Skandinaviško Stiliaus Gražus Sienos Meno Spausdinimo Užsakymą Pigiai Dropshipping&Didmeninė Namų Dekoras Drobė, Tapyba Plakatus Spausdina

Nauja

€3.41

Produkto Informacija:

Dydis, cm ne colių,1inch=2,54 cm (Rankinis matavimas gali būti klaida, 0,5-1cm) biuro įranga:spausdino 12 spalvų Epson mašina Rėmelis:be rėmelio drobės tapybos meno,tiesiog drobės Pažymėti:drobė spausdina visi bus pratęsti 3cm balti kraštai iš kiekvienos pusės jūs neštuvų rėmo,jei jums reikia, 5cm balti kraštai,prašome palikti dėmesį, ar atsiuntė mums pranešimą, kai žaisti tvarka(veidrodžio pusėje taip pat gerai) Įpakavimas:Valcavimo į PVC vamzdžių Medžiaga:Vandeniui, Drobė ir ekologiški(Ne išnyks) Privalumai:Visi namų dekoro plakatus, spaudinius, parama dropshipping visame pasaulyje su nemokamas pristatymas.Mes siūlome geriausią kokybę,gerą aptarnavimą ir gerą kainą.Jei pristatymo informaciją paaiškėjo, jūsų klientas neturi gauti prekes arba prekes, sugadintas,prašome susisiekti su mumis,mes jums pristatyti naują, dar kartą į savo klientų.Custom:Tinkintų vaizdų ir dydis, viskas yra ok,jums tiesiog reikia teikti aukštos pikselių nuotraukas spausdinti.

Apie laivybos:

1.Visi spaudinių užsakymas bus siunčiami su sekimo Numeriu 1~3 darbo dienas(Trumpas tvarkymo laikas ir nemokamas pristatymas),ePacket ir Kinija paštu, oro paštu, yra mūsų numatytąjį paslaugų,prašome susisiekti su mumis, jei norite, kad experss pristatymo. 2.drobė spausdinama paketo gal šiek tiek vėluoja kai kurie svarbūs festivalis (pvz., Pavasario Festivalis ir Chrismas,Kinijos Nacionalinė diena) ar stichinė nelaimė (pvz.: ugnikalnio sprogimo,tankus rūkas ir pan.) susisiekite su mumis jei jums nėra gauti prekes po viršyti pristatymo laikas mes guranteed.

Tikrasis Spaudinių nuoroda

Pastaba:

1.Prašome įsitikinkite, kad jūsų adresas yra teisingas arba baigti prieš užsakymą; kai paketas išvežti,visi pristatymo informacija negali pakeisti. 2.Tikimasi, pristatymo data turės įtakos muitinės,oro ir pan., kartais tai gali užtrukti šiek tiek ilgiau, gauti paketą,prašome susisiekti su mumis, jei norite išplėsti savo užsakymą apsaugos laikas; 3.Prašome susisiekti su mumis, jei esate nepatenkinti su elementą po gauname tai,mes jums tinkamą sprendimą prieš atostogas, Neutralus ar Neigiamas Grįžtamasis ryšys. 4.Rankinis matavimas,gal egzistavimo 0.5-1 cm klaidos yra normalu.

1. Jei produktas Prarastas,Sugadintas ar Raukšlėta per tarptautines pristatymas,prašome susisiekti su mumis pirmą,po to patikrinti mes galime IŠSIŲSTI NAUJĄ. 2. Prašome nedvejodami kreipkitės į mus pirma, jei turite kokių nors klausimų.pavyzdžiui, siuntos nedelsiant, ir jokių problemų produktus.Mes gali padaryti viską, siekiant slove visas problemas. 3. Dėl Laiko Skirtumo, gal mes ne internete, nakties metu iš Kinijos, bet mes pasistengsime atsakyti jums iš karto per 8 valandas.

Paslaugos Išsamiai

100% Pasitenkinimas garantuotas.Visi mūsų atvaizdai yra aukštos raiškos versiją , prašome nedvejodami susisiekite su mumis, jei yra bet kokia kokybės problemos , prekės negavo ir t.t., grąžinti arba pakeisti prekę yra priimtinas.Prašome nedvejodami palikti neigiamą atsiliepimą prieš adresatą.

Žymos: vyrų abstrakčiai sienos menas, plakatas skandinavijos, namų, plakatas skandinaviško stiliaus, virtuvės scandi, skandinavijos, plakatas sienos, stebuklas dimand tapyba, mados korėjos, abstrakti dažai.

Didmeninė Prekyba&Dropshipping Sienos Menas Skandinaviško Stiliaus Tapybos Drobės
Dalykai abstraktus
Vidutinis akvarelė
Kilmės KN(Kilmės)
Medžiaga Atsparus vandeniui, drobė ir pigmentinio rašalo
Išnyks ar ne Ne išnyks, drobė, tapyba
Rėmas No
Namų Dekoro Plakatus Spausdina Korėjos Drobė, Tapyba Meno
Paramos Bazės Drobė
Tinkintų vaizdų ok
Stilius Korėjiečių
Originalus Taip
Dažymas Ir Kaligrafija Atspausdinta Drobė, Tapyba
Modelio Numeris sienos menas spausdinti
Prekės Pavadinimas GOODECOR
Prašymas Gyvenamasis kambarys,miegamasis ir pan namo sienų apdaila
Forma Vieną
Rėmelio režimu Neįrėminti
Formos Horizontalus Stačiakampis
Yra Protingas Prietaisas No
Atsparus vandeniui Taip,drobė spausdinama
Pasirinktinis Dydis Parama
Tipas Drobė Spaudiniai
Pakavimas Valcavimo su PVC vamzdžių
Technics Purškiamojo Dažymo
spalva Pats kaip ir vaizdo

Parašykite savo atsiliepimą!

Skandinaviško Stiliaus Gražus Sienos Meno Spausdinimo Užsakymą Pigiai Dropshipping&Didmeninė Namų Dekoras Drobė, Tapyba Plakatus Spausdina

Parašykite savo atsiliepimą!

Panašūs produktai