Už LOLITA SPYDER 87 / coolermaster dareu FILCO a-džiazo AK40 KEYCOOL surmt 87 klavišus Mechaninė Klaviatūra, Odos Apima Raštas

Nauja

€6.63

Kokios Priminimas: Prašome patikrinti, ar šie 2 taškai, siekiant išvengti perkant klaidingai =>

1, AR patikrinti jūsų nešiojamojo kompiuterio modelis (viduje jūsų baterijos lizdo ar pakuotės dėžutė).Ji tinka tik šie modeliai =>

Už LOLITA SPYDER 87 / coolermaster dareu FILCO a-džiazo AK40 KEYCOOL surmt 87 klavišus Mechaninė Klaviatūros (prašome atidžiai patikrinti, ar jis yra 100% pati, kaip nuotraukoje)

Jei ne vienas čia, prašome susisiekti su mumis reikiamą įrašą#

2, AR patikrinkite savo "enter" klavišą, įsitikinkite, kad jis yra stačiakampis, kaip nuotrauka.Jei jūsų "enter" klavišą atrodo kaip "7", mūsų oda netelpa.

Klaviatūros viršelis funkcijos :

- - Pefectly litų už kiekvieną klavišą, aukštos kokybės silikono, mažesnis triukšmo rašyti

-- Ne toksiškas, Ne klijai, Statinis kabintis

-- Atsparus vandeniui ir dulkėms, apsaugoti klaviatūrą nuo kasdienio išsiliejimo (kavos/alaus/pieno), dulkių (trupinius/milteliai), gyvūnėlio pees ar kitų įvykių.

-- Lankstus, skalbiasi,lengvai fix & pašalinti 100% Pagaminta iš netoksiškų saugaus silikono medžiaga Šilta, Patarimai, Tik klaviatūra padengti ne keyboa Kai jūs padarysite užsakymą , jums reikia patikrinti, jei klaviatūroje yra tokia pati, kaip mūsų sąrašas nuotrauką.

Žymos: žaidimas klaviatūra, žiurkėno pelės, sk64, klaviatūros mechan, KEYCOOL, belaidė klaviatūra, mr2 spyder, gyvatė spąstus, can am spyder, 87 klaviatūra.

Kilmės KN(Kilmės)
Funkcija apsauga nuo dulkių
Storis Plono
Prekės Pavadinimas SNSXYHM
Sertifikavimo ce
Taikymo Dydis Nešiojamojo kompiuterio klaviatūra
Medžiaga Silikono
Produktų Statusas Sandėlyje
Pakuotė No

Parašykite savo atsiliepimą!

Už LOLITA SPYDER 87 / coolermaster dareu FILCO a-džiazo AK40 KEYCOOL surmt 87 klavišus Mechaninė Klaviatūra, Odos Apima Raštas

Parašykite savo atsiliepimą!

Panašūs produktai