Inkbird Combo Saugojimo Bylos ir IBT-4XS Belaidžio "Bluetooth" Skaitmeninės Kepimo Termometras USB Įkrovimo Kabelis Su Du/Keturi Zondai

Nauja

€49.54

INKBIRD IBT-4XS Skaitmeninis Bluetooth Prijungto Namų ūkio GRILIS Mėsos Kepimo Termometras Termometras su Priemoka Saugojimo Bylos Šalies Krosnelė Rūkymas Alaus ant grotelių Nemokama programa

Aprašymas:

Į Inkbird IBT-4XS Skaitmeninio Belaidžio "Bluetooth" ryšio Termometras su laikmačiu, kuris yra pastatytas 1000mAh Li-Baterija, magnetinių ir rotacijos skaityti ekrano funkcija.Ji apima nerūdijančio plieno zondas padės jums stebėti mėsos ir orkaitės/rūkalius temperatūra, tuo pačiu metu.Per temperatūros signalizacija, asortimentą ir laiką skaičiuoti signalas bus padaryti ant grotelių paprasta net pradedantiesiems.Su diapazonas iki 150 pėdų/50M, ji gali leisti jums stebėti savo mėsos ir rūkalius temperatūra nuo bet kur jūsų namuose.Ir jūs galite pramogauti draugų, paruošti kiti maisto ar pasnausti.Inkbird IBT-4XS gali ne tik padėti jums virimo skanus, bet taip pat patogiai ir sutaupyti savo laiką.Ir tai yra geriausia pasirinkimas festivalio dovana.

Inkbird Por lentelė Sunku lagaminas Saugojimo Krepšys IBT-4XS Belaidžio Mėsos Termometras yra Splash-įrodymas, atsparus smūgiams.Jis taip pat kelionės apsaugos atveju su Ranka Virvę, 6.7 x 4.7 x 3 cm, Juoda spalva.

Savybės: IBT-4XS: ✔ Leisti Jums Nemokamai, Kai Jums ant grotelių ( GRILIS Einate, jūsų geriausia virti pagalbininkas! ).

Pora ją į savo išmanųjį telefoną ar "iPhone", per "bluetooth" funkcija (Android 4.4 + pirmiau su bluetooth 4.0 modulis ir " iOs " programinės įrangos).Skaityti jūsų virimo temperatūros telefoną bet kur (Bluetooth atstumas, nuotolis iki 150ft/50M).Aukštos temperatūros tikslumas gali leisti jums reikia pailsėti jūsų virimo.Jūs neturite jaudintis dėl savo miltai pārvārīts.

✔ Aplinkai ir Draugiškas -- Tai prietaisas yra built-in 1000mAh įkraunamas ličio baterijos ir ateina su 50cm/1.64 ft USB įkrovimo kabelis.Visiškai baterijos talpa gali būti truks 60 valandų, kai ji veikia.Baterijos talpa gali būti stebimi per APP.Labai ekonomiškas, patvarus, veiksmingai ir ekologiškai.

✔ Didelis LED Ekranas ir Temperatūros Grafikas App -- skaitmeninis vamzdžio LED 2.2" x 1".Jūs galite stebėti temperatūros rodmenys aiškiai, net jums yra 10M-15M/30ft-50ft toli.Prietaisas app yra su diagramoje funkcija.Jūs galite peržiūrėti santykinis stebėti temperatūrą.

✔ Magnetinio Dizainą-magnetinio konstrukcijos galinėje įrenginio gali būti adsorbuoti apie rūkalius ar orkaitėje ebs.stipriai.Kitos nuostabios dizaino yra tai, kad LED skaitymas gali būti pasukti du kartus neliesti įjungimo klavišą.Galite skaityti temperatūros vertę, bet kurios pusės.

✔ 12 Mėnesių Garantija -- Inkbird baterijomis, skaitmeninis Bluetooth termometras yra kepsnių ant grotelių turi būti kiekvienoje virtuvėje arba profesinės, ar ne.Nes jūsų pasitenkinimas yra mūsų prioritetas, šis produktas yra paremti mūsų 12 mėnesių garantija politikos, tik tuo atveju, jei jums kyla kokių problemų su juo.Gauti jūsų šiandien, raketa jūsų kepimo spektakliai ir kad visi stebuklas!

Futliarą:

✔ Premium Saugojimo Atveju -- INKBIRD Kelionės Saugojimo vaire Atveju, TIK IBT-4XS, IBBQ-4T ir IBT-4XP, kurios suteiks jūsų termometras ir komponentai vienoje vietoje, su oficialia " splash atspari, atsparus smūgiams ir patvarus atveju.

✔ Saugus EVA Medžiagos-Tai nešiojamasis lagaminas yra pagaminti iš smūgiams atsparių, splash atspari įbrėžimams atsparus ir atsparus dulkėms EVA medžiagos ir atspari trinčiai Oxford medžiaga, siekiant užtikrinti, kad jūsų belaidžio grotelės termometras toli nuo smūgių įlenkimų, įbrėžimų ir drėgmės su puikus dydžio, vežančių: 6.7 x 4.7 x 3 cm.

✔ Ranka Virvę & Užtrauktukas Dizainą-Minkšta ranka virvė yra gražus rankų jaučiasi ir yra patogus lauko virtuvės arba keliauja su savo GRILIS termometrai.Kas daugiau, Classic ir lygūs 360 laipsnių užtrauktukas patogumo lengva atidaryti ir uždaryti.

✔ Akių Kišenėje & Minkšta Putų -- Viduje akių kišenėje ir minkštas putų pradėti savo reikmenys ir išlaikyti savo grilis termometras labiau stabili, be drebulys, atlikdamas.Taip pat viduje putos yra nuimamas, todėl jūs galite naudoti ją kaip įprasta, saugojimo, kai jūs imtis iš putų.

✔ Ką Jūs Gaunate -- Vienas nešiojamas, tvirtas, saugojimo bylos Bluetooth termometras IBT-4XS, Wi-Fi termometras IBBQ-4T, grotelės termometras IBT-4XP.IEŠKINIO pagrindai PASTABA: Prietaiso ir priedai neįtraukiami.

Specifikacija:

IBT-4XS:

Temperatūros Diapazonas : 0~250°C /32~482°F

Temperatūros Tikslumas : ±1°C / ±2°F

Belaidžio Diapazonas : 50 m / 150ft

Signalas : Per Temperatūros Aliarmo/Signalo Diapazonas/Laiko Skaičiavimas-žemyn žadintuvas

Ekranas : LED ekranas&APP

Zondas Skaičius : Iki 4 zondai

Baterija : Built-in 1000mAh ličio baterija

Matmenys Įstaiga : 83x83x28mm (3.3x3.3x1.0 coliai)

Jutiklio Ilgis : apie 150cm / 4.9 ft

Grynasis Svoris : 380g

Bruto Svoris : 410g

Garantija : 12 Mėnesių

Futliarą:

Spalva : Juoda

Žymos: bem "bluetooth" ausinių, stoties belaidžio orai, temperatūros kontrolės, virtuvės thermometr, j. grilis termometras, ul kepimo, inkbird ibt 4xs peržiūros, "bluetooth" skaitmeninis termometras, skmei bluetooth termometras, pirkti kepimo termometras.

Naudojimas Namų ūkio
Garantija 12 Mėnesių
Maitinimo Tipas Ličio Baterijos
Teorija Temperatūros Reguliatorius
Neto Svoris 380g
Matmuo IBT-4XS 83x83x28mm
Yra Protingas Prietaisas Taip
Prekės Pavadinimas INKBIRD
Ekranas LED ekranas&APP
Maks. Matavimo Temperatūra 120°C Ir Aukščiau
Ekrano Tipas Skaitmeninis
Jutiklio Ilgis apie 150cm / 4.9 ft
Zondas Skaičius Iki 4 zondai
Kilmės KN(Kilmės)
Stilius rankinės
App GRILIS EITI APP
Belaidžio Spektrą 50 metrų/150ft
Galia Built-in 1000mAh ličio baterija
Sertifikavimo CE
Modelio Numeris IBT-4XS Belaidžio GRILIS Termometras ir Premium Saugojimo Bylos
Ekrano Dydis 1.9 Cm & Pagal
spalva Oranžinė

Parašykite savo atsiliepimą!

Inkbird Combo Saugojimo Bylos ir IBT-4XS Belaidžio "Bluetooth" Skaitmeninės Kepimo Termometras USB Įkrovimo Kabelis Su Du/Keturi Zondai

Parašykite savo atsiliepimą!

Panašūs produktai