5VNT/PARTIJOS KOLEGA F9/F5/F3/F7/F11/F11 PRO Atveju TPU+PC Guma minkšta 2D Sublimacijos Tuščią Šilumos perdavimo Telefono Dangtelį Atveju

Nauja

€8.99

Skelbimas:

1. Tai yra Sublimacijos Tuščią TPU/gumos atveju,kuris yra TPU/Guma+PC atveju+Gule+įterpti , mes ne pateikti spausdinimo paslaugos.Jums turėtų turėti 3D/Plain šilumos spaudos mašina.

2.Mes tiekiame 3 spalvos: Baltas/Skaidrus/Juodas.

3. mišinio Modeliai palaiko , Praneša kiekis kiekvienam Rūšių, Tačiau kiekis turėtų būti kuo 5vnt, 10 vnt., 15vnt,20pcs,...100vnt prašome nesiųsti kaip 3pcs,7pcs,11pcs.kt.

Sulimation Tuščią TPU/gumos atveju Tipo Sąrašas:

Nuotraukoje matyti. 1 Mokėjimo terminai:

Mes priimame Alipay,Paypal,western Union,T/T.

2 Laivybos politika:

Prašome atkreipti Dėmesį, ir ženklas, kad jūsų telefono numerį dėl mokėjimo, tai padės jūsų produktas bus gautas, saugiai ir greitai

Prekę (- es), bus išvežti paprastai per 2-7vworking dienas po apmokėjimo išvalytas.

prekės bus išsiųstas DHL/Fedex/UPS/TNT.

Ji paprastai trunka apie 2-7days jūsų offfice

mes tiekiame mišinio kad, Moq kiekvienam elementai yra 10vnt.

Kai jūs padarysite užsakymą, pls susisiekti su manimi ne pirmas, tada mes koreguoti krovinių jums.

tada galite išsaugoti krovinių.

3 Sugrįžti ir Grąžinimo Politika

Prekės (- ių) turi būti grąžinti per 14 dienų nuo gavimo.Mes ne grąžinti, laivybos mokestis grąžinimo, kuris būtų be trūkumų

Visi grįžo laivybos išlaidų nebus pirkėjo atsakomybė

Visi produktai turi būti grąžinamos originalioje pakuotėje, įskaitant visus priedus ir dokumentus, kad vežamos prekės.Grąžina turi būti tinkamai supakuotas, siekiant išvengti žalos tranzito metu.Produkto (- ių) pažeidimo tranzito metu nebus taikoma garantija.

Prašome susisiekti su mumis dėl grąžinimo leidimo formą prieš sugrįžimą.

4 Klientų Aptarnavimo

Prašome susisiekti su mumis prieš Skelbdami bet kokią Bylą ar Palikti Neigiamą Atsiliepimą , kaip profesionalus pardavėjas ,mes tikrai padarysime viską, kad išspręstų visas problemas, jūs patenkinti efektyviai ir tinkamai.

.Mes nuoširdžiai tikimės, kad mes galime būti laimingi sandorį, JEIGU yra tam tikra problema, kad sandoris, Prašome nedvejodami susisiekite su mumis laisvai.rašykite man.gausite atsakymą per 24 valandas.mes labai stengiamės jums padėti.

Bet klausimas,pls susisiekti su manimi laisvai.

Žymos: dragon ball sexy, dragon ball z fone, radijas su atsargine kamera, dvigubos užuolaidos, alkoholio brėžinys, bulma sexy, sillicone muilo forma, silla renault logan, sillicon dirželis 18mm, sillicone žiedas qalo.

Prekės Pavadinimas KAIBAICEN
Tipas Byla
Suderinamos Prekės KOLEGA
Savybės šilumos perdavimo spausdinimo
Funkcija Antidetonaciniai
Dizainas Paprastas

Parašykite savo atsiliepimą!

5VNT/PARTIJOS KOLEGA F9/F5/F3/F7/F11/F11 PRO Atveju TPU+PC Guma minkšta 2D Sublimacijos Tuščią Šilumos perdavimo Telefono Dangtelį Atveju

Parašykite savo atsiliepimą!

Panašūs produktai