Plastikiniai Tingus Vaisių Patiekalas Dukart Sluoksnių Užkandžių Dėžutė Saldainių Plokštės Žiedlapis-formos Sukasi Padėklai Lauke Džiovintų Vaisių Saugojimo Organizatorius Dėžutę

Nauja

€3.57

Aprašymas:

1.išrinktas aukštos kokybės maisto klasės, plastiko, sveiką ir ekologišką, saugų ir praktiška.Gėlių sukasi saldainių dėžutė skirta 10 kupė, gali sandėliavimo 10 rūšių užkandžiai, daug įvairių, ir maisto saugojimas yra ne mišrios.

2.Daugiafunkcinis saugojimo dizainas, gėlių sukasi saldainių dėžutė gali laikyti, džiovinti vaisiai, riešutai, saldainiai, melionų sėklų, papuošalai ir kt.Ji taip pat gali būti naudojami kaip dekoratyviniai aksesuarai, vestuviniai saldainiai, padėklai.

3.Kūrybos žiedlapis formos, pavyzdžiui, gėlių žydėjimas, gražus ir stilingas, sukasi atviro dangtelio dizainas, atitikti mados ir tendencijos.Skiriamoji dizainas, patogus, rūšiavimas ir saugojimas, sutaupyti vietos, kai surinktos, arba gali būti naudojamas kaip darbalaukio saugojimo dėklas.

4.Švelniai pasukite jungiklį į viršų, vaisių dubenį atidarykite vaisių dubuo.Apačioje neslidžiais silikono dizainas, su neslidžia atsparumas dėvėjimuisi.

Kosmoso pasirinkti, todėl, kad jūs turite daug vietos ir populiariausių užkandžių.Atitiktų jūsų poreikius, šeimos ar draugų asmeninio meilės.

Techniniai duomenys:

Medžiaga: plastikas

Dydis: kaip parodyta paveikslėlyje

Pakuotė:

1x užkandžių dėžutę

Žymos: ekologinio, modernus dekoro, maisto dėklas, didelis tingus susan, bžūp alpių, aplankas plastikinis organizatorius, sandėliukas lauke organizatorius, plastikinė dėžutė, vyrai užkandžių dėžutę, folija saugojimo organizatorius.

Formos Daugiakampio
Stilius Modernus
Produktas Kita
Naudoti Maisto
Medžiaga
Talpa > 65 Alpių cukraus
Modelio Numeris laikymo dėžutė
Apkrovos Kita
Grotelės Kiekis 10
Funkcija Įžuvinti
Dydis
Technics Kita
Kilmės KN(Kilmės)
Specifikacija Other

Parašykite savo atsiliepimą!

Plastikiniai Tingus Vaisių Patiekalas Dukart Sluoksnių Užkandžių Dėžutė Saldainių Plokštės Žiedlapis-formos Sukasi Padėklai Lauke Džiovintų Vaisių Saugojimo Organizatorius Dėžutę

Parašykite savo atsiliepimą!

Panašūs produktai