Termometras su Drėgmėmačiu Elektroninė Temperatūros ir Drėgmės Duomenų Kaupiklis Metrų LCD USB Temperatūra Drėgnumas Senor

Nauja

€25.78

Aprašymas Duomenys :

Elitech GPS6 duomenų kaupiklis yra daugiausia naudojami įrašyti temperatūra ir drėgmė maisto, farmacijos ir chemijos, ir kt.

Ji yra plačiai taikomos kiekvieną nuorodą, sandėliavimo ir logistikos šalčio grandinės, pvz., šaldymo konteinerių, sunkvežimis šaldytuvas, šaldytuvas, krepšys, nejau kabinetas,

medicinos kabinetas, šaldymo sandėlių, laboratorijų ir pan.

Šis duomenų kaupiklis atitinka BLS standartas nauja redakcija.Tai yra vienas didelis LCD ekranas, mygtukas, išorės temperatūros jutiklis ir išorės drėgmės jutiklis.

Du režimai įrašyti duomenys: visą įrašą sustabdyti ir ciklinis įrašymas, duomenų kaupiklis turi funkciją per limito garso-šviesos signalizacija.

Ji taip pat gali automatiškai sutrumpinti įrašymo intervalas atveju daugiau nei temperatūros ir drėgmės ribos.Dviejų dalių built-in magnetai yra patogu nustatyti duomenų kaupiklis ant metalinių medžiagų paviršiaus.

Techniniai duomenys :

Temperatūros matavimo diapazonas: -40 ℃~85 ℃

Temperatūros tikslumas: ±0.5 ℃(-20 ℃~40 ℃;±0.1 ℃(kiti)

Drėgmės diapazonas: 10%~99%

Drėgmės tikslumas: ±3% RH (25 ℃, 20%~90% RH); ±5% RH(kitų)

Rezoliucija: temperatūra 0.1 ℃, drėgmės 0.1% RH

Įrašo talpa: 16000 taškų (maks.)

Įrašymo intervalas: 10 sec~24 val ištisai rinkinys

Duomenų sąsaja: USB

Maitinimas: sigle-naudoti 3,6 V ličio baterijos arba maitinamas per USB

Baterijos nėra įtrauktos

Aplinkos temperatūra: nuo -30 ℃~70 ℃.Esant žemai temperatūrai, skystųjų KRISTALŲ ekranas rodo normaliai įrašyti, tačiau šiek tiek lėčiau.Jis bus rodomas duomenys paprastai, kai aplinkos temperatūra normali.

Žymos: duomenų kaupiklis termometras, multimetras datalogger, dabartinis miško kirtėjas, Elitech, miško kirtėjas, aa usb, mini slėgio plovimo, mechaninis termometras su drėgmėmačiu, mi termometras su drėgmėmačiu, duomenų kaupiklis, usb.

Teorija Temperatūra Diktofonas
Prekės Pavadinimas Elitech
Maitinimo Tipas AA Baterijos
Naudojimas Pramonės
Maks. Matavimo Temperatūra 70°C - 99°C
Modelio Numeris GSP62
Ekrano Tipas Skaitmeninis
Stilius rankinės
Ekrano Dydis 2.0 - 3.9 Colių

Parašykite savo atsiliepimą!

Termometras su Drėgmėmačiu Elektroninė Temperatūros ir Drėgmės Duomenų Kaupiklis Metrų LCD USB Temperatūra Drėgnumas Senor

Parašykite savo atsiliepimą!

Panašūs produktai