Namų virtuvėje mikropluošto sugeriamųjų sustorėjimas virtuvės rankšluosčiu, mikropluošto valymo baldų valymas towelмикрофибра

Nauja

€2.71

Sveiki atvykę į mūsų parduotuvę

Leiskite džiaugtis stebuklų gamtą kartu!

Aprašymas:

Mišrios Spalvos Mikropluošto Rankšluostis Dėl Indų Plovimo, Valymo, Automobilių Plovimo, Stiklo Valymas.

Produkto kategorija: rpg

Medžiaga: Poliesteris

Taikoma objektas: puodą / dubenį

Modelis: juostelės

Spalva: spalvų maišymas

Dydis: 30*30 cm

Privalumai:

aukštos kokybės mikropluošto, kvėpuojantis, greitai džiūstantys, minkštas, ne statinis, stipri vandens absorbcija, naftos dėmes nuvalykite, su keliais šviesos, vandens, jis yra labai patvarus ir ar ne daugintis bakterijos

Pakuotė:

1/3/5vnt * Rankšluosčiai

★ apie mus ★

◆ Apie mūsų gamybos linija

State-of-the-art gamybos technologija ir state-of-the-art gamybos įranga gali patenkinti visus jūsų poreikius lauko sporto įranga

◆ Apie mūsų sandėlio

Didelių saugojimo erdvę, pagrįstą įranga, tvarkingas planavimo, gali užtikrinti kokybę ir kiekį.

PREKYBOS VADOVAS

1.Pateikite specialrequests(spalva,pakuotės ir kt.)Aiškinamajame rašte skyriuje, kai jūs atlikti mokėjimą.Jeigu turite kokių nors proment arba norite įsigyti daugiau...Prašome susisiekti su mumis pirmą kartą .

2.Jei jūs norite nusipirkti keletą differenct elementus pačiu metu ir reikia mokėti pakartotinai laivybos kaina,mes gali keisti kainą jums.

3.Patikrinkite pristatymo informaciją prieš užbaigti mokėjimo:vardą,pavardę, adresą, pašto indeksą,telefono numbe, retc

SIUNTIMO INFORMACIJĄ

MOKĖJIMO BŪDAS

PASLAUGOS

▲ Grąžinimas : Jei yra kokybės problemų ,prašome pasiūlyti išsamią informaciją mums per 7 dienas po to, kai gaunate siuntinį,mes patvirtinsime jūsų problemą ir pasiūlyti patenkinti soultion jums.Visos grąžinimo prekė turi būti originalioje pakuotėje ir prašome pasiūlyti sekimo numerį.Ir mes paramos vietos deklaraciją,jums bus gauti garantiją ir rūpesčių grįžta.

▲ Atsiliepimai : Mes išlaikyti aukštą meistriškumą ir siekti 100% klientų pasitenkinimo!Atsiliepimai yra labai svarbus!Mes prašome, kad jūs su mumis iš karto PRIEŠ, jūs suteikiate mums neutralus ar neigiamas grįžtamasis ryšys, kad galėtume tinkamai spręsti savo problemas.

Mes vertiname 5-žvaigždučių teigiamų atsiliepimų, Tai gerai, mūsų ilgalaikės verslo.Mes taip pat siųsti pačiu atsiliepimų jums.

Žymos: moterų mikropluošto, vaiko mikropluošto, steem mikropluošto, tapis mikropluošto, logotipas mikropluošto, nustatyti mikropluošto, didelis mikropluošto, vyras mikropluošto, mikropluošto medžiaga, kabelio mikropluošto.

Pakuotė 8pcs virtuvės rankšluosčiai
Gamyba Šveitimo Padas
spalva Spalvų maišymas
Naudojimas VIRTUVĖ
Prekės Svoris 20g
Funkcija Įžuvinti
Modelio Numeris 2020new
modelis Juostelės
Taikoma objektas puodą / dubenį
Medžiaga Mikropluošto
Plovimo audiniu mikro pluošto rankšluostį
mikropluošto valymo šluostės Valymo Rankšluosčiai

Parašykite savo atsiliepimą!

Namų virtuvėje mikropluošto sugeriamųjų sustorėjimas virtuvės rankšluosčiu, mikropluošto valymo baldų valymas towelмикрофибра

Parašykite savo atsiliepimą!

Panašūs produktai