Neperšlampami Čiužinių Protector Cover Lova 160x200cm Antiallergic ir Antibakterinis Produktas Medvilnės Stabdžių Erkės Minkštas Kristalų

Nauja

€19.05

Dydis: 180x200 cm + Intarpas 25cm

160x200 cm

90x190 cm

100x200 cm

Su skysčio nepraleidžiantis bruožas-produkto, jūsų čiužinys dabar bus visada išliks sausas ir švarus, nes jos dėmių-įrodymas funkcija.Jis bus pratęsti gyvenimą savo čiužinio.

Dėka savo antibakterinis čiužinys struktūrą, mūsų produktų, kurie leis jums pajusti tikrą higienos jūsų čiužinį, taip pat puikiai tinka mūsų klientams, alergiškiems!Ji suteiks jums komfortą naudojant saugiai su savo antiallergic čiužinio struktūra.Klientams įvairaus amžiaus, gali naudoti šį produktą.Jei norite apsaugoti savo čiužinį, arba siekiant išvengti skysčio nutekėjimo, šis produktas bus kaip tik jums.

SKALBIMO INSTRUKCIJOS

Jis gali būti plaunami rankomis arba skalbyklėje 90 laipsnių kampu, su daug vandens.

Nėra sausas valymas, naudoti baliklio ar baliklio.

Ne geležies, kaip produktas bus ne raukšlėtis net ir po plovimo.

500 plauna garantuotas.

Apie Eskey

Eskey yra vienas iš prekių ženklų, kurie buvo įkurta 2010 m., darbo kaip tarptautinės prekybos ir pramonės.Taip, mes daugiausia veikliųjų srityse Namų Tekstilės tiek didmeninės, ir mažmeninės prekybos sektoriuje.

Eskey reiškia turėti išskirtinių produktų, kurie yra visiškai rankų darbo.Kiekvieno etapo, kurių ėmėsi mūsų komanda yra atliekamas kruopščiai mokėti didžiausią dėmesį į mažas detales mūsų produktus.Mūsų tikslas-padaryti jūsų gyvenimą lengviau su kokybės, naujoviškų ir ekonomiškas produktus.

Mes tiekiame namų tekstilės gaminiai, tinkami Eskey nuolat gerina kurti ir toliau nuolat besikeičiančios ir plėtoti tendencijas visame pasaulyje, kurios tikslas kūrybiškumo ir su atkreipiant dėmesį į detales.

Mūsų R&D komanda veikia tik ieškoti ir kurti naujus dizaino poreikius ir reikalavimus iš įvairių regionų.Mūsų Komanda visada moka didžiulis dėmesys, kad įvykdyčiau jūsų poreikius visiškai pasiekti "Politika Eskey ", kuri yra užtikrinti, 100% klientų pasitenkinimo.

Eskey pritraukia milžinišką mandagumas yra novatorius prekės ženklą, o ne naudojant tradicinį prekybos klientams.

Dažnai Užduodami Klausimai ir Pastabos iš Eskey

Siuntos Jūsų užsakymas bus paruoštos ir išsiųstos per 3-5 dienas po www.levandu-kalnelis.lt patikrina mokėjimo.Ypatingais atvejais, jeigu yra preternatural būklės, tai gali būti 7 dienų.Mes laivas visus mūsų daiktus per CAINIAO.Galite patikrinti apytikslis pristatymo laikas paketu iš jūsų apskrityje iš mūsų pristatymo žemėlapyje.Prašome atkreipti dėmesį, kad nėra jokių siuntimo išlaidų, tačiau mūsų vertingų klientų yra atsakingas už papildomus muito mokesčius, rinkliavas ir mokesčius už importą į savo šalį.Šie papildomi mokesčiai gali būti renkami pristatymo metu.

Pristatymas

Galite patikrinti, pristatymo laikas, už savo šalies virš žemėlapio.Jei turite bet kokios kitos informacijos, prašome susisiekti su mūsų komanda.

Grąžinimas ir keitimas

1-Eskey garantuoja, kad visi produktai, kuriuos mes gaminame, turėti pilnas kokybės, kaip mes žadėjome.Mūsų kokybės kontrolės departamento išnagrinės jūsų produkto du kartus, kol mes laivas pakuotės.Jums nebus priimti visus kokybės defektų.

2-Jei esate nepatenkinti su jūsų užsakymas nors jis nebuvo jokių kokybės problema, galėsite grąžinti prekę pakeitimo, arba pinigų grąžinimo.Prašome susisiekti su mumis prieš grąžindami prekes.Tačiau, mūsų vertingų klientų, turėtų būti informuoti, kad jie yra atsakingi už visas siuntimo mokesčius ir produktas, kurį gavote, neturėtų būti naudojami.

Atsiliepimai

1-Dalintis savo džiaugsmu ir teigiamas grįžtamasis ryšys yra labai svarbus mums.Jei jus tenkina mūsų produktus, prašome palikti mums savo teigiamų atsiliepimų ir 5 žvaigždučių.Jei įmanoma, savo naują produktą ir nuotrauką padarys mus labai laimingas!

2-Jei esate nepatenkinti mūsų daiktų, prašome nesuteikia mums blogų atsiliepimų tiesiogiai (Savo blogų atsiliepimų skauda mums labai), prašome elektroniniu paštu mums.Apie savo rūpesčius mes tikrai jums tinkamas sprendimas, ir kad jūs turite 100% patenkintas.

Susisiekite Su Mumis

Susisiekite su mumis, jei turite kokių nors klausimų.Visi el. laiškai ar pranešimai bus atsakyta per 24 valandas.

Žymos: lovatiesė, Čiužinys, lova padengti, atsparus vandeniui lova padengti ruda, čiužinių protector su užtrauktuku, colchon, oro čiužinys, lovatiesė stabdžių erkutės, mini pliušinis lova, čiužinys padengti ziper.

Funkcija Anti-Bakterijos
modelis Paprastas Dažyti
Medžiaga 100% Poliesteris
Produktas Lovos Apsauga Padas
Stilius Paprastas
Audinio Skaičius 20
Prekės Pavadinimas VAROL
Naudoti ligoninės
Reitingas Klasės
Kilmės KN(Kilmės)
Siūlų Skaičius 100TC
Technics Megzti
Tipas Lova Kilimėlis

Parašykite savo atsiliepimą!

Neperšlampami Čiužinių Protector Cover Lova 160x200cm Antiallergic ir Antibakterinis Produktas Medvilnės Stabdžių Erkės Minkštas Kristalų

Parašykite savo atsiliepimą!

Panašūs produktai