Gnova Platinos Aukso Grandinės Moterų Žiūrėti Didelės Apyrankės Laikrodis Mados Kvarcinis Laikrodis Juodas Ciferblatas Rožinė, Sidabro A724

Nauja

€4.14

Nuotraukos Sąrašą

Karšto Pardavimo

pirkimo politika

PARDUOTUVĖS POLITIKA

PRISTATYMAS

Geri Įpročiai yra daug geresnis, Malonus Pirkimo Patirtis:

** Pirkti 8 USD ar daugiau kiekvieno užsakymo taigi, galėsite gauti Geriausią Registruotu Paštu sekti savo šalyje (jei ne pasiūlė vieną)

** Pirkti Sekimo numerį, jei mažiau nei 8 USD.Mes rekomenduojame "www.levandu-kalnelis.lt Standartinis Pristatymas" arba "e-pakelis" saugesnio ir daug greitesnis pristatymas.

** Vertinimo laikas NĖRA garantinį laikotarpį .Pašto paslaugos-kartais greitai, kartais labai lėtai.Vertinimų nebus garantijos, pristatymas laiku, prašome būti teisinga ir nenorite gauti supainioti.Jei jūs tikrai norite, kad jis greitai mokėti už Express Pristatymas vietoj (DHL, EMS ir kt.)

GARANTIJOS

1. Jei neteko, skaldytų arba jie su trūkumais 100% grąžinimo, arba vėl sekminių graži dovana.

2. Jei skiriasi spalva/dydis dalinio padengimo arba siųsti teisingą spalvą, jei galima.

3. Jei nesate patenkinti, gali paprašyti pateikti tam tikrą kredito, už panašią kainą, prekės ar kuponas/nuolaida parduotuvėje ką nors tol, duoti gera apžvalga (reikia pamatyti, kiekvienu konkrečiu atveju)

Svarbu : jei "pamestus daiktus" pagaliau atvykti, prašome tiesiog susisiekite su mumis grąžinti lėšas.

GINČAI IR GRĮŽTAMAISIAIS

1. Prašome palikti tik 5 žvaigždučių (Aprašymas, Ryšių ir Siuntimo Greitis) suteiksime jums tuo pačiu.Jei jums problemos, prašome kreiptis Garantijas.

2. Prašome don ' t open Ginčo ar duoti 1-3 žvaigždžių Atsiliepimus prieš susisiekti su Pardavėju ar gali jūsų parduotuvėje būtų laikomi įrašai, kurie įtakos jūsų tolesnio pirkimo ar akcijas.

DROP LAIVYBA

1. 100% privatus.Mes niekada nesidaliname mūsų įmonė informacijos ar www.levandu-kalnelis.lt info savo klientams (Išvengti didžiulis parduotuvių pigiausias kainas, šalia jų kokybė yra taip pat žemiausia taip pat jie visada reklamuoti savo svetainę, pavogti savo klientams.Jei jis yra per pigus yra dėl labai pateisinamos priežasties)

DĖKOJAME UŽ JŪSŲ PUSCHASE!!

Žymos: platinum laikrodis, deisel žiūrėti grandinės, didelė sporto salė laikrodis, 23 mm gumos, pulseta grandinės žiūrėti, žalvario grandine, orient, michal karves žiūrėti grandinės, ekrano laikrodis rožinė, pink neon laikrodis.

Užsegimas Tipas Apyrankės Užsegimas
Elemento Tipas Kvarciniai Laikrodžiai
Stilius Mada & Atsitiktinis
Grupė Medžiagos Tipas Žalvaris
Juostos Ilgis 44cm
Prekės Pavadinimas Gnova platina
Modelio Numeris A724
Ciferblato Skersmuo 20mm
Bylos Medžiaga LYDINYS
Lytis MOTERIS
Juostos Plotis 20mm
Atsparumas Vandeniui Gylis Ne vandeniui
Funkcija NĖRA
Byloje Formos ROUND
Dėžės & Atvejais Medžiaga Paketas nr.
Byla Storis 8mm
Judėjimas KVARCAS
Dial Lange Medžiagos Tipas Stiklas

Parašykite savo atsiliepimą!

Gnova Platinos Aukso Grandinės Moterų Žiūrėti Didelės Apyrankės Laikrodis Mados Kvarcinis Laikrodis Juodas Ciferblatas Rožinė, Sidabro A724

Parašykite savo atsiliepimą!

Panašūs produktai