NTONPOWER Kelionės JAV Galios Juostelės Baltos spalvos Nedidelis Nešiojamas Su 10FT Universalus USB Lizdas Tarnyba Kruizinių Laivų, Verslo Kelionės, Viešbučiai

Nauja

€16.63

1.Kompaktiškas ir plonas dizainas,2 AC uostų + 3USB jungtys, atneša jums idealus vieno langelio įkrovimo patirtis. 2.LED indikatorius: švelniai, o ne apakinti.Jums nebus pažadinti šviesos naktį. 3.Built-in smart įkrovimo IC, gali teikti iki 5V2.4A idealus dabartinės vieno uosto; iš viso 5V3A 15W. 4. Toli nuo gaisro pavojaus, su 750°C atspari ugniai PC+ABS medžiagos.Integruotas Vario dizaino ir Vaikų Saugumas Vartai suteikti daugiau apsaugos. 5.Garantija: NTONPOWER power strip siūlo 18 mėnesių garantija nuo jūsų užsakymą.Taigi, kai jums reikia padėti, prašome nedvejodami hessitate susisiekite su mumis.

Super Mini Kelionės

Tiesiog, kaip mažas, kaip galios juostą, todėl jūs galite lengvai nuslysti šis kompaktiškas galios juostiniai į jūsų nešiojamojo kompiuterio krepšys ar nešiotis.Nepaisant kompaktiško dydžio, tai yra 2 lizdai ir 3 USB jungtys, skirtos jūsų visi prietaisai įkrauti tuo pat metu.

Stačiu Kampu Dizainas

Stačiu kampu kištukas yra žemo profilio, kad lengvai telpa ankštose erdvėse ir už baldų,kurie tai tikrai sutaupo daug vietos namuose ar Biure.

Be Surge Protector

【Kruizinis Laivas Essentials】 - JOKIOS apsaugos nuo viršįtampių, kuriam yra pritarusi Dauguma Kruizinių linijų.Tai neabejotinai turi turėti jungtį.Suderinama su lizdo įtampa visame pasaulyje (100V-240V)

45 Laipsnių Kampas Plokščias Kištukas

Sukuria Erdvę, Kiti Plug Pasidalinti Lizdo Idealiai tinka Ankštose Erdvėse, Pavyzdžiui, Už Baldų.Stiprus vario viela,saugumui užtikrinti elektros energijos.

Suteikti jums su saugiau elektros energijos.

Kelių Apsaugos Sistema: 1.Apsauga nuo perkrovos: Kai vardinė įtampa yra didesnė, visa įranga bus automatiškai išjungtas, siekiant apsaugoti jūsų įranga visais aspektais. 2.Ugnies-atsparumas PC korpuso daro ji atspari ugniai iki 1382 F. High-end kietieji kondensatoriai užtikrinti visišką apsaugą nuo elektros trumpasis jungimas, daugiau šilumos, daugiau nei įkrovimo, per srovės ir per įtampos pavojų.Sertifikuota pagal FCC & RoHS & DOE VI,Tai yra 100% saugu jį naudoti.

USB Protingas Įkrovimas

Built-in smart įkrovimo IC, gali teikti iki 5V2.4A idealus dabartinės vieno uosto; iš viso 5V3A 15W.

10 pėdų Ilgio ilgintuvas

10 pėdų ilgio ilgintuvas ir profilis plokščias kištukas numatyti patogus maitinimo patekti ten, kur jums reikia.

Žymos: jafar, crankbait žuvys, master slave galia juostelės, led juostelė su judesio jutiklis belaidis, kelis kištukinis, nešiojamų galia juostelės, valčių kruizas, univercial galia juostelės, baltos spalvos led juostelės su es plug, galia smart juostelės.

Medžiaga ABS+PC,anti-ugnies ir aukštos temperatūros atsparus
Parama Greitai Įkrauti No
Angų Skaičius 2
Nominali galia 1250W(125V 10A)
Tipas Išplėtimo Lizdo
Modelio Numeris OSP-2A3U-JAV-WH-3M
Įžeminimas Standartinis Įžeminimas
Sub-Jungiklis No
Kištuko Tipas JAV Plug
USB Bendra Galia 15W(5V 3A)
Surge Protector No
Sinchroninis Ištaisyti Technologija Taip
Vieną USB maksimali Galia 5V 2.4
USB Prievadų Skaičius 3
Vardinė Įtampa 100-240V
Sertifikavimo ROHS
Vardinė Srovė 10A
Prekės Pavadinimas NTONPOWER
Prašymas Gyvenamųjų Namų / Bendrosios Paskirties
Pagrindinis Jungiklis No
Sertifikatas FCC/ RoHS/ DoE VI
Wifi No
Kilmės KN(Kilmės)
Ilginamojo Laido Ilgis 3m
Apsauga Nuo Perkrovos Taip

Parašykite savo atsiliepimą!

NTONPOWER Kelionės JAV Galios Juostelės Baltos spalvos Nedidelis Nešiojamas Su 10FT Universalus USB Lizdas Tarnyba Kruizinių Laivų, Verslo Kelionės, Viešbučiai

Parašykite savo atsiliepimą!

Panašūs produktai