12 Greičio Belaidį Nuotolinio Valdymo Vibracija, Meilės, Kiaušiniai,G-S-pot Massager, USB Įkrovimo Klitorio Stimuliacija, Masažas Rutuliukai

Nauja

€18.93

✔ GALINGAS 12 GREIČIO VIBRACIJĄ, BET TYLI - vibratorius ateina su 12 rūšių vibravimo režimus, teikti įvairias galingas stimulas ir padėti jums patirti malonumą skirtingų dažnių.

✔ KOKYBIŠKOS MEDŽIAGOS - Medicininės kokybės silikono daro kiaušinių vibratorius patogus ir minkštas liesti.Jokios žalos odai, 100% saugus naudoti.Mėgautis jūsų naudojimosi arba malonumą patikimas vibratorius.

✔ 100% atsparus VANDENIUI - kulka vibratorius yra visiškai atsparus vandeniui, lengvai nuplaukite jį šiltu vandeniu.Galite būti tikri, kad naudoti kamuolį, o atsižvelgiant duše ar vonioje.Jis gali būti naudojamas bet kur ir bet kada, atitikti laukinių noras.

✔ NUOTOLINIO VALDYMO & ŽIEDAS-PULL DIZAINAS - frequencie

Teisinės Atsakomybės Apribojimas

USB Įkraunamas Belaidis Nuotolinio Valdymo Vibracija Meilės Kiaušinių

Padidinti Intymumo ir Pagerinti Jūsų Santykius

- Kas pora neturi trokšta dar daugiau malonus seksas?

- Tu žinai, kad apie 75 proc. moterų negali pasiekti orgazmo per šaižus seksas?

- Geriausias seksas apima orgazmą kiekvieno partnerio, tiesa?

* Nauda Naudojant Sekso Žaislai *

-Naudojant sekso žaislai padės jums tikrai sužinoti apie save.Jūs gausite iš pirmų rankų žinių apie tai, kas jums patinka ir nepatinka, kuris, savo ruožtu, padės jums jaustis labiau pasitikintys, kai jūs lovoje su partneriu.Ir net gali turėti tendenciją permesti į ne miegamajame.

-Tyrinėti savo seksualumą ir išlaikyti save patenkinti paprastai leidžia jums laimingesni ir mažiau įsitempęs.Atidėti keletą minučių savo dieną., kai jums rasti sau apkrautas vienas iš tų neįtikėtinai užsiėmęs, savaitėms, ir jūs tiesiog gali išlaikyti savo normalumas jachtoje.

-Dažnai mėgaujasi kai kurie savarankiškai meilės, taip pat padės jums pasiekti orgazmą dažniau ir su daugiau lengvai.

-Naudojant sekso žaislai gali sumažinti galvos skausmą ir skausmą apskritai.Kai jūs patiriate orgazmą, jūsų smegenys potvyniai jūsų kūnas su endorfinų, kurie ne tik padeda gerai jaustis, jis taip pat blokuoja skausmo jutiklių.

-Sekso žaislai yra saugesni, nei tikrasis seksas.Jūs negalite pastoti arba sutartį su STD nuo sekso žaislas.Tačiau, valymo vis dar turi, kaip galite sukurti infekcijos netinkamai valomi sekso žaislai.

Techniniai duomenys:

✔ Kulka Vibratorius Dydis: 16,5 cm/ 6.5" (bendras ilgis), 8cm/ 3.1" (kūno ilgis)

✔ Nuotolinio valdymo pultelis Dydis: 7,2 X 4.4 X 2,4 cm/ 2,8 X 1,7 X 0.94" (L*W*T)

✔ Kabelio Ilgis: 60cm/ 23.6"

✔ Baterijos Trukmė: 2 val.

✔ Krovimo Trukmė: 1,5 val.

✔ Galia: 5V 1A

✔ Galingumas: 5 W

✔ Li-on baterija: 180 mAh

✔ Medžiaga: Silikonas + ABS

Pakuotės Turinys:

1 x Vibratorius Kulka

1 x Vartotojo Vadovas

1 x Krovimo Kabelis

Įspėjimai:

1. Kruopščiai nuvalykite žaislas, prieš naudodami pirmą kartą ir po kiekvieno naudojimo su šiltu vandeniu ir švelniu muilu.

2. Prašome naudoti kelis lašus vandens pagrindo lubrikantą užtikrinti malonus jausmas, kai įdėjimas žaislas.

3. Niekada naudokite produktą ant savo žaizdos.Jei jums jaustis nepatogiai, o naudojant jį, nustokite jį naudoti iš karto ir konsultuotis su medicinos personalą.

4. Prašome naudoti jį įkraudami.

Žymos: nuotolinio valdymo vibratorius, tikroviška, meilė, akmens kepti kiaušiniai, aš tave myliu, "bluetooth" vibrat, kameros užlaikymas, kulka kiaušinių, vibrat, elektrinis makaronų puodą, gana meilės, sekso žaislas.

Modelio Numeris 166
Kilmės KN(Kilmės)
Dydis Small
Prašymas Įstaiga
Medžiaga ABS & TPR
Prekės Pavadinimas NoEnName_Null
Standartinė Įtampa 220V
Elemento Tipas Masažas & Poilsiui

Parašykite savo atsiliepimą!

12 Greičio Belaidį Nuotolinio Valdymo Vibracija, Meilės, Kiaušiniai,G-S-pot Massager, USB Įkrovimo Klitorio Stimuliacija, Masažas Rutuliukai

Parašykite savo atsiliepimą!

Panašūs produktai