Motociklų Dalys Uždegimo Rinkiniai CG125 Uždegimo Ritė GY6 Uždegimo Bžūp Tinka GY6 Variklio ATV Dirt Bike Motoroleris Go Kart

Nauja

€5.48

produkto pavadinimas:Uždegimo rinkiniai CG125 aukšto slėgio pack GY6 aukšto slėgio bžūp

Taikytinos modeliai:tepkite GY6150-200 variklis

produkto Savybės:Ekonomikos ir patvarus, stabilus veikimas, patogus įrengimas, atitinkantis variklio konstrukcija, ugnį didelio tikslumo.

Didmeninių Paslaugų, Jei galite pirkti didelį kiekį, galime jums pasiūlyti didmenines kainas.Prašome palikite mums žinutę bet kuriuo metu.Grįžti: 1. Visi daiktai bus tikrinamas du kartus ir gerai supakuoti, prieš siunčiant.Po to kai jūs gaunate produktus, prašome patikrinti elementus, atidžiai. 2. Visi produktai yra geros kokybės, kai laivybos savo klientams.Jeigu turite kokių nors pažeistų elementų, negerai daiktų ar daiktų, ne taip, kaip aprašyta, galite ją grąžinti, ir grąžina turi būti atliktas per 15 dienų po to, kai pirkėjas gauna prekę.Bet jums turėtų būti atsakingi už grąžinti laivyba, nebent mes atsiuntė ne tą prekę ar prekės yra pažeistas transportavimo metu. 3. Visos grąžinamos prekės turi būti originalioje pakuotėje ir turėsite pateikti mums laivybos sekimo numerį, konkrečias priežastis, dėl grąžinimo ir jūsų užsakymo ID.Atsiliepimų: 1. Mes siekiame 100% klientų pasitenkinimo.Būsime dėkingi, jei galite pateikti mums teigiamų atsiliepimų ir 5 žvaigždžių, jei tai yra patogu.Įvertinkite šią operaciją: 2. Mes prašome, kad jūs su mumis iš karto prieš jums suteikti neutralų ar neigiamą atsiliepimą, kad galėtume tinkamai spręsti savo problemas.Prašome nedvejodami kreipkitės į mus bet kada ir bet kas.Mes visada pasiruošę jums.Klientų aptarnavimas: Jei turite kokių nors klausimų, Pease, nedvejodami susisiekite su mumis, mes esame pasirengę išklausyti jūsų reikalavimus ir problemas.Mes jums priimtiną atsakymą 1 darbo dieną.

Žymos: cg125 bakas, go kart, cg125 kuro, 50cc gy6, 900 rzr, motoroleris qmb 139, qmb 139 grandinės, kart rinkinys, xt1921, ax4.

Elemento Plotis 5.9cm
Elemento Aukštis 1inch
Prekės Svoris 170g
Išorės Bandymų, Sertifikavimo ce
Medžiagos Tipas Aliuminio
Modelio Pavadinimas DQ-126
Prekės Skersmuo 1inch
Prekės Pavadinimas CNBODE MOTO
Specialios Funkcijos Uždegimo

Parašykite savo atsiliepimą!

Motociklų Dalys Uždegimo Rinkiniai CG125 Uždegimo Ritė GY6 Uždegimo Bžūp Tinka GY6 Variklio ATV Dirt Bike Motoroleris Go Kart

Parašykite savo atsiliepimą!

Panašūs produktai