Zhangyunuo Ponios Didelę Įtaką Asmenybės Kamšalu Sporto Liemenėlė Suspaudimo Telefoną Kišenėje Jogos Liemenėlė Gimnastikos Fitneso Viršų Apatiniai

Nauja

€8.73

1. Mes esame sąžiningas parduotuvė, jei jūs negalite gauti sklype per 60 dienų, pls susisiekti su mumis, mes išplėsti pristatymo laikas už jus.pls nereikia atidaryti ginčo sprendimo nepasitarę su mumis!Jei jūs turite daiktą problemos, prašome susisiekti su mumis prieš paliekant neutralus arba neigiamų atsiliepimų, mes padarysime viską, kad išspręsti šią problemą už jus.

2. Jeigu jūs esate didmenininkas, ar dorp laivybos pardavėjas, mes suteiksime jums gera kaina, kiek mes galime.

3. Rusijos draugas, jums reikia palikti savo vardą, pavardę ir adresą, kad, išvengti ne pasiimti sklypas.

Prekės nr.:WX2150

Materail :nailonas+spandex

Dydis :s m l xl

Spalva : juoda ,balta,redwine,mėlyna,pilka

Prašome pažymėti, mes naudojame geriausias nailono pluošto audiniai ir yra labai kvėpuojantis ir u gali nešioti, labai patogūs .

Paslaugos Guider :

Question1 :ar Yra kokia nors nuolaida didelių gabaritų kad ?

Ana : Taip, mes teikėjas kainą, wholeale ir jei u reikia didelių qty mes galime suteikti u gerą nuolaidą .Ir jei u wanna customsize , mes suteiksime u labai didelė nuolaida, nes mes esame tiesiogiai factoy jogos nešioja .Prašome susisiekti su manimi elektroniniu trademanager arba siųsti laišką į mane www.levandu-kalnelis.lt .

2 klausimas : AR u paramos lašas apsipirkti ?

Ana : Taip, mes priimame lašas prekybos ir u tiesiog reikia palikti recivers adresą ir telefono numerį , pašto kodą, kad man yra pakankamai.

Klausimai 3 : Yra nuotraukų, visas realus ?

Ana: Taip, brangusis , į decription mes visi realus nuotraukas .Ir u nori būti mūsų agentas ir įsigyti daugiau nei $100 , galime pasiūlyti

u auk realias nuotraukas .

4 klausimas: Kodėl logistika yra toks lėtas, kad kai kurios šalys ?

Anna : Visi mūsų produktai yra nemokamai į savo rankas ir todėl mes negalime naudotis sparčiuoju express", nes jis yra per brangus .Mes pasirinkti santykinius kinija paštu, oro paštu , epack ir t.t., Paprastai tai trunka apie 15-35days, kad dauguma šalių, tačiau kai kurios šalys labai toli, todėl reikia imtis daugiau laiko , Todėl prašome būti pationent, jei u r šiol .

Presale paslaugos :

Jei u r suinteresuotos apie bet kokio produkto iš mūsų parduotuvėje , prašome susisiekti su manimi ir patikrinti informaciją, atidžiai ir, jei u turite kokių nors klausimų prašome klausti ir mes pasistengsime atsakyti u artimiausiu metu .Jei u wanna pirkti daugiau stiliaus ir daugiau spalvų , prašome susisiekti su manimi ir mes norėtume suteikti u nuolaida .

Apie mokėjimą :

1)Prieš u užsakymą ir pasirūpinti, mokėjimo , prašome patikrinti detaisl atsargiai ir, jei u turi kokių nors klausimų, prašome leiskite man žinoti .

2)bandykite mokėti 3days, jei įmanoma, kadangi, jei per vėlai, kad bus atšaukta iki www.levandu-kalnelis.lt .

3) mes laivas u pagal adreso u kairėje tvarka ir, jei u reikia kažką keisti u turi poreikį notic mums .

Apie atsiliepimą

1)Prašome palikti mums 5 žvaigždžių atsiliepimus, jei u kaip ir mūsų produktus .

2)Prašome siųsti meassage mums www.levandu-kalnelis.lt, jei u ne satify mūsų produktą ir mes susidoroti su problema ir nepalikite negtive atsiliepimus lengvai .

3)Mes rūpinamės, mūsų nuolatiniais klientais ir mes visada bando padėti u ir leiskite mums tiek laimėti .

Žymos: liemenėlė sporto rėmimo, seksualus ju padengti iki, grupė liemenėlė, lova telefono turėtojas, brassier sportas, grandinės tatuiruotė, didelio poveikio parama liemenėlė, lova mobiliojo telefono turėtojas, didelio poveikio liemenėlė viela, liemenėlė sportas.

Modelio Tipas Kietas
Sporto Tipas Fitneso
Uždaryti Tipas Strappy
sportinė liemenėlė sporto liemenėlė
Elemento tipas spalva juoda,redwine,balta,mėlyna,pilka
treniruotės liemenėlės Fitness Top
Modelio Numeris WX2150
decration Įstrižai Peties Dirželis
Medžiaga Nailonas+Spandex
Funkcija Veikia, fitnesas, joga, bėgimas, sporto salės, treniruotės
Materail Nailono, Spandex
Proga Veikia, fitnesas, joga, bėgimas
Prekės Pavadinimas zhangyunuo
Dydis s m l xl

Parašykite savo atsiliepimą!

Zhangyunuo Ponios Didelę Įtaką Asmenybės Kamšalu Sporto Liemenėlė Suspaudimo Telefoną Kišenėje Jogos Liemenėlė Gimnastikos Fitneso Viršų Apatiniai

Parašykite savo atsiliepimą!

Panašūs produktai