Plius Dydis, Korsetas Plieno Kaulų Overbust Korsetas, Ilgas Liemens Bustiers Juosmens Treneris Korsetai Shapewear Cincher Corselet

Nauja

€19.13

teel Kaulų Ilgo Liemens, smėlio laikrodis Kūno Shaper Korsetas Steampunk Gotikos Drabužių Overbust Pė Korsetai Medžiaga: Poliesteris, 14 Sprial Plieno Kaulų, Priekiniai Dizainas: Busk Uždarymo Pusių Dizainas: Nėra Užtrauktukas Atgal Dizainas: Nėriniai Storas Plonas Montavimo šiek tiek storio Storio Elastingos Neelastinga šiek tiek elastinga Gera elastinga Didelis elastinga Slim prigludę Slim-montavimo Įrengtas laisvo Stiliaus Underbust Overbust Vidutinio ilgai .Prašome kreiptis į žemiau išsamiai dydžio diagramos, prieš užsakymą.Rankinis matavimas gali būti 1-3cm skirtumas.

. Nekilnojamojo spalvos elementai gali būti šiek tiek skiriasi nuo nuotraukos rodomos sukelia daug veiksnių

pavyzdžiui, ryškumas jūsų monitoriaus ir šviesos ryškumą.

Dydis S M L XL 2XL 3XL 4XL 5XL 6XL Liemuo (cm)) 60-65 65-70 70-75 75-80 80-85 85-90 90-95 95-100 100-105 Juosmens (colių) 23.5-25.6 25.6-27.6 27.6-29.5 29.5-31.5 31.5-33.5 33.5-35.4 35.4-37.4 37.4-39.4 39.4-41.3

Express Pristatymas: DHL, "Fedex", Aramex, EMS, TNT, UPS, . 2. Kaip įprasta, mes siūlome Nemokamas pristatymas laivas www.levandu-kalnelis.lt Standartinis Pristatymas, jei norite siųsti Kinija paštu, Oro Paštu, ePacket, pls skelbimas mums. 3. Pagal ePacket: Paprastai, mes numatytasis laivas ePacket, kad JAV ir RUSIJOS , padės trunka apie 10-30 Darbo dienų pristatymas. 4. Pristatymas į Kanada,AUSTRALIJA, UK, bei kitų Europos šalių trunka apie 25-45 darbo dienų. 5. Jei jums reikia elementą skubiai ir norite, kad laivas Express Shipping, kai jus, kad, Prieš jums mokama, pls Susisiekti su mumis Express Pristatymas, mes Apskaičiuoti Express laivybos išlaidų už jus, ir pridėti, kad, tada jūs galite atlikti mokėjimą. 6. www.levandu-kalnelis.lt Standartinis Pristatymas, kaip įprasta, maždaug 25~50 darbo dienų. 7. Kinija Paštu, Oro Paštu , kaip įprasta, užima apie 20~35 darbo dienas. 8. ePacket , kaip įprasta užtrukti apie 7-25 darbo dienų. 9. DHL , "Fedex", kaip įprasta, maždaug 3~7 darbo dienos. 10. TNT, Aramex, UPS , kaip įprasta, maždaug 2~7 darbo dienos. 11. EMS , kaip įprasta, maždaug 3~7 darbo dienos. 12.Siekiantužtikrinti, kad gausite savo užsakymą su tax free arba mažesnis mokesčio nuo importo,mes jums pareikšti, kad tai yra "dovana", su mažesnės vertės,jei visus importo mokesčius arba mokesčius, yra pirkėjo atsakomybė. 13. Jei turite ne jis gavo per laivybos laikas, please no, nedvejodami kreipkitės į mus.Mes tai patikrinti jūs su pašto tarnybos ir muitinės.Modelis Dydis(pavyzdys) Vardas, pavardė: Anna Modeliai Dydis: M Aukštis: 170cm Krūtinė/Liemuo/Klubai: 88cm/62cm/92cm Pastaba: modle yra baigti, plonas, Jums reikia pasirinkti savo dydį bazę apie savo measurments ir savo įprastinį dydį.Jokių problemų, apie dydį, prašome ne delsė kreiptis į mūsų TARNYBOS.

Pristatymas 1. Mes siūlome Nemokamas pristatymas: www.levandu-kalnelis.lt Standartinis Pristatymas, ePacket, Kinija Paštu, Oro Paštu.Nes kartais ji bus atidėtas dėl eismo ar skrydžio kamščių.Prašome donot atidaryti ginčų mums.Mes prisiimti atsakomybę išsiųsti arba grąžinti prarastą daiktą. 14. Mes CU/UK/JAV pardavėjui, pirkėjai gali nusipirkti daiktų, laivas iš JAV arba UK, Pagal USPS): Paprastai ji trunka apie 2-6 dienas, Royal Mail : Ji trunka apie 1-6 dienomis.

Grąžinimo politika

Mes darome viską, kad tarnauti mūsų klientas, geriausia, ką galime.

Jei jaučiatės nusivylęs prekės gavote, prašome pranešti mums per 7 dienas.

Daiktas turi būti grąžinamas į pradinę būklę grąžinimo/keitimo ir laivybos išlaidos yra jums.

Mes suprantame, nusivylimų, jums gali turėti,prašome susisiekti su mumis prieš atidarydami bet koks ginčas arba paliekant bet neutralią/neigiamą grįžtamąjį ryšį.

Susisiekite su mumis

Prašome parašyti man per TradeManager arba pranešimas, jei jūs turite bet kokius klausimus, mes pasistengsime atsako jumis per 24 valandas.

Mes siekiame 5-žvaigždučių paslaugas, nurodant, iš anksto mūsų politikai, mūsų laivybos norma & mūsų siuntimo dažnį.Jei jums buvo malonu su šiuo sandoriu, prašome reaguoti su visų 5 žvaigždučių!

Prašome nedvejodami kreipkitės į mus, prieš palikdami neigiamą arba neutralų atsiliepimą.Mes stengiamės, kad jūsų problemą galima išspręsti ir patenkinti savo poreikį.

Mes automatiškai palikti teigiamą atsiliepimą visiems, kurie turi baigti sandorį ir palikti mums teigiamų atsiliepimų.

TradeManager internete 9:00-12:00, 13:00-18:00 val.Pranešimas bus atsakyti per 24 val. ( savaitgalis nepridedami)

Kokių nors klausimų, prašome nedvejodami kreipkitės į mus, mes jums išspręsti taip greitai, kaip mes galime.

Žymos: lėlės nekilnojamojo, korsetas mados, korsetas victoriano, juosmens treneris sa, korsetas moteris, vyrai, korsetai, didelis suknelė dydis, korsetas, vestuvių korsetas, plieno kaulų, korsetai.

spalva juoda
Lytis MOTERIS
Lašas Laivas priimti
Elemento Tipas Bustiers & Korsetai
Pavadinimas juosmens treneris korsetas
Proga Helovinas/Kalėdų Parthy Juosmens Mokymo
Medžiaga Poliesterio Mišinius
Uždaryti Busk Uždaryti
Modelio Tipas Kietas
Medžiagos Sudėtis 90% Poliesterio Ir 10% Spandex
Nepadori Nuotrauka No
Stilius Parodijos Korsetas
Apdaila Mygtukas
Modelio Numeris CZB-0001
Prekės Pavadinimas praleisti moly
Seksualinio Pobūdžio No
Dydis S,M,L,XL,2XL,3XL,4XL,5XL,6XL

Parašykite savo atsiliepimą!

Plius Dydis, Korsetas Plieno Kaulų Overbust Korsetas, Ilgas Liemens Bustiers Juosmens Treneris Korsetai Shapewear Cincher Corselet

Parašykite savo atsiliepimą!

Panašūs produktai