Įkrovimo Adapteris 12V į 5V Energijos Konverteris, Skirtas "iPhone" ir "iPod 3G 3GS 4 ir iPad-Už Bose Docking Speaker "Apple" Garsiakalbis 12V į 5V

Nauja

€16.63

Sveiki atvykę į BestStep Tarptautinės Parduotuvė

^_^

Pranešimas: Prašome ignoruoti virš specifikacija, jie visi yra numatytasis.

Pastaba: Šis adapteris yra NE "Bluetooth" Muzikos Imtuvas , jis yra atliekamas, siekiant nustatyti apmokestinimo klaidos, susijusios su iPod aksesuarų, kad nereikia įkrauti "iPod Touch", "iPod Nano" ar "iPhone".Jei jūsų garsiakalbį ar docking station yra išėjimo įtampa 12 v, šis Mokestis adapteris sumažins 12v iki 5 voltų .Tai įtampos, kad "Apple" iphone ir ipod paleisti ir taip yra reikiamo lygio galios gauti nemokamai.

Jei jūsų garsiakalbį ar jungiamojo stotis nepalaiko garso/vaizdo ar apmokestinimo ypatumai "iPod", jūs turite, šis įkroviklis adapteris, neleis bet garso/vaizdo ar įkrovimo funkcijos.

Ar turite "iPod" ar "iPhone", kad jūs negalite įkrauti per savo docking station?

Galbūt jums reikia adapteriu įkrauti savo iPod ar iPhone savo Automobilyje?

Į 12 v į 5 v kroviklio adapteris keitiklis yra adapteris, kuris leis jūsų 30 pin, "iPhone" arba " iPod būti imamas tiesiai iš savo vyresnio amžiaus stiliaus docking station arba automobilinės stereofoninės sistemos .Tai reiškia, daugiau jokių trukdžių, kad jūsų muzikos, kai akumuliatorius išsikrovė, ir jums nebereikės prisiminti, įkraukite prietaisą prieš naudojimą ir po.

Kaip tai veikia?

Jei jūsų garsiakalbį ar docking station yra išėjimo įtampa 12 v į 12 v į 5 v kroviklio adapteris keitiklis bus sumažinti iki 5 voltų.Tai įtampos, kad "Apple" iphone ir ipod paleisti ir todėl reikia šios galios lygį, gauti nemokamai.

Kokie Dokai / Stereo ji dirbti su?

Į 12 V į 5 V kroviklio adapteris keitiklis dirba su Bose Serija 1 ir Klipsch iGoove – iš tikrųjų ji turėtų dirbti su bet docking station arba stereo, kad negali įkrauti jūsų iPhone ar iPod, nes tai yra išėjimo įtampa 12 voltų. (Jokių problemų su juo, mes turime ne nervintis grąžinimo politika).

Pastaba: šis adapteris yra NE "Bluetooth" Imtuvo

Suderinamas su visais 30pin "Apple" įrenginius:

iPhone 1st generation,

iPhone 3G,

iPhone 3GS,

iPhone 4,

iPhone 4S,

1 per 4-osios kartos "iPod Touch",

iPad, iPad 2 ir iPad 3.

3 kartos iPod 2003 m. iki Lightning " jungtis buvo išleistas 2012 m. pabaigoje

ĮKROVIMO ADAPTERIS.Prijunkite savo prietaisą ir jį ima, o groja muzika ir nebebus reikalaujama atskirą apmokestinimo.

AUTOMOBILIŲ IR NAMŲ TIRPALO.Idealus, jei turite senesnį automobilį, stereo su 30 pin, bet rasti, kad 30 pin apšvietimo nėra įkrauti jūsų iPhone arba iPod.Puikiai tinka vyresnio amžiaus jungiamojo stočių, pavyzdžiui, Bose Serija 1 / pirmos kartos, Klipsch iGoove HG ir kitus Dokus, kurio išėjimo įtampa 12v.

ENERGIJOS KONVERTERIS, Jei jūsų garsiakalbį ar docking station yra išėjimo įtampa 12 v, tai 12V į 5V doko, kroviklio adapteris, bus sumažinti iki 5 voltų.Tai įtampos, kad "Apple" iphone ir ipod paleisti ir taip yra reikiamo lygio galios gauti nemokamai.

"BLUETOOTH".Prašome atkreipti dėmesį, kad tai NE "Bluetooth" Muzikos Imtuvą.Jei norite naudoti šio adapterio sukurti "Bluetooth" sprendimas jūsų Bose 1 doko prašome nusipirkti

Kodėl jį užsisakyti:

Mokesčiai savo "Apple" įrenginį, tuo pat metu klausytis muzikos

Pirkti su mūsų belaidžių muzikos BOSE 1st Gen dokus

Išsaugoti $$$ - nereikia keisti docking station ar prietaisas

Jums gali būti domina , pls spustelėkite raudonos spalvos žodžių daugiau informacijos;

Visi produktai turi vienerių metų garantija, ir jei kokybės problema,siųsti atgal tik,mes grąžinsime arba keitimo nauju jūs.

Žymos: qc35, BOSE, bose ausinės, laisvų rankų įranga, garsiakalbis klipsch, qc20, 45v maitinimo adapteris, ipod touch, bose vyras, bose ausinių, echo.

Medžiaga Plastikiniai
spalva juoda
Funkcija Pakeisti 12V į 5V ( Tai tik konverteris adapteris, tai Nėra įkroviklio )
Pakuotė No
Prekės Pavadinimas PATCHSKY
Modelio Numeris Kroviklis Įtampos Keitiklis 12V į 5V
Palaikyti "Wifi" ar "Bluetooth" NĖRA
Elemento Tipas Adapteris

Parašykite savo atsiliepimą!

Įkrovimo Adapteris 12V į 5V Energijos Konverteris, Skirtas "iPhone" ir "iPod 3G 3GS 4 ir iPad-Už Bose Docking Speaker "Apple" Garsiakalbis 12V į 5V

Parašykite savo atsiliepimą!

Panašūs produktai