1Pcs Black White Gold "Samsung Galaxy Tab S2 8.0 T710 T715 Priekinis Stiklas 8.0" Touch Screen LCD Išorinis Skydas Objektyvas+Įrankiai

Nauja

€6.57

Produkto specifikacija :

Kokybė: Aukščiausios AAA, 100% bandymai ir patikra prieš siunčiant.

Garantija: 6 mėn.

Tinka: Už Skirtuko S2 8.0 2015 telefonas.

Dėmesio: 1. Prašome išbandyti produktą PRIEŠ diegiant produktą į savo telefoną.Jokių problemų su produkto, prašome nukrito laisvai susisiekti su mumis. 2. Mes nesame atsakingi už problemų, įdiegus vaistą, Kai kurie pirkėjai yra ne kvalifikacijos įdiegti dalys ir visada pertraukos dalys montuojant. 3. Taigi, mes rekomenduojame, ne technicial asmuo įdiegti dalys, į telefoną.

Skelbimas:

1. Prašome, Prašome, Prašome susisiekti ir pasikalbėti su mumis iš anksto, jei turite kokių nors problemų, susijusių su produkto, mes padarysime viską, kad išspręsti problemą su jumis.

2. Mes neturime sveiki atvykę asmenys, kurie atidaryti ginčo tiesiogiai nepasitarę su mumis.

3. Mums labai malonu, kad jūs, laivybos mūsų sotre.Mes padarysime viską, kad prodive aukštos kokybės produktas ir geras aptarnavimas po pardavimo.Mėgautis savo pirkinių čia.

Žymos: skydelis sony xperia, cherry blossom nuotrauką, "samsung" galaxy " tab " 5 ekrano, "samsung" t810 jutiklinis ekranas, j701m ekranas, "samsung" galaxy " tab " e t561 jutiklinis ekranas, bl touch " jutiklis, i63 tws, veido, pirštų atspaudų, sony tablet z2 touch.

Prekės Pavadinimas LOVAIN
Ekranas ≥5"
Tipas Jutiklinis Ekranas
Modelio Numeris "Samsung Galaxy Tab S2 8.0 2015 M.

Parašykite savo atsiliepimą!

1Pcs Black White Gold "Samsung Galaxy Tab S2 8.0 T710 T715 Priekinis Stiklas 8.0" Touch Screen LCD Išorinis Skydas Objektyvas+Įrankiai

Parašykite savo atsiliepimą!

Panašūs produktai