SmallRig DSLR Kameros Stabilizatorius Ronin S Medinės Dvigubos Rankenos Rankena Rankena už DJI RoninS gali pakeisti 180 Laipsnių BSS2314C

Nauja

€83.70

SmallRig Rankena už DJI RoninS BSS2314 pagrindinės Funkcijos: 1.Ergonomiška rankena, DJI RoninS Gimbal. 2.Pasirinktinai kaip pusę rankena, galima 180 laipsnių rankenos reguliavimas per rozete. 3.Savybės 3/8"-16, 1/4"-20 ir arri 3/8" rasti skylių priedai. 4.Ateina su šalto batų viršų mikrofonas arba stebėti kalno. 5.Medinė rankena gali būti naudojamas kaip rozetė rankena (moterų) atskirai. 6.Pridėti gumos pagalvėlės išvengti braižymo jūsų gimbal. 7.Aliuminio Lydinio ir medienos medžiaga, kuri daro tai patogus ir patvarus. 8.Savybės dirželis skyles ant abiejų pusių.SmallRig Rankena už DJI Ronin S BSS2314 yra skirtos laikyti savo Ronin S gimbal įvesti patogus underslung poziciją ir numatyti keli tvirtinimo taškai ir reikmenys.Rankenėlės yra pritvirtintos prie RoninS per greito atjungimo gnybtas su gumos padas viduje, siekiant užkirsti kelią braižymo.Medinė rankena leidžia 180 laipsnių padarinių todėl, kad jūs galite naudoti ją kaip pusės rankena ir nemokamai sustabdyti bet kurioje padėtyje, per rozete.Jame yra šaltas batų ir kelis 1/4"-20, 3/8"-16 ir arri rasti skylių stebėti ir mikrofonas.Be to, medinė rankena ateina su moterų rozetės, kuris yra suderinamas su rozete pratęsimo rankos, tokių kaip 1870 ir visi kiti priedai yra vyrų arri rozetė.Dizaineris: Tracy Džiaugsmo Co-dizaineris: Romos Sapronov Suderinamumas: DJI RoninS Gimbal Paketą Įeina: 1 x Rankena Gaminio Matmenys: 223.5X80X28mm Pakuotės Matmenys: 300X110X45mm Neto Svoris: 320g Pakuotės Svoris: 430g Medžiaga (- os): Aliuminio Lydinio, Medienos Funkcija 1/4 & 3/8 arri rasti skyles Ekranas ,Mikrofonas "PASIDARYK pats" Funkcijos.Leisti 180° rankenos reguliavimas per rozetės Pridėti gumos pagalvėlės išvengti braižymo jūsų gimbal.

Galite naudoti Rankinius Fotografavimo ir Mažai Fotografavimo Kampas

Mokėjimo Pranešimas galime priimti Alipay , T/T", "WebMoney", "Western Union", Kreditinės Kortelės ir t.t.Vežimo Sąlygos 1.Pristatymo Būdu mes galime pasirinkti, FedEx/DHL/EMS/www.levandu-kalnelis.lt standartinis pristatymas / www.levandu-kalnelis.lt Premium Pristatymo / HongKong Post Oro Paštas/ePacket 2.Mes priimame lašas laivybos,galite palikti mums savo kliento tiesiogiai spręsti, kai jūs pateikiate užsakymą,tada jūsų klientai gali gauti paketas tiesiogiai. 3.Jei jūsų siuntimo adresas priklauso DHL/FedEx nuošaliose vietovėse mes bus už maždaug dar $35 dolerių nuotolinio mokestis.Ar jus galite pakeisti laivybos kompanija .Tikimės, kad jūs galite suprasti .Apie Garantija Visos prekės bus patikrinti prieš mes iš laivo.Prašome nedvejodami susisiekite su mumis, jei yra kokių nors produktų quanlity problema ,mes jums siūlome puikų sprendimą jums .Jei produktas sugadintas tranzito metu,prašome susisiekti su mumis prieš atidarydami bet koks ginčas ar nepalikdamos jokių neigiamų atsiliepimų,mes jums siūlome puikų sprendimą, išspręsti problemą .Grąžinimo Politika 1.Gaukite mūsų grįžimo adresas ir deklaruoti kaip "dovaną" - 2.Prašome naudoti reguliariai pašto paslaugų ir atsiųsti mums sekimo numerį . 3.Mes vėl naują pakuotę arba grąžinti jums po to, kai gausime grąžinamą paketą . 4.jei nesate patenkinti produkto,prašome susisiekti su mumis greitai,galime pasikeisti arba grąžinti už jus ,bet grįžęs laivybos kaina yra pirkėjo atsakomybė.Apie Atsiliepimą Mes esame taip džiaugiuosi, kad jūs turite daiktą ,prašome nedvejodami susisiekite su mumis, jei jokių problemų,mes stengiamės ją išspręsti už jus .Jei jus tenkina mūsų produktus ir paslaugas prašome palikite mums penkių žvaigždučių teigiamų atsiliepimų,Ačiū .

Žymos: 360 kamera laipsnis, ronin sc, ronin s sling, aliuminio jar, 1911 m. su šlapia danga, kunigaikščio stabilizavosi medienos, ronin s, dji ronin s, dji ronin s rankena, apkaba smallrig.

spalva Mediniai + Juoda
Dydis 223.5X80X28mm
Pakuotė Taip
Modelio Numeris BSS2314-SR
Prekės Pavadinimas smallrig
Suderinamas už DJI Ronin S
Kilmės KN(Kilmės)
Medžiaga Aliuminio
Tipas DSLR Fotoaparato Rankena Rankena

Parašykite savo atsiliepimą!

SmallRig DSLR Kameros Stabilizatorius Ronin S Medinės Dvigubos Rankenos Rankena Rankena už DJI RoninS gali pakeisti 180 Laipsnių BSS2314C

Parašykite savo atsiliepimą!

Panašūs produktai