Mano Pirmoji Kalėdų Kūdikių Berniukų, Mergaičių Apranga, Ilgas Rankovėmis Kūdikiui Bodysuit+Dryžuotas Kelnes 2VNT Kalėdų Bamblys Kūdikių Drabužiai DS19

Nauja

€5.28

Rekomenduojamas vaikų ūgis yra tik informacinio, o ne tiksliai pagal įvairius kūdikiams ir vaikams.Dydis gal 2cm/1 colio netikslumas dėl rankos priemonė.Prašome įsitikinkite, kad turite perskaityti matavimas prieš jums pasirinkti dydį.Jei nesate tikri dėl dydžio, prašome nedvejodami susisiekite su manimi.

1.Jei jūs patenkinti mūsų produktais ir paslaugomis, prašome palikti savo teigiamą atsiliepimą ir 5 žvaigždučių .Teigiamas (5 žvaigždutes) - tai labai svarbu mums, prašome gerai pagalvoti prieš paliekant mums savo nuomonę.

2.Jei nesate patenkintas mūsų produktus, prašome susisiekti su mumis prieš išvykdamas neigiamas (1-3 žvaigždės) atsiliepimus ir padaryti išsamias reitingų.Mes stengiamės išspręsti jūsų problemą.

1. Priimame AliPay Vakarų Sąjunga, Moneybooker ir TT.Visų didelių kredito kortelėmis per saugių atsiskaitymų procesorius sąlyginio DEPONAVIMO.

2. Visos prekės yra sandėlyje.Jūs galite sumokėti tiesiai.Prašome susisiekti su mumis per 24 valandas, jei turite kokių nors problemų su mokėjimo.

PARENGTI VEŽIMO LAIKAS:

Kadangi bendradarbiaujame su daug užsakymų kiekvieną dieną, dažniausiai mes pasirūpinsime siunta per 1-5 dienas, prašome palaukti, kantriai ir atsiprašome už nepatogumus.

SKELBIMAS:

1.Jei pasirinksite express pristatymas, prašome mums pasiūlyti savo teisingą kontaktinį telefoną tam, kad vietos pašto negaliu susisiekti su jumis, kad pasiimti siuntinį kai jis atvyksta.

2.Gaila, kad mes ne remti P. O. Dėžutės adresą, prašome palikti mums pranešimą už jūsų teisingą adresą, kai jūs pateikiate užsakymą.

Žymos: Citroen Modelis, bodysuit kūdikių, kūdikis už bodysuit, 132 modelis, bodysuit vaikams ilgomis rankovėmis, knygos medžiaga, kūdikių bodysuit ilgai, bodysuit berniukas, citroen ds modelis, diecast modelis.

Apykaklės O-Kaklo
Rankovės Ilgis(cm) Pilnas
Modelio Numeris BS00036
Lytis Unisex
Stilius Atsitiktinis
Pritaikymas Tinka tikrosios dydžio, imtis savo įprastinį dydį
Uždaryti Tipas Kuriems Mygtuką
Departamentas Pavadinimas kūdikių
Rankovės Stilius Reguliariai
Prekės Pavadinimas BBURQT
Modelio Tipas Laiškas
Audinio Tipas Šukuotinių
Medžiaga Medvilnės
Medžiagos Sudėtis Medvilnės Mišinys
Elemento Tipas Rinkiniai

Parašykite savo atsiliepimą!

Mano Pirmoji Kalėdų Kūdikių Berniukų, Mergaičių Apranga, Ilgas Rankovėmis Kūdikiui Bodysuit+Dryžuotas Kelnes 2VNT Kalėdų Bamblys Kūdikių Drabužiai DS19

Parašykite savo atsiliepimą!

Panašūs produktai