašūs produktai