Multi-Funkcinė Lauko Nešiojamų skėtį nuo saulės Kempingas Tarp Žemės Kilimėlis Iškylą, Mat Vandeniui Lietaus Poncho, skirti Pėsčiųjų, Kempingas

Nauja

€10.12

Produkto aprašymas

Multi-Naudoti Karinis Taktinis Vandeniui Ripstop Gobtuvu Kamufliažas, Lietaus kailis Lietaus Poncho Vyrams, Moterims

Karinės Gobtuvu Kamufliažas, Lietaus kailis, pagamintas iš aukštos kokybės vandeniui ripstop nailono.Tai ripstop poncho yra 100% atsparus vandeniui ir vadinamas ripstop, nes specialaus pynimo kad eina per medžiaga.Tai iš pradžių karinės sukurta medžiaga, pynimo, kuri yra naudojama daugelyje audinių ir programas.Jis taip pat leidžia medžiaga, kuri turi būti lengvesni neprarandant stiprumo.Multi-funkcija prekė turi kilpų ant hem naudoti kaip priedangą arba žemės lapą ir paspauskite stud patrankas šonuose leidžia jums naudoti tai kaip miegmaišį padengti ar net poncho.

Paketų Sąrašo:

1x Lietaus Poncho

1 x Atitikimo Maišelį

Medžiaga: 100% Vandeniui ripstop nailonas

dydis: apytiksliai Matmenys: 55 x 41"; ilgis:82"",plotis:57"(kai visiškai pasklido)

SAVYBĖS:

Naudoti Kaip suteikti laikiną Pastogę Arba miegmaišį, Kai Naudojamas kaip karo Poncho,Apsaugo jus ir jūsų kuprinė iš sunkiųjų vėjo ir lietaus, all-in-one lengva nešioti lietpaltis

Multi Tikslas.ji gali būti naudojami ne tik kaip lietpaltis, yra palapinė, drėgmei atsparus kilimėliai, lietaus lietpaltis, pastogė ne gauti šlapias, pakeisti kilimėliai saulėtas, su virve, daryti mažas stogelis, vengti saulės.

Ekologiškas, netoksiškas, dėvėti, atsparus, patogus, nr. delamination, į galų gale tampa senėjimo, neperšlampami veiklos, kamufliažas poveikis yra akivaizdus.

Įvairių Programos.Vandeniui poncho yra ideali Išgyvenimo, Kempingas, Žvejyba, Medžioklė, Karinės, Taktinis, ir visų kitų veiklos lauke, taip pat kaip Helovinas kostiumai!

Šiltas Priminimas

Gali būti šiek tiek spalvų skirtumas dėl monitorių, fotoaparato ar kitų veiksnių, prašome kreiptis į fizinį elementą.

Prašome kreiptis į matavimas.Maža matavimo paklaida yra leistina į įprastą diapazoną.

Žymos: stovykla brezentas, lipdukas hikking, kempingas colchon, poncho moterims, kampanijos, vyrai iškylą, sąsiuvinis maišeliu, baseinas intex, brezentas, multicam.

Dampproof Kilimėlio Tipas Kita
žemės kilimėlio dydis 220CM*140CM
Kilmės KN(Kilmės)
Features1 gali būti naudojamas kaip kuprinė dangtis, kilimėlis, poncho
Svoris 200 gramų
Lauko Veikla Stovyklos
spalva Mėlyna, oranžinė, žalia, raudona, maskuojanti
Pakavimas 24x18CM
Audinys 210T grotelių medžiaga, sudėtis 100% poliesterio audinio, PU3000M
Pavadinimas trys viename lietpaltis
Features2 Poncho tipo kuprinė siamo lietpaltis, patvarus produktus
Medžiaga PVC
Pagal Pripučiamos Režimas Kita

Parašykite savo atsiliepimą!

Multi-Funkcinė Lauko Nešiojamų skėtį nuo saulės Kempingas Tarp Žemės Kilimėlis Iškylą, Mat Vandeniui Lietaus Poncho, skirti Pėsčiųjų, Kempingas

Parašykite savo atsiliepimą!

Panašūs produktai