Xiao Mi Originalus BM45 Mobiliojo Telefono Bateriją Xiaomi Redmi 2 Pastaba Hongmi Note2 Pakeitimo Baterijas Realias galimybes 3020mAh

Nauja

€8.22

Prašome užpildyti gavėjo pavadinimas dėl naujos politikos rusijos muitinės

Ši parduotuvė visos baterijos paramos didmeninė kiekis

Jei turite kokių nors problemų, prašome nedvejodami kreipkitės į mus pirmą kartą.Mes ją išspręsti, gerai jums.Prašome don ' t open ginčų atsainiai, kitaip jums bus įrašytas kaip bloga kredito mus, www.levandu-kalnelis.lt, o taip pat Kinijos Pardavėjų Lygoje.Ir būti užblokuotas.

Šis produktas yra užtikrinti, kad jis yra įsigytas iš Xiaomi mobiliųjų telefonų gamintojai priedai pardavimo kanalų , visiškai 100% tikras originalas.

Gamintojas : Xiaomi

Produkto savybės : 100% Originalus Originali

Baterijos Modelis : BM45

Baterijos talpa : 3020 mAh

Suderinama su : Xiaomi Redmi 2 Pastaba

Baterija Kilmės Šalis : Kinija

Grįžta Ir Garantija

1. Šis produktas turi 12 Mėnesių garantija.

2. Visiems grąžintas prekes, pirkėjas TURI susisiekti su mumis dėl grąžinimo adresą.

3. Visais atvejais, pirkėjai moka laivybos mokesčius savo sąskaita grįžti į produktų keitimo ar grąžinimo.Mes bus būti atsakingi už pašto pakaitalas.Lėšos bus padaryta gavus grąžinamas daiktas.

Atsiliepimai

1.Jei esate patenkinti mūsų prekėmis, prašome pateikti mums teigiamų atsiliepimų, ačiū jums už jūsų pagalbą.

2.Mes visada stengiasi suteikti geriausias paslaugas ir patikimus produktus už kiekvienam klientui, tačiau avarija gali atsitikti, kartais, prašome susisiekti su mumis išspręsti bet kokį klausimą, prieš palikdami neigiamą atsiliepimą.

Prašome atkreipti dėmesį:

Gavusi naują bateriją, prašome neskubėkite įkrauti.Pirmasis baterijos Viduje likusi energija yra visiškai išnaudotos , tada nuolat mokestis nuo šešių iki aštuonių valandų .

Pakartokite pirmiau žingsnis du kartus, gali pasiekti geriausių rezultatų, naudojant baterija.Po ketvirtosios įkrovimo tik 4 iki 6 valandų per mokestis.

Žymos: bm 45, baterija bm45 už xiaomi redmi 2 pastaba, bm45, redmi2, baterija bm45, cardioid lavalier microphone, mijia, mijia xiaomi, galinį dangtelį redmi 2, mi.

Kilmės KN(Kilmės)
Modelio Numeris bm45
Baterijos Talpa(mAh) 2801mAh-3500mAh
Originalus ar Ne Originalus
Prekės Pavadinimas Xiaomi
Kokybės Sertifikavimo ce
Suderinamos Prekės Xiaomi

Parašykite savo atsiliepimą!

Xiao Mi Originalus BM45 Mobiliojo Telefono Bateriją Xiaomi Redmi 2 Pastaba Hongmi Note2 Pakeitimo Baterijas Realias galimybes 3020mAh

Parašykite savo atsiliepimą!

Panašūs produktai