Vyrų Derliaus Budizmas Širdies Sutra Signet Tikėjimo Nykščio Žiede Retro Rimbuu Sutra Mantra Runos Amuletas Žiedai Vyrams Ant Pirštų

Nauja

€3.57

ŠIRDIES PRAJNA PARAMITA SUTRA

Kai Bodhisatvos Avalokiteshvara buvo praktikuojančių gilus Prajna Paramita,jis apšviestas Penkių Skandhas ir pamačiau, kad jie visi yra tuščias,ir jis kirto po visų kančių ir sunkumų.

Širdį

Shariputra,forma nesiskiria nuo tuštumos;tuštuma nesiskiria nuo formos.Forma pati yra tuštuma;pati tuštuma yra forma.Taip pat yra jausmas,pažinimo,formavimas,ir sąmonę.

Širdį

Shariputra,visi Dharmas yra tuščias charakteristikas.Jie pagaminti ne,ne sunaikintas,ne išniekinta, negrynas; ir jie nėra nei padidinti, nei sumažinti.Todėl, tuštuma yra ne forma,jausmas, pažinimo,formavimas,arba sąmonės;nr. akis,ausis,nosį,liežuvį,kūną,arba galvą;nr. vaizdų,garsų,kvapų,skonių,objektų, liesti,arba Dharmas;lauko akių iki pat lauko proto sąmonė;ir ne nežinojimo arba pabaiga nežinojimo, iki ir įskaitant ne senatvė ir mirtis, arba nutraukti senatvės ir mirties.Nėra kančios, nėra sukaupęs jokių išnykimas, ir niekaip, ir jokio supratimo ir jokios pasiekti,nes nėra nieko pasiekti.

Žymos: ataka titan, pekino universitete, dekoro retro, išgirsti žiedas, dvigubas žiedas, sidabro, r signet žiedas, suteyi derliaus žiedas, žiedas plonas pirštas mergina, lekani derliaus žiedai, malda žiedas.

Medžiaga Metalo
Paviršiaus Plotis 10mm
Metalų Tipas Nerūdijančio Plieno
Prekės Pavadinimas FntYcm
Funkcija Nepriklausoma Pakuotė
Bauda ar Mados Mados
Kilmės KN(Kilmės)
Elemento Tipas Žiedai
Nustatymo Tipas NĖRA
Stilius Religinės
Suderinamumas Raidės / skaičiai / žodžiai
Formos\modelis Raidė/Skaičius
Lytis VYRAI
Žiedų Tipas Vestuvių Juostas
Religinių Tipas Budizmas
Modelio Numeris XV157
Proga Jubiliejus

Parašykite savo atsiliepimą!

Vyrų Derliaus Budizmas Širdies Sutra Signet Tikėjimo Nykščio Žiede Retro Rimbuu Sutra Mantra Runos Amuletas Žiedai Vyrams Ant Pirštų

Parašykite savo atsiliepimą!

Panašūs produktai