Atveju, huawei p8 Lite 2017 garbę 8 lite funda p9 lite 2017 Prabangių Senovinių oda, odos padengti "huawei" p8 lite 2017 atveju rubisafe

Nauja

€2.90

Prekės pavadinimas:

atveju, huawei p8 Lite 2017 garbę 8 lite funda p9 lite 2017 Prabangių Senovinių oda, odos padengti "huawei" p8 lite 2017 atveju rubisafe

Vertė Komercinė Sąskaita faktūra:

jeigu jums reikalinga sąskaita faktūra, prašome susisiekti su mumis.

Jei nenorite, kad byla, prašome informuoti mus, kai jūs pateikiate užsakymą.

Paslaugų Garantija:

jei gavote neteisingą, sugadintas, sugedęs, ar prekės nėra aprašyta, prašome susisiekti su mumis dalinis/pilnas grąžinti pinigus ar pakeisti mūsų išlaidas.

mes esame laimingi galėdami padėti jums su grąžinamosios išmokos arba mainus per 5 dienas nuo produkto gavimo sąlyga, kad visi originalioje pakuotėje ir priedai pradinę būklę.

jei norite grąžinti prekes atgal daugiau tirpalo, prašome susisiekti su mumis iš anksto.pirkėjai yra atsakingi už grąžinimo laivybos išlaidos, bet kokiomis aplinkybėmis.

Atsiliepimai:

Gavę elementą ir patenkinti produkto, prašome palikti mums teigiamų atsiliepimų ir 5 balai DSR, būsime labai dėkingi, ir jūs gausite nemokamą dovaną/ nemokamai mėginio su jūsų kitą užsakymą.

Jei bet kokios priežasties jūs nesate patenkintas savo pirkiniu, prašome susisiekti su mumis, ir mes padarysime viską, kad ją išspręsti.

Daugiau atveju huawei honor 8 lite p8 lite 2017 p9 lite 2017 , apsilankykite mūsų parduotuvėje.

Žymos: lango golf 6 aplinkosaugos ¾enklelis, kur pirkti pigius beats, kur pirkti pigius batus, mudguard 50 mini moto, lango stiklo meno, moteriški courdury kelnės, dydis manikiūras.beautiful plastiko, dydis katės kostiumai "pasidaryk pats", išmanusis telefonas wifi hdmi.

kilmės vieta Guangdong, Kinija (Žemyninė)
Prekės Pavadinimas Aioria
3 straipsnis Už " Huawei Honor 8 Lite Atveju
spalva juoda, tamsiai mėlyna, oranžinė, raudona
Savybės Prabangių Senovinių oda, Odos
2 straipsnis už "Huawei" P9 Lite 2017 Atveju
Modelio Numeris už "Huawei" P8 Lite 2017 Atveju
Tipas Byla
Funkcija Antidetonaciniai
1 straipsnis atveju huawei honor 8 lite p8 p9 lite 2017
Suderinamos Prekės "Huawei"

Parašykite savo atsiliepimą!

Atveju, huawei p8 Lite 2017 garbę 8 lite funda p9 lite 2017 Prabangių Senovinių oda, odos padengti "huawei" p8 lite 2017 atveju rubisafe

Parašykite savo atsiliepimą!

Panašūs produktai