6 Lygio 120W Elektrinio Šildymo kilimėlis Laikmatis Už Pečių, Kaklo, Nugaros, Stuburo, Kojų Skausmo Žiemą Šilčiau 75x40cm 60x30cm ES/JAV/jungtinė karalystė/AS

Nauja

€20.82

Karštas kompresas padeda šiluma prasiskverbia į raumenis, numatant tikslinės paramos, ir nuolatinė šilumos šildymo kilimėlis malšina skausmą, sąnarių ir raumenų skausmas.Suteikia raminančią pasireikšti hipertermija už nugaros, pilvo, sėdmenų ir kojų.

Ypatybė:

- Šilumos Terapija Padidina Kraujo Tekėjimą

Šilumos terapija padidina kraujo tekėjimą į gerklės sričių savo kūno sukelia raumenis atsipalaiduoti ir gydymo įvyktų greičiau.

- 6 Šilumos Nustatymai

Tinkinti savo komforto su jūsų pasirinkta 6 šilumos parametrai, ir jūs galite pasirinkti leisti trinkelėmis paleisti nuolat arba naudoti laikmatį pritaikyti savo kaitinimas iki 2 valandų.Unikalus matuoklis rodo jums pasirengimą, savo pagalvėlę, kaip jis įkaista.

- Šilumos Terapija Raumenų Sustingimas

Po ilgos, įtemptos darbo dienos, tai natūralu, kad patirties standumo aplink kaklo ir pečių.Jei negydoma ši įtampa gali sukelti įtampa kaupiasi, raumenų skausmas, ir galvos skausmas.

- Atsipalaiduoti Raumenų Skausmas

Šilumos terapija gali padidinti kraujo tekėjimą ir atsipalaiduoti stora, raumenų skausmas.Jums bus dėkingi minkšto audinio ir lengva pasiekti ir naudoti skaitmeninės kontrolės.

- Raminantis Šilumos per 30 Sekundžių

Šilumos Šildymo kilimėlis technologija padeda užtikrinti raminančią šilumos atleidimas 30 sekundžių, greitai, šilumos ir greitai atleidimas.Pajusti šilumos terapija padės padidinti kraujo tekėjimą į gerklės srityse, dėl raumenų atsipalaidavimo ir greičiau gyja.

Specifikacija:

Modelis: TK-HP3016

Medžiagos: Flanelė

Spalva: Pilka

Temperatūros diapazonas:40-60℃

Laiko koregavimas: 30-120min

Dydis: 75 x 40cm/ 29.9 x 15,7 į;60 x 30 cm/ 23.6 x 11.8 į

Įtampa: 110/220V

Galia: 120W

Automatiškai išsijungia po 2 valandų, kad būtų užtikrintas saugus naudoti

Pakuotė:

1 x Extra Large Šildymo kilimėlis su Valdikliu

1 x KINTAMOSIOS srovės Adapteris

1 x naudojimo Instrukcija

Žymos: neuropatija palengvėjimą, skausmas, custom kaukę nuo dulkių., pėdų šilčiau, www.levandu-kalnelis.lt suknelė, lipdukas uk, pėdų šildytuvas, žiemos moteris, šilumos kilimėlis, šilumos padas.

Medžiaga Medvilnės
Kilmės KN(Kilmės)
Galia 101W & Aukštyn

Parašykite savo atsiliepimą!

6 Lygio 120W Elektrinio Šildymo kilimėlis Laikmatis Už Pečių, Kaklo, Nugaros, Stuburo, Kojų Skausmo Žiemą Šilčiau 75x40cm 60x30cm ES/JAV/jungtinė karalystė/AS

Parašykite savo atsiliepimą!

Panašūs produktai