Lauko Saulės energija Varomas 3 Vnt. Akcijų, Žibintai Lelija Gėlė Formos, Įvairių Spalvų LED Landšafto Apšvietimo, Sodo Kiemo Vejos Kieme

Nauja

€15.42

Produktų Savybės:

【Gražios Formos】naujų saulės gėlė šviesos lauko didesnių lelijų žiedai,kurie yra pagaminti iš sutramdyti audinio, gerinti kokybę ir išvaizdą, kad nekilnojamojo lelija.

【Spalva Keičiasi Šviesos】Lelijos formos kuolas su šviesos 7 spalvos-keitimas gali suteikti beautiuful akyse.

【Patvarus ir Tvirtas】vandens įrodymas stiklas yra IP65.Abu stiebai ir lapai yra paremiami paspara geležies vielos, kuri suteikia itin lankstumo ir patvarumo, kurie gali būti sulenkta į įvairias angelas ir stilius, ir jie liks tas pats.Gėlės ir lapai nebus spalva išnyks lengvai, net po sąlyčio su saulę.

【Pakankamai ilgas Darbo Laikas】Įrengta 600mAh įkraunamos baterijos, saulės kuolo žibintai gali dirbti apie 6-8 valandas naktį, jei visiškai įkrauta per dieną.Tegul papuošti savo sode per dieną, konvertuoja saulės šviesą į elektros energiją, o kai sutemsta, jis bus automatiškai šviesos apšviesti jūsų sodo ir kelias. 【Saulės energija Varomas & Automatiškai】Lily saulės šviesos gali automatiškai šviečia tamsoje, apšviesti savo sode ir kelias 【Puikus Dekoro】Su besikeičiančių spalvų ir patvari medžiaga, šios šviesos yra geras pasiimti apšvietimas ir dekoravimas.Tegul papuošti savo sode per dieną, konvertuoja saulės šviesą į elektros energiją, o kai sutemsta, jis bus automatiškai šviesos apšviesti jūsų sodo ir kelias.Techniniai Duomenys:

--Baterijos: 1.2 V/600mAH Ni-MH baterija

--Medžiaga: ABS - Nerūdijančio Plieno Stiebo.

--Spalva: Puple ir Balta.

--Produkto bendras aukštis:29 colių

--Vandeniui klasė : IP55

Produktai Pasižymi:

Žymos: live batai drugelis, kovos arena didelis, saitek x65f kreiptuką, live apgailestauja kvepalai, live skubėti palaidinukė, prijunkite nešiojamąjį kompiuterį msi ge73, kovotojai atveju huawei, live photo galaxy s6, honda crv 2019 nuoma.

Šviesos Šaltinis LED Lemputės
LED skaičius 12 LED
Produkto bendras aukštis 29 colių
Medžiaga ABS - Nerūdijančio Plieno Kamieninės
spalva Įvairių spalvų
Darbo laikas 6-8hours
Prekės Pavadinimas brelong
Savybės Lelijos formos, saulės energija varomas
Modelio Numeris SE80211
Sertifikavimo ce
Formos Lelija
Maitinimo Šaltinis Saulės
Garantija 12 Mėnesių
Yra Lemputės Įtraukti Taip
Yra Pritemdomi No
Baterija 1.2 V/600mAH Ni-MH baterija

Parašykite savo atsiliepimą!

Lauko Saulės energija Varomas 3 Vnt. Akcijų, Žibintai Lelija Gėlė Formos, Įvairių Spalvų LED Landšafto Apšvietimo, Sodo Kiemo Vejos Kieme

Parašykite savo atsiliepimą!

Panašūs produktai