Chanpoetry 4 Spalvų Naujagimių Drabužiai, Letter Spausdinimo Juokinga Kūdikis, Berniukas, Mergaitė, Bodysuit Medvilnė, Naujas Gimęs Kūdikis Drabužius Vasarą

Nauja

€2.74

modname=ckeditor

Patarimai 1. Prašome leisti 1-3cm matavimo nuokrypis dėl rankinis matavimas. 2. Atkreipkite dėmesį, kad šiek tiek spalvų skirtumas turėtų būti priimtina dėl šviesos ir ekrane. 3. Dydis sąraše yra Azijos dydžių kuris yra mažesnis nei UK/US/EU dydis.Prašome patikrinti, matavimo diagramos atsargiai, prieš užsakant. 4. Dėmesio plz: Jei jūsų vaikas yra išsipūtęs, rekomenduojame pasirinkti didesnio dydžio:) 5. Jei turite bet kurį klausimą, po to, kai gavote paketas, prašome susisiekti su mumis pirma, prieš jums atidaryti ginčus, mes stengiamės išspręsti šią problemą už jus.

modname=ckeditor modname=ckeditor

modname=ckeditor

PASTABA : 1. Jūsų pasitenkinimą ir teigiamas grįžtamasis ryšys yra labai svarbus mums.Prašome palikti teigiamą atsiliepimą ir 5 žvaigždžių, jei jūs patenkinti mūsų prekes ir paslaugas. 2. Jei turite kokių nors problemų su mūsų daiktus ar paslaugas, prašome nedvejodami susisiekite su mumis, pirmą kartą prieš jums palikti neigiamą atsiliepimą.Mes padarysime viską, kad išspręsti visas problemas ir suteikti jums geriausią klientų aptarnavimą. 3. Mes priimame Mažmeninė,Didmeninė prekyba,Mišrūs kad ir Lašas Laivas.Mes siūlome didelį nuolaida didmeninėje ir sumaišyti užsakymus.Jūs galite susisiekti su mumis dėl bet kokio klausimo,tai mūsų malonu atsakyti į visus jūsų klausimus per 24 valandas.

modname=ckeditor

Žymos: sveiki, vasaros telefono dėklas, bodysuit kūdikių, kūdikių audinys vasara, skrybėlę vasarą moterys, bodysuit sexi, paprastas spalvos bodysuit, suknelė vasarai, kelnės bodysuit naujagimis, vyrų šokių vasaros, babi medžiaga.

Apykaklės O-Kaklo
Prekės Pavadinimas Chanpoetry
Rankovės Ilgis(cm) Trumpas
Funkcija Minkšta ir Kvėpuojanti
Lytis Unisex
Modelio Tipas Laiškas
Medžiaga Medvilnės
Stilius Mados
spalva Balta, Mėlyna, Rožinė, Juoda
Amžius 0-24M
Pritaikymas Tinka tikrosios dydžio, imtis savo įprastinį dydį
Modelio Numeris PF0096
Sezonas Vasaros

Parašykite savo atsiliepimą!

Chanpoetry 4 Spalvų Naujagimių Drabužiai, Letter Spausdinimo Juokinga Kūdikis, Berniukas, Mergaitė, Bodysuit Medvilnė, Naujas Gimęs Kūdikis Drabužius Vasarą

Parašykite savo atsiliepimą!

Panašūs produktai