4pcs/Daug Blokelių kelių Plokštės 8*16 Taškų "PASIDARYK pats" Pagrindo Classic blokų žaislai Suderinama su Visų prekės ženklo

Nauja

€6.53

Mūsų blokuoti žaislas yra compatibale su daugeliu kitų markių plytų.

Medžiaga: ABS (Savarankiškai, netoksiškas, plastiko)

Spalva: Tamsiai pilka, Šviesiai pilka

Dydis:12.8*12.8 cm

Mokėjimo

Mes priimame mokėjimus per Alipay, Westen Union, TT ir Kredito Kortelės.

Pristatymas

1. Mes paprastai laivas užsakymus per 3working dienų po to, gauti mokėjimo.Ir jis bus apie 7 iki 15 darbo dienų JAV ir kitų Azijos šalių, kaip Japonija, Korėja,..., kuris yra šalia Kinijos, nuo 10 iki 21 darbo dienų į Europos šalis.

Dėl kitų nutolusių šalių, laivybos laikas gali užtrukti ilgiau.Ir apie 5-8 darbo dienos DHL ir EMS (Express) (prašome žinau, tai anksčiau padaryti užsakymą:))

2. Mes laivo į numatytąjį adresą Alipay jei jums nereikia mums pranešti.

3. Importo muitų, mokesčių ir rinkliavų nėra įtrauktos į prekės kainą, arba siuntimo išlaidas.Šie mokesčiai yra pirkėjo atsakomybė.

4. Prašome patikrinti, su savo šalies muitinės tarnyba, siekiant nustatyti, kas šių papildomų išlaidų bus prieš perkant .

Grįžti

1. DOA(defektas, dėl atvykimo): Visi teiginiai DOA( defektas, dėl atvykimo) turi būti pateiktas per pirmas 7 dienas po atvykimo.

2. Grąžinimas: Mes pasisakome už kiekvieną produktą parduodame.Jei nesate patenkintas savo pirkiniu, prašome susisiekti su mūsų klientų aptarnavimo atstovų pagalbos.

3. Visi daiktai turi būti grąžinti į savo pradinę būklę, siekiant gauti grąžinamąją išmoką arba biržos prekių.

4. Pirkėjas yra atsakingas už grąžinimo išlaidas.Laivybos ir tvarkymo mokesčiai nėra grąžinami.

Teigiamas Grįžtamasis Ryšys

1. Parduotuvė su pasitikėjimu.Mes siekiame uždirbti savo teigiamų atsiliepimų ir puikus rezultatas mūsų Išsamios Pardavėjas Reitingų .

2. Jei kokios nors priežasties jums nepatogu palikdami mums puikus rezultatas, prašome susisiekti su mumis, ir mes padarysime viską, kas mūsų galioje, kad būtų užtikrintas sėkmingas sandoris.

Apie MUS

Sveiki atvykę į mūsų parduotuvėje!

Mes esame Pasaulio didmenininkas iš Kinijos.Mes tikslas yra suteikti jums Geriau Paslaugos ir pigesnių Prekių.Mes manome, kad klientų satification yra geriausia politika, viskas, ką mes turime padaryti, tai laimėti jūsų pasitikėjimą!Su jūsų pasitikėjimą, mes bus stipresnis ir stipresnis žingsnis po žingsnio

Žymos: bazinė lego, pagrindo blokuoti, 16 pagrindo plokštė, pagrindo blokuoti, lego plokštė 16 32, lego plokštė, valdybos lego, pagrindinės plokštės, pagrindo plokštė, skirta mūrinis, basepl.

Modelio Numeris SKU010
Plastiko Tipas ABS
Amžius > 6 metų
Lytis Unisex
Klasifikacija Surinkimas
Tipas Blokai
Medžiaga Plastikiniai

Parašykite savo atsiliepimą!

4pcs/Daug Blokelių kelių Plokštės 8*16 Taškų "PASIDARYK pats" Pagrindo Classic blokų žaislai Suderinama su Visų prekės ženklo

Parašykite savo atsiliepimą!

Panašūs produktai