1 Vnt 15cm Pikselių Žvaigždė Kalėdų Eglutė Topper 3D Žvaigždės Formos Dekoratyvinis Topper Dekoro Kalėdų Eglutės Papuošalas Dovanų

Nauja

€2.85

Kulka Taškų: 1、Tikrai Puikus Papildymas: medis topper atneša tikrai puiki, be jokių Kalėdų medį ir daro puiki dovana bet kuris žaidėjas.

2、Žavesio: Tai 3D pikselių star " įkvėpė klasikinis žaidimas pridėti žavesio savo eglutę!

3、3D Pikselių Star Apdovanojimai: Šių 3D pikselių žvaigždė papuošalai yra labai patogu įkvėpė dovana.Jie gali būti pakabinti ant Kalėdų eglutės.Jokių retro gamer ventiliatorius turėtų būti laimingas, kad gauti vieną, jų laikymą šiais metais.

4、Baigia ne Medis Puikiai: Tai rekomenduočiau šį visiems, kurie vertina retro žaidimų, ar net tiesiog mėgsta išvaizdą.

5、Tiesiog Ekranas: Jūs netgi galite tiesiog rodyti savo lentynoje, po švenčių nerdy nostalgija.Tai saugi vieta šviesos viduje pridėti švelnus švytėjimas, ji nebus išlydyti!

Techniniai duomenys:

Gabaritiniai matmenys: apie 6inch x 6 colių x 1inch

Spalva: kaip nuotraukoje parodyti.

Pakavimo Sąrašas:

1 x Pikselių Žvaigždė Kalėdų Eglutė Topper

1. VISAME PASAULYJE LAIVYBOS. (Išskyrus tuos atvejus, kai kuriose šalyse ir APO/FPO)

2. Užsakymai tvarkomi laiku, kai mokėjimo tikrinimo.

3. Mes tik laivas patvirtino, kad adresai.Savo užsakymą adresas TURI SUTAPTI su jūsų pristatymo adresą.

4. PASLAUGŲ TRANZITO LAIKAS teikia vežėjas, ir išskiria savaitgaliais ir švenčių dienomis.Tranzito laikas gali skirtis, ypač per atostogų sezoną.

5. Jei negavote jūsų siuntą per 60 dienų nuo mokėjimo, prašome susisiekti su mumis.Mes sekti siuntą ir susisieksime su jumis kaip įmanoma greičiau atsakyti.Mūsų tikslas yra klientų pasitenkinimas!

6. Dėl išteklių būklę ir laiko skirtumų, mes pasirinkti, kad laivas jūsų prekė iš mūsų pirmą sandėlio greitas pristatymas.

Žymos: kalėdų eglutė topper didelė žvaigždė, didelis medis topper, Ray wu, 24v ws2811, 12 žvaigždė styginių šviesos, dekoro star, naujųjų metų pakabukas, christma ornamentu, meduoliai su imbiero priedais vyras ornamentu, starwars kalėdų eglutė.

Rinkinys Tipas No
Modelio Numeris Pikselių Žvaigždė Kalėdų Eglutė Topper
Kilmės KN(Kilmės)
Pakavimas Jokių Dovanų Dėžutė
Tipas Didmeninės No

Parašykite savo atsiliepimą!

1 Vnt 15cm Pikselių Žvaigždė Kalėdų Eglutė Topper 3D Žvaigždės Formos Dekoratyvinis Topper Dekoro Kalėdų Eglutės Papuošalas Dovanų

Parašykite savo atsiliepimą!

Panašūs produktai