David Penn ' s Alaus Butelis Gamybos magija gudrybės

Nauja

€4.16

Gerbiami naujų ir senų klientų, ir visi mūsų produktai yra sandėlyje ir gali būti išsiųstas kaip galima greičiau.Prašome pirkti.Aš turiu daugiau nei 15000 rūšių produktų.Mes tik parodyti kelių produktų.Jei negalite rasti produktus, jums reikia, prašome rašyti man ir aš jums padėti.Geriau kainas ir paslaugas, prašome rinkti savo parduotuvę, ačiū.David Penns Alaus Butelių Gamybai

Kai youre in close-up, arba salonas nustatymą, tai turi būti viena iš stipriausių vienetų magija galite atlikti.Jums bus palikti juos žado, kai visą butelį alaus, atrodo, tiesiai priešais juos.Su elementu pre-šou, įtraukti į savo veiklos rezultatų, tai gali būti netgi laisvai pavadintas markės alaus.

Tai buvo Davidas Penns atidarymo rutinos, kai jis laimėjo Magic Circle Arti Magas Metų ir IBM Arti Konkurencijos.Reakcijos yra garantuotas.David Penns Alaus Butelis Gamybos gudrybė leidžia gaminti butelis labiausiai neįmanoma sąlygų.Jūs neturite net nereikia dėvėti švarkas!Jei jūsų stilius yra marškinius per T-shirt tai veiks taip pat.Jei esate dėvėti striukė galite atidaryti iki galo prieš gamybą.Nėra nieko pamatyti!

Mokymo atsisiųsti tiekiamas taip pat moko jus, kaip gaminti dviejų butelių .Be to Davidas taip pat moko savo visą komercinio rutinos.Tai apima gamybos žiūrovų pačių gerti!

David Penns Alaus Butelis Gamybos, yra didelis atskiras gabalas didelio poveikio magija ar tai yra puikus finalas į vieną iš esamų kasdienybe.

ne rekvizitai

Žymos: butelis apgauti, alaus švarus, alaus katilas, alaus maker, butelis triukui, užvirinti alų, statinė alaus, butelis žaislas, magija profesinės, magija etapas.

Amžius Suaugusieji
Medžiaga Metalo
Modelio Numeris 5555
Lytis Unisex
Dydis One Size
Yra Instrukcija Taip
Prekės Pavadinimas ZXZ
Veiklos Formos Close-up Magic
Savybės Naujokas
Tipas KORTELĖS

Parašykite savo atsiliepimą!

David Penn ' s Alaus Butelis Gamybos magija gudrybės

Parašykite savo atsiliepimą!

Panašūs produktai