2020 Moterų Kosmetikos Maišas natūralios Odos makiažas maišelį kelionių organizatoriaus Rankinėje Moteris sankabos mobiliojo telefono krepšiai Vakarą, šaliai, rankinės

Nauja

€3.42

100% Brand New Ir Aukštos Kokybės

Keitimas: 1inch=2,54 cm, 1cm=0.393 colių Dydis: 17*3.5*9CM pakuotę įeina: 1pc primename, kad dėl apšvietimo efektai, monitoriaus šviesumo/kontrasto nustatymai ir tt, gali būti kai kurie šiek tiek skiriasi atspalviai svetainės nuotrauka ir tikrąjį daiktą.Prekės Priemonę vertus, jis gali būti 1-2cm skirtingų,savo rūšies suprasti bus labai vertinama.Kiekvieną pirkėjai: * Mieli draugai, bendravimas yra labai labai labai svarbu.Kviečiame susisiekti su mumis. * Dydis : Prašome palikti pranešimą savo ūgį,svorį,krūtinės,ir pagal biustas,juosmens ir klubų po jūsų užsakymą, mes stengiamės patarti jums geriau dydžio. * Teigiamas Grįžtamasis ryšys yra svarbus, prašome susisiekti su mumis pirmą kartą prieš jums palikti neigiamą arba neutralų atsiliepimą.Jokių problemų bus išspręsta, ir jums.Ačiū iš anksto. 1. www.levandu-kalnelis.lt palaiko Visa, Paypal , Boleto, "MasterCard", "Maestro" Debeto Kortelė,Webmoney,QIWI ir Perdavimo per bankus.

2.Jei jūs vis dar turite bet kokių klausimų dėl mokėjimo, nedvejodami kreipkitės į mus.

1.Mes išsiųsti prekes per 1-3 darbo dienas po apmokėjimo yra patikrinta.

2.Laivybos išlaidos neapima importo mokesčius, pirkėjai yra atsakingas už muitus.

3.Jei esate skubiai reikia daiktų, prašome pasirinkti, greitas pristatymas, tokių kaip DHL, EMS E-EMS, TNT, ir kt. 1. Jei esate nepatenkinti su jūsų pirkti arba dydį, nėra tinkami, prašome susisiekti su mumis greitai, ir mes galime pasikeisti, kad jūs, tačiau pirkėjas yra atsakingas už grąžinimas prekių mokesčiai. 2. Jei gaunate ydinga prekei, prašome nufotografuoti elementą ten, kur vieta yra trūkumas ir atsiųsti mums, mes patikrinti, ar tai kokybės klausimą, ir tada mes atsiųsime jums dar vieną nemokamai, jei ji turi kokybės klausimas.

Žymos: karvė spausdinti makiažas maišelį, di makiažas maišelį, krepšys festa, 125khz prieigos kontrolė, tamsus kosmetinės, natūralios odos makiažas, didelis kosmetikos maišeliai, durų makiažas maišelį, lūpų dažai daugiaspalvis, piniginė moterims.

Prekės Pavadinimas Clyine
Uždaryti Tipas užtrauktukas
Modelio Tipas Kietas
Dizainas Mados Dizaino
Pagrindinė Medžiaga Natūralios Odos
Įrenginio Tipas gabalas
Pavadinimas Moterų Mados Piniginės
Natūralios Odos Tipas Karvės Oda
Elemento Ilgio 17inch
Elemento Plotis 9cm
Piniginės Standartinis Piniginės
Apdaila Kutas
Elemento Aukštis 3.5inch
Elemento Tipas piniginės
Sezonas Ištisus metus
Medžiagos Sudėtis Poliesteris
Prekės Svoris 113
Kilmės KN(Kilmės)
Piniginės Ilgis ilgai
Stilius Mados
Pakuotės Svoris 0.189kg (0.25lb.)
Pakuotės Dydis 15cm x 10cm x 8cm (5.91in x 3.94in x 3.15in)
Lytis MOTERIS
Interjeras Kortelės Turėtojas
Pamušalas Poliesteris
Kiekis 1PC/DAUG

Parašykite savo atsiliepimą!

2020 Moterų Kosmetikos Maišas natūralios Odos makiažas maišelį kelionių organizatoriaus Rankinėje Moteris sankabos mobiliojo telefono krepšiai Vakarą, šaliai, rankinės

Parašykite savo atsiliepimą!

Panašūs produktai