Universalus POLIRUOTI 12 COLIŲ 12" ANODUOTO ALIUMINIO DVIGUBO suvirinimo PELEKAIS ALYVOS AUŠINTUVAS 305MM Juoda

Nauja

€27.33

Aprašymas 12" Satin Aliuminio 2 Dual Perduoti Perdavimo Aušintuvas w/ detalės Black --Pagaminti iš satino aliuminio .100% aukštos kokybės. --Dual praeiti dizaino, 12 " ilgio. --OT aušintuvas 3 "--2 Skyles ant vienos Pusės Pertvara --Turi dvi jungiamąsias toje pačioje pusėje, kad priemonė 1/4" NPT --Universalus tinka --Ateina su 1/4" NPT barb detalės --toje Pačioje pusėje, įvadai ir išvadai dėl easy line, santechnikos ir vidaus pertvaros. - Daug geriau nei dauguma kitų, kurios yra panašios į ją-Ji siūlo geresnes aušinimo nei tradicinių radiatorių aušintuvai 100% Brand New Elementą Sudaro : 1 X Aušintuvas su jungiamosiomis Kaip rodo foto Naudojimas : Universalus dizainas bus dirbti su praktiškai bet kokį automobilį ar sunkvežimis.

Custom Pareigos 1. Tai pirkėjo atsakomybė už bet kokių vartotojo muito mokesčius, kurie gali būti imamas po pristatymo.

2. Kaip importo muitas bus imamas priklauso nuo kiekvienos šalies įprastą politiką.

3. Jei elementai yra sulaikyta Muitinės , pirkėjas atsako už patvirtintos sulaikyti daiktus.Atsiliepimai 1. Jei mes esame nepatenkinti produktu ar paslauga ,prašome susisiekti su mumis laisvai prieš palikdami mums savo nuomonę, Mes turime suteikti jums tinkamą sprendimą.

2.Nereikia mums neigiamų ar fizinis grįžtamasis ryšys ,tai nėra protingas pasirinkimas, siekiant išspręsti problemą.mūsų grupės pasistengsime geriausias paslaugas jums.

3. Ne tik verslo ,taip pat tikimės būti draugais su jumis .Įspėjimas!! 1. Mes turime geriausią kainą, nes esame gamykloje, kad gali sutaupyti daug artimųjų apyvartą išlaidos

2. Jūs galite susisiekti su mumis dėl geresnių kainų, jei norite, mažas ar didelis pardavėją

3. Visos dalys turi Profesinės įdiegimo ,kreipkitės į savo vietos veiklos parduotuvė, jei jūs nežinote daug, montavimas.

Žymos: alyvos termostatas, alyvos aušintuvas ls, mažas aušintuvas automobilį, stomp jungiklis, variklio alyvos aušintuvas automobilį, ksd9700 temperatūros jungiklis, lt alyvos aušintuvas, auto alyvos aušintuvas, corolla alyvos aušintuvas, kaukan alyvos aušintuvas.

Elemento Aukštis 10inch
Kilmės KN(Kilmės)
Medžiagos Tipas Aliuminio
Elemento Plotis 14inch
Nėra. Cilindrų 4 Cilindrų
Prekės Svoris 1.2kg
Specialios Funkcijos ALYVOS RADIATORIUS
Elemento Ilgio 12inch
Elemento Tipas Aušinimo Sistema
Išorės Bandymų, Sertifikavimo ISO9001
Metų 2017
Prekės Pavadinimas ISPEEDYTECH
Modelio Pavadinimas 562DBK-12

Parašykite savo atsiliepimą!

Universalus POLIRUOTI 12 COLIŲ 12" ANODUOTO ALIUMINIO DVIGUBO suvirinimo PELEKAIS ALYVOS AUŠINTUVAS 305MM Juoda

Parašykite savo atsiliepimą!

Panašūs produktai