Vyriški PC Veidrodis Conway Sporto Šaudymo Taurės Veidrodis Vieno Objektyvo Vairavimo Akinius Lauko Sporto Akiniai Ciclismo Žvejybos

Nauja

€22.75

PATARIMAI PATARIMAI, PATARIMAI!Gauti parduotuvės kuponus prieš check out, užsakymo suma bus automatiškai išskaičiuoti, kai mokėjimo.

Black&White-Pilka

*Juoda-Sidabrinė

*Black-Silver Veidrodis

*Black-Green Veidrodis

*Balta Ir Juoda-Sidabrinė

*Baltos-Aukso Veidrodis

*Apelsinų Ir Sidabro-Aukso Veidrodis

*Black-Orange Veidrodis

*Orange&White-Gold Veidrodis

PAKUOTĖ

Garantija ir Garantijos

*Visi mūsų daiktai bus patikrintas ir kupini geros būklės, prieš pristatymas. *Klientų pasitenkinimas yra labai svarbus mums.Jeigu esate patenkinti prekes galite užsisakyti, prašome palikti TEIGIAMĄ GRĮŽTAMĄJĮ ryšį su 5 žvaigždėmis.Mes vertiname tai labai daug. *Jei esate nepatenkinti prekes galite užsisakyti,prašome susisiekti su mumis prieš paliekant neigiamą grįžtamąjį ryšį.mes stengiamės išspręsti bet kokius ginčus. *Jei rekomenduoju su savo nuostabios nuotraukos,susisiekite su manimi, kad turiu ne tik kuponą $2.

Žymos: kuprinė klubo, canon veidrodis objektyvas, le sport akiniai nuo saulės, cicling sėdynės, didelis sporto akiniai nuo saulės, žvejybos akinių stiprumas, stiklas, veidrodis objektyvas, vyras sunglass, profesionalių šaudymo sporto akinius, ledo ritulio jersey.

Medžiaga TR90
Naudojimas Žvejybos/Vairavimo/Dviračių
Stilius Akiniai
Modelio Numeris RADART
Rėmas Medžiaga Plastikiniai Titano
Lęšių Medžiaga Polikarbonatas
Akiniai Tipas Akiniai nuo saulės
Elemento Tipas Akiniai
Prekės ženklas OK
Lytis VYRAI
Objektyvo Vienas Gabalas
Lęšių Optinės Požymis Anti-reflective
Lęšio Aukštis 40mm
Departamentas Pavadinimas Suaugusiųjų
Prekės Pavadinimas conway
Lęšio Plotis 67mm

Parašykite savo atsiliepimą!

Vyriški PC Veidrodis Conway Sporto Šaudymo Taurės Veidrodis Vieno Objektyvo Vairavimo Akinius Lauko Sporto Akiniai Ciclismo Žvejybos

Parašykite savo atsiliepimą!

Panašūs produktai