Detektorius USB Įkroviklis Plugable Tipas-C Daugiafunkcinis Testeris DC Skaitmeninis Ekranas Voltmeter srovės stiprumas amperais Matuoklis Tinka Telefono į Kompiuterį ir atvirkščiai

Nauja

€9.38

Feartures:

Tai Tipo-c USB intelligent tester.Jis gali matuoti įtampos, srovės, galios,talpos,temperatūros ir laikas realiu laiku,daugiau, saugus ir patikimas.

Kietojo aliuminio lydinio sąsaja veiksmingai užkirsti kelią oksidacijai ir rūdžių.Built-in aliuminio lydinio plokštė gali išvengti trinties labai gerai.

Kartą užsakyta:ne sprogi būtų išvengta nelaimingų atsitikimų.Tuo tarpu,ji gali veiksmingai stebėti, valdomo radiobangomis sukurtas per ilgai laiko baterija.Naktį, jums nereikia keltis ir traukite kištuką, kai jūs už ilgą laiką.

Tai testeris gali naudoti bet kuris USB-C,Tipas-C uosto, tokių kaip nešiojamieji kompiuteriai, mobiliųjų telefonų įkroviklius,staliniai kompiuteriai, USB-C , Tipas-C sub sąsaja ir kt.

Kaip naudoti: Pirma, įdėkite skaitmeninių prietaisų į USB Skaitmeninis Įtampos Matavimo Priemonės; Tada įdėkite testeris į įkrovikliai; Pagaliau įkroviklis yra prijungtas prie lizdo.

Aprašymas:

Tai Tipo-C USB intelligent tester.Jis gali matuoti įtampos, srovės, galios,talpos,temperatūros ir laikas realiu laiku,daugiau, saugus ir patikimas.

Kietojo aliuminio lydinio sąsaja ir built-in aliuminio lydinio plokštė veiksmingai užkirsti kelią oksidacijai, rūdžių ir trinčiai.

Laikas-užsakoma funkcija yra labai naudinga, kad būtų išvengta nelaimingų atsitikimų.Tuo tarpu,ji gali veiksmingai stebėti, valdomo radiobangomis sukurtas per ilgai laiko baterija.taigi, jūs neturite gauti iki ištraukite kištuką naktį.

Tinka bet kokio USB-C,Tipas-C jungtis: nešiojami kompiuteriai, mobiliųjų telefonų krovikliai,staliniai kompiuteriai, USB-C , Tipas-C sub sąsaja ir kt.

Aiškus ekranas: skaičių ekranas yra aiškiai matomas, todėl jūs žinosite, įkrovimo aiškiai.

Techniniai duomenys:

Įtampa: 4-30 V

Srovė: 0-5.1

Laikas: 0-99H

Vidaus Temperatūra:0-80℃

Galia:0-155W

Spalva: Juoda , Balta

Dydis: 5.3*2.6 cm

Pakavimo Apima:

1 * USB daugiafunkcį testeris

Žymos: tbt pro tristar, 10 Amp, c tipo testeris, srovės stiprumas amperais matuoklis, tbt pro, dokas bandymas, hagoromo, dokas flex bandymas, adapteris ds18b20, rikudo.

Pakuotė Kita
Dydis 53*26mm
"PASIDARYK pats" ir Reikmenys ELEKTROS
Modelio Numeris Detektorius USB Įkroviklis
Tipas Detektorius USB Įkroviklis
Prekės Pavadinimas DARUI
Prašymas Detektorius USB Įkroviklis

Parašykite savo atsiliepimą!

Detektorius USB Įkroviklis Plugable Tipas-C Daugiafunkcinis Testeris DC Skaitmeninis Ekranas Voltmeter srovės stiprumas amperais Matuoklis Tinka Telefono į Kompiuterį ir atvirkščiai

Parašykite savo atsiliepimą!

Panašūs produktai