Tangada Moterims, rudos spalvos dirbtiniais odinė striukė paltas su diržu 2020 m. Rudenį, Žiemą, Moterų Ilgas Rankovėmis purus Kailis 3H114

Nauja

€23.85

1. Paruošimo Laikas: mums reikia 2-5 darbo dienas parengti savo užsakymo pagal mūsų daug nurodymai, kiekvieną dieną.nbsp 2. Pristatymo laikas: Prieš mes galime ship užsakymą, mes turime paruošti savo produktus, ar griežtos kokybės kontrolės bandymai ir atidžiai paketo elementus.Laiko reikia paruošti savo daiktų pristatymas atskirą nuo pristatymo laikas, bet nesijaudinkite, laikas nebus ilgas.Ačiū už supratimą!

1.Kaip jūsų atsiliepimai yra tikrai svarbu mums, prašome užtrukti keletą minučių palikti teigiamą atsiliepimą, jei jūs patenkinti mūsų produktus ir paslaugas.Taip pat mes tą patį padarys jums artimiausiu metu.Ačiū! 2.Prašome donrsquot, nedvejodami kreipkitės į mus prieš palikdami neigiamą arba neutralų atsiliepimą.Mes stengiamės, kad jūsų problemą galima išspręsti ir patenkinti savo poreikį.

Žymos: džinsinio audinio striukė moterims, suknelė tangada, ruda striukė moterims, genue odinės striukės, jakete moterų, dirbtiniais odos striukės moterys, rudas kailis moteris, dirbtiniais odos kailiniai striukes moterims, ruda medžiaga, kailis dirbtiniais odos.

Rankovės Stilius Sluoksniuotos Rankovėmis
Uždaryti Tipas Viena Breasted
Su gobtuvu No
Modelio Numeris 3H114
Medžiaga Poliesteris
Modelio Tipas Kietas
Prekės Pavadinimas Tangada
Apykaklės Turn-žemyn Apykaklės
Tipas Reguliariai
Stilius Atsitiktinis
Drabužių Ilgis ilgai
Rankovės Ilgis(cm) Pilnas
Storis STANDARTAS
Apdaila Varčias
Kilmės KN(Kilmės)
Amžius Amžius 18-35 Metų

Parašykite savo atsiliepimą!

Tangada Moterims, rudos spalvos dirbtiniais odinė striukė paltas su diržu 2020 m. Rudenį, Žiemą, Moterų Ilgas Rankovėmis purus Kailis 3H114

Parašykite savo atsiliepimą!

Panašūs produktai