Dirbtinis Klevas Augalų Krūva Cuttable Rudenį Ornamentu Klevo Medžio Medžiagos Padirbtų Augalų Vestuvių Namų Puošybai Šalis Sodo Dekoro

Nauja

€2.90

Kulka Taškų: 1、suteiks Jums Šilumą: Kai primindamas pavasarį ir vasarą, dirbtinis klevo lapų krūva, taip pat gali apšviesti žiemos ir suteiks jums šilumą.

2、Tinka Kartų: netikras klevo lapai turi realius lapų tekstūra, suteikiant žmonėms realią paliesti ir energingi.Gali būti naudojama papuošti Padėkos, Kalėdiniai, Helovino ir pan.mėgautis šventinis karnavalas.

3、Platus: klevo lapų pjovimo krūva gali būti naudojamas vidaus ir lauko apdailos ir taip pat gali būti pakabinti ant langų, sienų, durų, arba įdėti į centrą stalo dekoravimui.

4、Aukštos kokybės Plastiko: rudenį, tikroviška UV-atsparus dirbtinis klevo lapų krūva yra pagamintas iš aukštos kokybės plastiko, kuris gali būti sulenkta be laistymo, genėjimo ar kitų išlaikymo.

5、Lengvai pjaustomas: pakuotėje yra krūva rudenį, dirbtiniai augalai, ilgis yra 35 cm/13.78 cm, jūs galite sumažinti jį iki reikiamo dydžio.

Specifikacija:

Pavadinimas: Klevo Lapų Pjaustymo Pluoštas

Dydis: apie 35*30cm/13.78*11.81 į

Svoris: apie 50g

Pakavimo Sąrašas:

Klevo Lapų Pjovimo Krūva*1

1. VISAME PASAULYJE LAIVYBOS. (Išskyrus tuos atvejus, kai kuriose šalyse ir APO/FPO)

2. Užsakymai tvarkomi laiku, kai mokėjimo tikrinimo.

3. Mes tik laivas patvirtino, kad adresai.Savo užsakymą adresas TURI SUTAPTI su jūsų pristatymo adresą.

4. PASLAUGŲ TRANZITO LAIKAS teikia vežėjas, ir išskiria savaitgaliais ir švenčių dienomis.Tranzito laikas gali skirtis, ypač per atostogų sezoną.

6. Jei negavote jūsų siuntą per 60 dienų nuo mokėjimo, prašome susisiekti su mumis.Mes sekti siuntą ir susisieksime su jumis kaip įmanoma greičiau atsakyti.Mūsų tikslas yra klientų pasitenkinimas!

6. Dėl išteklių būklę ir laiko skirtumų, mes pasirinkti, kad laivas jūsų prekė iš mūsų pirmą sandėlio greitas pristatymas.

Žymos: stiklo purkštuvai vape, iphone kondensatorius mix, aukso sagė dinozauras, klaviatūra ipad 12 mop, išsiuvinėti hoop "pasidaryk pats", stiklo purkštukai 30 ml, stiklo purkštukai bravo, ežys mini pav., nosinė, "versace".

Stilius Gėlė
Proga Kalėdų
Gėlių Stilius Gėlių Filialas
Klasifikacija Dirbtinės Gėlės
Modelio Numeris Klevo Lapų Pjovimo Krūva
Tipas Kita
Medžiaga Plastikiniai

Parašykite savo atsiliepimą!

Dirbtinis Klevas Augalų Krūva Cuttable Rudenį Ornamentu Klevo Medžio Medžiagos Padirbtų Augalų Vestuvių Namų Puošybai Šalis Sodo Dekoro

Parašykite savo atsiliepimą!

Panašūs produktai