Didelio tikslumo Skalės Valdovas T-tipo Skylę Valdovas Nerūdijančio Medienos apdirbimo Scribing Ženklo Linijos Gabaritas Dailidė Matavimo Įrankis #40

Nauja

€13.29

Kulka Taškų:

1、aukščiausios kokybės Medžiagos: Pagaminta iš nerūdijančio plieno, skalė yra aiškūs ir tikslūs; Su CNC tvarkomi valdovas yra patogūs; vertikalus objektyvų žiedą riešutų yra pagamintas iš gryno vario.

2、Novatoriškas Dizainas: Nepriklausomai ir naujoviškas dizainas; valdovas yra skirta nustatymo ir žymėjimo medienos apdirbimo sudurti, ir jis yra patogus ir tikslus.Yra 200/300 / 400mm dydžių klientams pasirinkti.

3、Lengva Naudoti: valdovas yra tiksli, universalus ir paprastas naudoti.

4、Platus: Horizontalios linijos, vertikalios linijos, ilgas eilutes, trumpas linijos, lygiagrečios linijos, ir stačiu kampu, gali būti naudojamas kaip norim, atitinka visus reikalavimus, medienos apdirbimo ženklu.

5、Tiksli Operacijos: 1 mm, 0,5 mm, 0,25 mm kiekvienos skalės padėtis turi smulkių pažymėtos skylėmis ir su grioveliais, todėl operacija tikslesni.

Specifikacija:

Medžiaga: nerūdijantis plienas

Spalva: sidabrinė

Dydis: apie 200 mm / 300 mm / 400mm

Angos skersmuo: 0,5 mm

Tinka įdarui: 0,5 mm

Atstumas tarp kiekvieno skylę ir lizdas: 1 mm, 0,5 mm, o 0,25 mm

Pakavimo Sąrašas:

1 x T-tipo Ženklo Valdovas

Žymos: matavimo įrankiu dailidė, rankinių įrankių dailidė, nešiojamų dailidė valdovas, centras scriber, valdovas t, dailidė taisyklės, valdovas t tipas, vario žymėjimo matuoklis, profesinės stalių valdovas, kampas centro linijos raštininkas medienos.

Prekės Pavadinimas VAHIGCY
"PASIDARYK pats" ir Reikmenys Medienos apdirbimo
Modelio Numeris Masto valdovas

Parašykite savo atsiliepimą!

Didelio tikslumo Skalės Valdovas T-tipo Skylę Valdovas Nerūdijančio Medienos apdirbimo Scribing Ženklo Linijos Gabaritas Dailidė Matavimo Įrankis #40

Parašykite savo atsiliepimą!

Panašūs produktai