PS4 Priedai Gamepad Įrašą Kreiptuką PS4 Apkabos, Stovas-Laikiklis, skirtas " PlayStation 4/Slim/Pro Žaidimų Valdiklis Tinka Android

Nauja

€2.89

PS4 Priedai Gamepad Įrašą Kreiptuką PS4 Apkabos, Stovas-Laikiklis, skirtas " PlayStation 4/Slim/Pro Žaidimų Valdiklis Tinka Android

1.PS4 valdytojas apkaba: Ji yra fiksuota sunku inžinerijos plastiko jungiamųjų stovėti.Valdytojas dalis yra skaidraus plastiko ir mobiliojo telefono dalis yra juoda/balta permatoma medžiaga.Jis jungia "Android" mobilųjį telefoną su PS4 valdytojas per OTG, didelės spartos duomenų perdavimo kabelis, ir užtikrinti, kad žaidėjai turi gerąją darbo patirtį.

2.Pakaba gali padėti 6 colių moblie telefono

3.OTG, didelės spartos duomenų perdavimo kabelio jungtis: Prijunkite vieną laido galą į "micro USB" sąsaja, duomenų valdytojo ir kitą laido galą į "micro USB įkrovimo sąsają "Android" mobilųjį telefoną.

4.Žaidėjai įdiegti įvairių žaidimų simuliatoriai.Jums reikia judėti į virtualius mygtukus ekrano žemėlapį į atitinkamus mygtukus valdytojo.Jis gali būti nustatytas, įskaitant sukelti mygtukai ir kreiptuką.Touchpad mygtukai taip pat gali būti pripažintas kaip mygtukas, bet pati negali liesti veikti.

Parametras:

Tinka "Android" Išmanusis telefonas, kuris ateina su OTG.

Android 4.0 ar aukščiau

Kabelio ilgis: 20cm

(Pastaba: duomenų Valdytojas ir mobilephone neįtraukta)

Pakuotė:

1 * Valdiklio Įrašą PS4

Apmokėjimas Ir Siunta:

Mokėjimas turi būti atliktas per 3 dienas po užsakymo

1. Jei norite sumažinti Muitinės deklaracija vertė, palikite pranešimą apie užsakymą, bet jūs turite prisiimti riziką, tuo pačiu metu.

2. Pristatymo laikas priklauso nuo paskirties vietos ir kitų veiksnių.

Garantija Ir Grąžinimas:

Dauguma prekių siūlome 30 dienų garantija.(kelių specialiųjų produktai yra pastebėjo ant aprašymas)

Terminai Ir Atsiliepimų:

1. Tai yra labai svarbu, kad jums patikrinti, ar įmanoma pranešimus į savo elektroninio pašto adresą arba www.levandu-kalnelis.lt kad pirmąsias tris dienas po mokėjimo, nes yra labai tikėtina informacija, kad laukia jūsų atsakymo, siekiant išvengti atidėti siuntimą iš pakuotės.

2. Jokių kitų klausimų, prašome nedvejodami kreipkitės į mus.Mes pasistengsime atsakyti jums kuo greičiau.

3. Jei esate nepatenkinti dėl bet kokios priežasties, prašome don ' t būti greitai išvykti neigiamas/neutralus atsiliepimų.Mes sunkiai dirbame, kad įsitikinkite, kad kiekvienas klientas būtų 100% patenkintas.

Prašome susisiekti su mumis prieš paliekant neigiamas/neutralus atsiliepimų.Mes stengiamės padėti jums išspręsti problemą.

Žymos: gamepad ps4, ps4 slim priedai horizontalus, valdymo stovo, žaidimas ir dūmų ps4, konsolė ps4, lipnios playstation slim 4, joypad valdiklį "android", priedai gamepad, ps4 stendas, ps4 valdytojas mod žalia.

Suderinamos Prekės/Modelis Sony
SONY Modelis PLAYSTATION4
Su USB Taip
Modelio Numeris už PS4/PS4 Slim/PS4 Pro
Prekės Pavadinimas Laikas Savininkas

Parašykite savo atsiliepimą!

PS4 Priedai Gamepad Įrašą Kreiptuką PS4 Apkabos, Stovas-Laikiklis, skirtas " PlayStation 4/Slim/Pro Žaidimų Valdiklis Tinka Android

Parašykite savo atsiliepimą!

Panašūs produktai