Octa core IPS ekranas Android 10 Car DVD GPS radijo Navigacijos Alfa Romeo 147 GT su 4G/Wifi DVR OBD veidrodis nuorodą 1080P

Nauja

€296.38

"Android OSD Kalbos:anglų,vokiečių,ispanų,prancūzų,italų,ispanų,portugalų,turkų,rusų,hebrajų,arabų ...40+ kalbų palaiko 4G: 4G dongle atmesti Built-in wifi gauti prieigą prie tūkstančių apps, žaidimai, android marketplace Paramos OBD II Automobilio Diagnostikos Skaitytuvas 1080P HD Vaizdo ekranas HD Car DVR (pasirinktinai) Jutiklinis ekranas kontrolės Dvi USB Lizdas gale, viena 4G dongle DVR, vienas Multimedijos grojimo (Max 32GB) 2 SD kortelės lizdą, 1 GPS žemėlapio ir 1 Multimedijos grojimo(Max 32 gb) integruota "Bluetooth" už laisvą ranką telefonu, paramos Telefonu knyga ir A2DP Originalus Gamyklos Skydelio Dizainas, Jokio skirtumo po įdiegimo Originalus Vairas Kontrolės Suderinamumas, Originalus laidas pakinktai ir kaištis suderinamumas, nereikia iškirpti bet kokios vielos Originalus Mygtuką, šviesos Spalvų dizainas ESP ir mechaninė anti-shock " apsauga, 4*45W galia žemų dažnių garsiakalbis su garso išvesties Reguliuojamas vaizdo ryškumas/spalva/priešingai nei 2 AV/AUX įėjimas ir 2 AV/AUX išvestis Automatinė atgal akyse funkcija, galinio vaizdofotoaparatas

Pastaba:jei jūsų automobilis ateiti su gamyklos Navigacijos, prašome susisiekti su mumis prieš užsakant!

tinka 2005-2009 m. Alfa Romeo 147 tinka 2007-2010 m. " Alfa Romeo GT Produkto Aprašymas

Techninis Parametras: Ekrano dydis: 6.2 colių Ekrano Režimas: 16:9 TV Sistema: NTSC/PAL/SECAM Skiriamoji geba (pixels): 800(W)*RGB*480(H) Galia: DC 12V Android 10 " OS CPU: Octa Core Cortex A53 Rockchip PX5 1,5 GHZ Saugojimo Atmintis: RAM 4GB DDR3, ROM 64GB Ekranas: Capacitive jutiklinis ekranas Veikimo temperatūra: -20 ~ +75

Funkcija aprašymas: Suderinamas su DVD/CD/VCD/CD-R/CD-RW/MP3/WMA/JPEG /MP4/DIVX Lengva eksploatavimo automobilių "Android" 10 "OS sąsaja Skaitmeninis skydelis 800*480 HD" raiškos DVB-T, ATSC, ISDB-T skaitmeninis TV Imtuvas (papildoma) AM/FM radijas, 30 stočių numerių atmintis RDS funkcija, Europos Parama Veidrodis ryšio funkciją su "android" telefonas, integruota GPS, suderinama su 2D/3D žemėlapis-Žemėlapis, palaikomos: Žemėlapis, palaikomos: Route66, Sygic, Igo, Navigon, Papago ir kt.Specialus Pranešimas:

1. Prieškrūvio GPS žemėlapio sritis: Pilnas Europos, Šiaurės Amerikoje, Vidurio rytuose, Pietų Amerikoje , Pietryčių Azijoje, Pietų Afrikoje , Australijoje ir naujojoje Zealan d .

2. papildomi priedai kaina:

MPEG-4 DVB-T Skaitmeninis TV imtuvas Europeadd ir Artimųjų Rytų pridėti $80,

ATSC-MH Skaitmeninis TV imtuvas JAV, Kanada ir Meksika pridėti $80

ISDB-T Skaitmeninis TV imtuvas Pietų Amerikoje pridėti $55

DVB-T2 Skaitmeninės TELEVIZIJOS recevier pridėti 90 USD

Laidinio Galinio vaizdo kamera pridėti $25

Belaidžio ryšio galinio vaizdo kamera pridėti $30

Išorės DAB+ recevier pridėti 40 USD

DVR kamera pridėti $55

OBD II Automobilio Diagnostikos Skaitytuvo pridėti $15

Susisiekite su Mumis Susisiekti su mumis pranešimą anglų kalba.

Mūsų darbo laikas:

Kinija laiko(GMT+8): nuo pirmadienio iki penktadienio 8:30 am iki 6:00 pm.

Jūsų el. laiškai bus atsakyti per 24 valandas mūsų darbo laiko, per 48 valandas į mūsų šventes.Pardavimų Mokėjimo:

1. Mes priimame Alipay,Banko Perdavimas,West Union,moneyGram ir kitos išmokos.jei reikia daugiau informacijos,prašome nedvejodami susisiekite su mumis,ačiū!

Pristatymas: 1. Mes laivas visame pasaulyje, UPS, DHL, "FedEx", EMS, USPS(tik JAV), ir kitų pagreitinta kurjeriai su sekimo numeriu .

2. Produktas bus siunčiami per 2-5 darbo dienas po to, kai aiškiai mokėjimo gavo ir tranzito metu, bus apie 2-4 darbo dienas.

3. Paprastai "FedEx", UPS ir DHL imtis 5-7 dienas , EMS trunka 7-15 dienų ir USPS(tik JAV) trunka 7-10 dienų pristatyti.Jei yra bet koks delsimas,tai gali būti dėl blogų oro sąlygų arba pasirinktinį patikrinimą.Jei jums nereikia gauti prekę per 30 DIENŲ, prašome susisiekti su mumis.

4. Mes jums pasirinkti labiausiai ekonomikos, kaip iš aukščiau.Atkreipkite dėmesį, kad mes laivo į Rusiją per EMS tik ir laivo į Pietų Ameriką per EMS daugiausia .Kai kuriose šalyse(Rusija,Brazilija ir kt.), tai ilgai užtrunka muitinės procedūros.Mes negalime prisiimti jokios atsakomybės už bet kokius muitinės nedelsiant.

5. nemokamas pristatymas, mes turime teisę, kurios siuntimo kurjerių mes naudoti,jei jūsų adresas yra atokioje vietovėje, reikia pridėti 35 USD papildomai už nuotolinio mokestis.jei nenori mokėti, mes pasirinkti kitų laivybos per kurjerį į laivą jums.

6. Mes neatsakome už netinkamus ar nepristatyti adresą.Mes priimame tik patikrinti ir patvirtinti adresą.Prašome įsitikinkite, kad jūsų pristatymo adresas yra teisinga ir siekinys.Jei jums reikia pakeisti savo adresą, prašome pakeisti jį pirmą kartą prieš jums mokėti.

7. Mes nesame atsakingi už BET kokius importo mokesčius, priskirtus mokesčių ar muitų nedelsiant.Jei sklypas yra grįžti atgal į mus dėl pirkėjo?s atsisakymo mokėti minėtus mokesčius, mes NEGALI išsiųsti siuntinį tol, kol pirkėjas visiškai šie mokesčiai ir mokėti VISUS grįžti ir vėl išlaidos.Pirkėjas negali atšaukti užsakymą arba prašymą grąžinti dėl aukščiau nurodytos priežasties.

Žymos: Alfa romeo 156, obd2 skaneris, alfa brera, rcd360, pritaikyti wifi, alfa wifi, alfa 159 "android" 8 radijas, wifi adapteris, skirtas kali linux, dalimis alfa romeo stelvio, Alfa 159.

Prekės Pavadinimas jiawale
Operacinės Sistemos "Android" OS 10.0
Ekrano Dydis 7"
Kilmės KN(Kilmės)
Din Vienas Din
Prekės Svoris 5kg
OSD Kalba Ispanų
Skaitmeninės Medijos Formatas mp4
RAM 4G
Max Išorinė Atmintis 64G
Specialios Funkcijos Radijo Imtuvas
Galia 4*50W
ROM 32G
Rezoliucija 1024*600
TF/Micro SD Lizdas 0
Medžiagos Tipas Plastiko Ir Metalo
Sąsaja USB
Speciali Funkcija Paramos Vairas Kontrolės
Įtampa 12V

Parašykite savo atsiliepimą!

Octa core IPS ekranas Android 10 Car DVD GPS radijo Navigacijos Alfa Romeo 147 GT su 4G/Wifi DVR OBD veidrodis nuorodą 1080P

Parašykite savo atsiliepimą!

Panašūs produktai