Off-Privalomas Žiemos Vyrai Moterys Šlepetės Vyrams, Vandeniui Patalpų Pliušinis Kailis Pūkuotas Šiltas Šlepetes Namas Miegamasis Mokasīni, Namų Pora Batų

Nauja

€8.24

Pastaba: po parduotuvę mobile app gauti KUPONAI!!!

Off-Privalomas Žiemos Vyrai Moterys Šlepetės Vyrams, Vandeniui Patalpų Šiltas Pliušinis Kailis Pūkuotas Šlepetes Namas Miegamasis Mokasīni, Namų Pora Batų

Dydžių Lentelė

Jei jūs nežinote, ką dydį pasirinkti, prašome kreiptis į klientų aptarnavimo centrą.

Informacijos Šou

Nekilnojamojo Kulka

Pakavimo Sąrašas:

1*Batai

1.Siuntos & Mokėjimo

1.Mes vežamos sklypą 2-4 dienų po atlikote mokėjimą. 2.Yra keletas skirtingų variantų, prekių transportavimo, bet prašome pabandyti pasirinkti www.levandu-kalnelis.lt logistikos kanalus, kurie leis jums gauti prekes anksčiau. 3.Paketo duomenys nėra faktinio svorio ir dydžio prekės, jei jums reikia žinoti faktinį svorį ir dydį, jums tereikia susisiekti su mumis. 4.Pristatymo laikas apie 10-45 dienas. 5.Laivybos išlaidos neapima visų importo mokesčių, ir pirkėjai yra atsakingas už muitus.

2.Apie Muitinės

1.Visus importo mokesčius arba mokesčius, yra pirkėjo atsakomybė. 2.Tiekėjų nėra atsakingas už vėlavimą sukėlė muitinės departamento jūsų šalyje. 3.Papildomų išlaidų ar vėlavimų gali kilti per tarptautinę prekybą.Mes nuoširdžiai tikimės, kad jums nereikia naudoti papildomų importo išlaidas arba muitinio įforminimo vėlavimo priežastis prašyti grąžinamosios išmokos arba paliekant neigiamą grįžtamąjį ryšį.

3.Garantinis Aptarnavimas

Mes patikrinti prekės kokybę, kol siuntą.Jei yra keletas netikėtų problemų atsitikti, mes tikimės, kad siekiant išspręsti problemas, su pirkėju per draugiškas šiais būdais: 1.Jei tai yra kokybės problemų, pirkėjas gali kreiptis tiesiai į mane,aš duosiu jums atsakyti per 12 valandų. 2.Piktavalių sugadintus, pirkėjų prisiimti visą atsakomybę.

4.Dydis ir spalva

Mūsų gaminio dydis gali būti klaida, klaida, nuo 1-2cm.Produkto spalva, dėl ekrano, šviesos ir fotografavo fono ir kitų priežasčių kai bus šiek tiek spalvų skirtumas.Tai priklauso normalus.

5.Atsiliepimai

Jūsų pasitenkinimą ir teigiamas grįžtamasis ryšys yra labai svarbus mums.Jei jūs patenkinti mūsų produktais ir paslaugomis, prašome palikti teigiamą atsiliepimą ir mums 5 žvaigždžių; jei turite klausimų apie mūsų produktus ar paslaugas, prašome susisiekti su mumis pirmą, mes padarysime viską, kad išspręsti bet kokią problemą, ir suteikti geriausias paslaugas už jus,todėl neturi atsiliepimų tiesiogiai .Dėkojame už jūsų bendradarbiavimą.

Žymos: kelio girnelė vyrų šiltas, mados sportbačiai vyrai šiltas, tepalas šiltas vyrai, kojinių vyrams šiltas, šlepetės katės šiltas, bėgimo apranga vyrams šiltas, veltinio šlepetės vyrams šiltas, m vyrų šiltas šlepetes, šlepetės šiltas pažymėti, motokroso vyrų šiltas.

Taikoma Vieta Patalpų
Batai Tipas Pagrindinis
Vidpadžio Medžiaga Trumpas Pliušas
Prekės Pavadinimas Off-Privalomas
Elemento Tipas Šlepetės
Sezonas Žiemos
Modelio Numeris nb707
Pamušalas Trumpas Pliušas
Pritaikymas Tinka mažesnėms nei įprasta. Prašome patikrinti, ar šios parduotuvės dydžio info
Departamentas Pavadinimas Suaugusiųjų
style2 vyrai, šlepetės,šlepetės moterims
Batviršio Medžiaga EVA
Kulno Aukštis Mažas (1cm-3cm)
Stilius šiltas šlepetes,kailiai, šlepetės,pliušinis šlepetės
Mados Elementas Dirbtiniais Kailiais
Padas Medžiaga EVA
Modelio Tipas Kietas
style3 vyrų žiemos šlepetės,moterų žiemos šlepetės
Kilmės KN(Kilmės)

Parašykite savo atsiliepimą!

Off-Privalomas Žiemos Vyrai Moterys Šlepetės Vyrams, Vandeniui Patalpų Pliušinis Kailis Pūkuotas Šiltas Šlepetes Namas Miegamasis Mokasīni, Namų Pora Batų

Parašykite savo atsiliepimą!

Panašūs produktai