Šiuolaikinės Kūrybos LED Apvalus Lubų šviestuvai, Apšvietimo Prabangos Dizaino Kavinė Kambarį Lempos Restoranas, Miegamojo, Virtuvės Dekoro Įrenginiai

Nauja

€68.89

Jei gausite sugadintą paketą.

Prašome neatidaryti ginčai ir ginčai.

Prašome susisiekti su klientų aptarnavimo laikas.Mes suteiksime jums tinkamą sprendimą.Būkite kantrūs ir palaukite patarimų iš klientų aptarnavimo darbuotojai.Dėkojame už jūsų supratimą.Gerbiami pirkėjas.Mes paramos didmeninė ir paramos pritaikymas.Susisiekite su mumis jei jums reikia, ačiū.

Šiuolaikinių LED Apvalus Lubų šviestuvai, Apšvietimo Dizainas, Prabanga Kūrybos Kavinė Kambarį Lempos Restoranas, Miegamojo, Virtuvės Dekoro Įrenginiai Gaminio Matmenys: Kaip nuotraukoje Prekės modelio numeris:LED Lubų šviesos Stilius:Šiaurės Turas šviesa Medžiaga: Stiklo Lemputės tipas: LED Įtampa:90-240v Vietose Naudoti: Viešbutis biuro Salė Arbatos Arbatos Baras Namų Dekoro Apšvietimo Šviestuvas kambarį užeiga.

Scenarijus rodo

prekės informacija

Nekilnojamojo kulka

Produkto atitikimo

Papildomos Paslaugos: Šviesos armatūra ir kitų prekių galima įsigyti vardu.Pateikite produkto nuotraukos ir dydžių. 1: Pristatymas būdas: DHL, UPS, FEDEX, TNT, EMS Kinija Paštu:; Pasaulio laivus (išskyrus tuos atvejus, kai kuriose šalyse ar specialių atokiose vietovėse); Jeigu pirkėjas, pasirinkęs transporto rūšies, kuri nėra tinkama už paketą, pardavėjas privalo jį pakeisti. 2: Jei pirkėjas negauna prekių, už ilgą laiką, prašome susisiekti su pardavėju laiku.Prašome don ' t open ginčą.Pardavėjas įsipareigoja apdoroti, kad pirmą kartą. 3: Muitinio įforminimo užduotis: pardavėjas nėra atsakingas už importo muitinės formalumams paketas, pirkėjas privalo aiškiai muitinės.Pirkėjai privalo turėti muitų.Taip yra pranešimas teisių apsaugos ir interesų pirkėjų: 1. Jei pirkėjas gauna paketą, yra pakuotės pažeidimų/gedimų/Negerai prekių valdyba, prašome fotografuoti produkto laikas, kreipkitės pardavėjas po pardavimo perdirbti tvarka.Prašome don ' t open ginčą.Mes esame įsipareigoję, kaip elgtis teisingai ir daro viską, siekiant apsaugoti teises ir interesus pirkėjai.Dėkojame, 2. Dėl problemą šviesa per fotografija, gali būti skirtumų nuotraukas ir daiktus, prašome apsvarstyti, kai aiškiai pateikti savo užsakymą, mes neprisiimame ginčai dėl tokių klausimų.Atsiliepimai, pasiūlymai: 1: Mūsų tikslas yra teikti visi pirkėjai su geriausiais prekes ir paslaugas, ir siekti klientų pasitenkinimo žaisti 100%.Atsiliepimų ir patarimų iš pirkėjai yra mums labai svarbus ir kitiems pirkėjams. 2: Jei patenkinti mūsų produktais ir paslaugomis, prašome pateikti mums teigiamų atsiliepimų (penkių žvaigždučių) kaip atlygį, jei jūs manote, nepatenkinti, jūs galite susisiekti su pardavėju, bet kuriuo metu spręsti.

Žymos: uminaire, įėjimo lempos, lempos atspalvis, lubų led medienos, lubų atspalvis, kaimiškas žibinto jungiklis, lubų lempa dimable, Šviestuvo Spalva, lempos unikalus, lubų kambarys.

Šviesos šaltinių skaičius 1
Korpuso Medžiaga Stiklas
Prekės Pavadinimas JAXLONG
Naudojimas Kasdien Apšvietimas
Modelio Numeris Šviesa
Garantija 3 metai
Medžiaga Stiklo Akmenų
Pagrindo Tipas Pleišto
Prašymas vonios kambarys
Įtampa 90-260V
Yra Pritemdomi No
Yra Lemputės Įtraukti No
Įdiegti Stilius Paviršinės montuotės
Sertifikavimo EMS
ŽIBINTAI Gyvenamasis Kambarys
Šviesa lempa
Šviesos Šaltinis LED Lemputės
Jungiklio Tipas Rankenėlę perjunkite
Apšvietimo Srityje 5-10square metrų
miegamasis dekoras
Apdaila Geležies
apšvietimas šviestuvai Apšvietimas
Maitinimo Šaltinis AC
Stilius Modernus
Technics Padengtą
Savybės ROUND

Parašykite savo atsiliepimą!

Šiuolaikinės Kūrybos LED Apvalus Lubų šviestuvai, Apšvietimo Prabangos Dizaino Kavinė Kambarį Lempos Restoranas, Miegamojo, Virtuvės Dekoro Įrenginiai

Parašykite savo atsiliepimą!

Panašūs produktai