Onemix Skateboard Batų Vyrai Atsitiktinis Odos Sportbačiai Nėrinių Verslo, Darbo, Biuro, Mokyklos Oficialus Batai Juoda balta mėlyna

Nauja

€17.18

Dydžių Lentelė

Red dot design

Puikiai tiktų visiems jūsų stilių.Laisvalaikis, gyvenimo būdas / Poros batai / Sportinis stilius

Vamp: pirmas sluoksnis mikropluošto; Vidpadžiai: Patentų "PRAKAITAS-KRYŽIUS"; Dydis: US3.5-11, EUR35-45;Spalva: balta/juoda Kelių eilių oro skyles, kvėpavimas laisvai.Vidinis ir sulopyti yra pagaminti iš aukštos kokybės odos.Grupinių ir šviesos MD padas, 360.NEMOKAMAI LANKSTUS.

Patentų "PRAKAITAS-CROSS" vidpadis, pavasarį, prakaito, anti-mikrobų ir pagalvėle.

Pranešimas

1.Kaip Vieta Užsakymą (1)Pasirinkite produktą (2)Pridėti į krepšelį (3)Vieta užsakymą (4)Kaina patikslinimas (jei reikia) (5)Įdiegti (6)Mokėjimo tikrinimo. 2.24 Val Greitas Pristatymas Mes garantuojame, kad laivas per 24 valandas nuo apmokėjimo patvirtinimo (išskyrus Atostogas).Jei yra kokių nors netikėtų aplinkybių (pavyzdžiui, jei pavedimas negali laivą iš per 48 valandas), mes susisieksime su jumis kaip įmanoma greičiau, ir stebės, kad ship užsakymą greičiau. 3.Atsiliepimus, Jei jūs patenkinti mūsų produktų ir paslaugų, prašome palikti mums 5 žvaigždžių atsiliepimus, taip pat.Jis yra labai svarbus mūsų verslo plėtros; nereikia atidaryti ginčo ar palikti neigiamą atsiliepimą nepasitarę su mumis.Jei turite kokių nors klausimų, prašome nedvejodami kreipkitės į mus.Esame sąžiningi pardavėjas, mes jums tarnaus iki savo pasitenkinimą!

Žymos: oficialus stilingi batai vyrams, somar bateliai vyrai, onemix vyrų batai batus, vyrai onemix, vyrų batų, 1 oro forc, suknelė batų, laisvalaikio sneaker, cabana vyras, vandeniui atsparus vandens batai.

Kulno Tipas Butas
Modelio Numeris 1358 1356 1322
Atletiškas Batų Tipas Riedlenčių Batai
Elementai Odos susiuvimo
Pamušalas PU
Lytis Unisex
Batų Plotis Vidutinės(B,M)
Pritaikymas Tinka tikrosios dydžio, imtis savo įprastinį dydį
Viršutinė Aukštis žemas
Prekės Pavadinimas onemix
Išleidimo Data Spring2019
Sporto Tipas Cabana Racer
Lygis Praktika Išplėstinė
Taikoma Vieta Molis
Vidpadžio Medžiaga Guma
Stilius Laisvalaikis
Kilmės KN(Kilmės)
Padas Medžiaga Guma
Batviršio Medžiaga Oda
Uždaryti Tipas Nėriniai-Up
Departamentas Pavadinimas Suaugusiųjų
Funkcija Lengvas

Parašykite savo atsiliepimą!

Onemix Skateboard Batų Vyrai Atsitiktinis Odos Sportbačiai Nėrinių Verslo, Darbo, Biuro, Mokyklos Oficialus Batai Juoda balta mėlyna

Parašykite savo atsiliepimą!

Panašūs produktai