Atsparus vandeniui Įvairių spalvų LED Dviračio Rato Šviesos Ryškios Dviračių Kalbėjo Žibintai, Dviračių Padangos, Žibintai Saugos Šviesos Dviračių Priedai

Nauja

€5.47

Ypatybė:

1. Didelio ryškumo LED dviračio rato šviesa: dviračio rato šviesa yra sudaryta iš 20 geriausių super ryškus Led, nesvarbu, kur esate, jis visada bus padaryti jums centru tamsoje.Yra šešių spalvų rinktis, bet spalva yra naujo stiliaus, labai atostogų arba gimtadienio dovana!

2. Didelio stiprumo neperšlampama dizainas: Dviračio rato šviesos turi aukšto lygio vandeniui dizainas.Net jeigu jis yra panardintas į vandenį, dviračių padangos, šviesos, gali veikti normaliai per 5 minutes.Kai jojimo lietaus, nebėra nerimauti, dviračių padangos, žibintai bus sugadintas.Įskaitant bateriją, jūs galite mėgautis out of the box, ir mėgautis įdomus jojimo su savo šeima.

3. Lengvas ir saugus: dviračių varantys šviesa yra tik įrengti dviračių ašies apie 3.53 oz, kuris neturės įtakos jojimo greitis ir tankis.Iš visų pusių vizija, saugiau jojimo naktį!

4. Jokių greičio reikalavimą ir alternatyvius režimas: yra 2 apšvietimo režimai: visada ir mirksi.Dviračių kalbėjo šviesos turi ir išjungimo jungiklį.Pagal jūsų poreikius, galite naudoti įjungti, pasirinkite mirksi arba pastovios šviesos režimą.Nėra jokių reikalavimų dėl greičio, yra įprotis visą varantys 2 metrų.

5. Tinka modeliams: tinka 29 colių ratais ir mažesni, standartiniai stipinai.Lengva įdiegti daugelyje dviračiai, pavyzdžiui, vaikiški dviračiai, sulankstomas dviračiai, sausumos dviračiai, kalnų dviračiai ir kt.Išskyrus platus-kalbėjo dviračiai.Apima tik 1 dviračio rato šviesos, tinka 1 rato.

Specifikacija:

Medžiaga: plastiko lukštais, didelio stiprumo atsparus vandeniui dizainas

Šviesos šaltinis: 20LED

Šviesos skleidimo būdas: 2 lygis (pastovios šviesos/mirksintis)

Ištvermės: visada už 18h, išmetant už 36h

Spalvos: mėlyna, žalia, rožinė, raudona, balta, spalvos

Maitinimo režimas: 3*AAA baterijos

Grynasis svoris: 70g

Gijos ilgis 2 metrai

Pakuotės Turinys:

1*Dviračių kalbėjo šviesos (įskaitant bateriją)

1*neslidus kilimėlis

4*linija

Žymos: dekoro dviračių stipinai, auto fotoaparato ekranas, padidinti siurblys, dviračių kalbėjo žalia, lenktas dviračių stipinai, dviračių led varantys, aero dviračių stipinai, rinkinys patarimas, dviračių led varantys, plieno dviračių kalbėjo.

Medžiaga Kita
Ilgis (mm) Kita
Kilmės KN(Kilmės)
Maitinimo režimas 3*AAA baterijos

Parašykite savo atsiliepimą!

Atsparus vandeniui Įvairių spalvų LED Dviračio Rato Šviesos Ryškios Dviračių Kalbėjo Žibintai, Dviračių Padangos, Žibintai Saugos Šviesos Dviračių Priedai

Parašykite savo atsiliepimą!

Panašūs produktai