EleksMaker EleksLaser-A3 Pro Lazerio Graviravimo Staklės CNC Lazerinis Spausdintuvas MircoUSB Foto Žodis Nuskaitymo Kontūro Taškų Lazeriu Graviruoti

Nauja

€118.37

Specifikacija: Bendra Specifikacija Prekės EleksMaker Modelis EleksLaser-A3 pro Medžiagos, Aliuminio Profilio ir Akrilo Pakuotės Dydis 58x40x14cm / 22.83x15.75x5.51inch (L*W*H) Sumontuotos Gaminio Dydis 60x46x18cm / 23.62x18.11x7.09inch (L*W*H) Pakuotės Svoris 4.60 kg Sertifikatai CE, FCC, FD (, Prašome susisiekti su mumis, jei jums jų reikia) Techninių Parametrų Kontrolės Valdybos EleksMana SE Komunikacijos Uosto MircoUSB Lazerio Greitai Pakeisti Paramos Stepper Motorinių 42H34S-1304A Adapteris Kištuko 2-Pin JAV Kištukas Galia AC100-240V Darbinė Įtampa DC 12V Darbinė Srovė DC 2.5 Sistemą, Remti Win XP/7/8/10 Graviruoti Režimu "Photo", "Word", "Scan", metmenys, Pixel Lazerinis Graviravimas Palaikomi Formatai: jpg, bmp, svg, G-kodas Valdymo Programinės įrangos Sistemos EleksCAM , T2-Lazeriu, GrblController, LiteFire, Lazerio GRBL ir kt. (Nenaudokite Benbox) Graviravimas Tikslumas 0.01 mm, Graviravimas Plotas 30x40cm / 11.81 x sudarė 15,75 colių (didžiausią) Graviruotas Objekto Aukštis limitatiion Jokių Apribojimų Funkcija Idealiai tinka mėgėjų lazerinis graviravimas naudojimo, įrengta mažai šviesosvietos nustatymo ir laisvės padėties nustatymo funkcijas.Pastaba:

1. Prašome naudoti OFICIALI programinė įranga: .Ir nenaudokite Benbox kontroliuoti EleksMaker A3, kurie, galbūt, sukelti aparatūros žalos valdiklio plokštės.Ačiū už jūsų supratimą.

2. Šis punktas yra graviravimo mašina rėmo rinkinį, kuris ateina be lazerio modulį .Privalumas yra, kad jūs galite pridėti suderinamą lazerio modulis su įvairių galią pagal savo poreikius.Mes rekomenduojame, kad galite puikiai tinka ir būti paruoštas naudoti.

Savybės 30X38cm itin didelius graviravimas plotas,ožinius formos dizainas, nr. graviravimo aukščio ribojimas.Trys stepper motorinių diskas, užtikrinantis greičiau juda greičiu. 2500mW violetinė lazerio modulis su heatsink, didelės galios lazerinis graviravimas ir ilguoju laikotarpiu galima.gali spausdinti nuotraukas lengvai

Patarimai:

1. Mašinos Surinkimo & Ryšį:

2. Oficiali Programinė Įranga EleksCAM Download & Instrukcijos:

3. Naudojimo Instrukcijas ir Duk:

Pastaba

1. Prašome dėvėti lazerio akiniai naudojimo metu ir stenkitės neliesti lazerio tiesiogiai su jūsų akis ir odą!

2. Tai yra visas surinkti set ir reikia surinkti savo.

3. Jeigu turite kokių nors kokybės problema, apie mašiną, prašome nedvejodami kreipkitės į mus.Daugelis bendrovių problema gali būti išspręsta pagal jūsų vaizdo.Iš tiesų gali sutaupyti jūsų laiką bei energiją, jei jums siųsti vaizdo įrašą į mus su problema, aprašymas.Iš anksto dėkoju.

Pakuotė:

1 Set x Lazerinis Graviravimas Mašinos ( Be lazerio modulis )

DUK:

1. Kaip surinkti rinkinys

Visas surinkti ir naudojimo instrukcijoje nuoroda yra čia:

Taip pat galite žiūrėti vaizdo įrašą, norėdami tai padaryti:

2. Kokia programinė įranga gali remti ši mašina Ir koks vaizdo formatas Graviruoti Režimas

Palaikomos Programinės įrangos: ,T2-Lazeriu, GrblController, LiteFire, Lazerio GRBL ir kt.

Vaizdo Formatas: jpg, bmp, svg, G-kodas

Palaikomos Graviruoti Režimas: Foto", "Word", "Scan", Metmenys, Pixel Lazerinis Graviravimas

3. Tai, ką sistema gali EleksCAM parama

PC Windows XP/7/8/10 , Nešiojamas kompiuteris yra gerai,taip pat.

4. Mano lazeris neveikia, ką daryti

Jei mašina neveikia, tai gali, nes:

① Laidų jungtis yra negerai.Prašome patikrinti, ar jungtis kaip ir nuotraukoje parodyta.

② Kompiuteris gali ne remti programinės įrangos.Prašome naudoti Win XP 7/8/10 ją patikrinti.

③ Programinės įrangos problema .Prašome patikrinti, ar laidai yra įdėta teisingai.Ir tada patikrinkite, ar jūsų duomenų nustatymą.

④ Rinkinys nepataikė kai kurie priedai.Prašome palyginti su instrukcija ir pasakykite mums, mes ją išspręsti, kai galite atsiųsti mums el. paštu.

⑤ Lazerio modulis/ vairuotojas valdybos narys/maitinimo neveikia.Prašome patikrinti, kurios dalis yra pagrindinė problema, ir tada siųsti mums vaizdo, turi jį įrodyti.Ar galite atsiųsti mums vaizdo įrašą apie savo programinės įrangos nustatymas, darbo lazerio ir vairuotojo lenta.Mes jį išanalizuos ir pateiks jums tirpalas.

5: Mano programinė įranga rodo,: Nėra duomenų, ką turėčiau daryti

Gali būti dvi priežastys.

① Tu negali atidaryti Administratoriaus teises į programinę įrangą.Prašome pabandyti tai.

② Kompiuterio architektūra yra neišsamūs:patikrinkite, ar VC ++ and.Net ir "directX" yra įdiegta, ir reikia išjungti kaltės.

6. Galiu reguliuoti lazerio galia arba lazerio galia yra reguliuojama

Mūsų naujas Mana SE kontrolierius, valdyba gali reguliuoti galią.Atsisiųskite mūsų ElekesCAM programinė įranga, tai padaryti.

7. Galiu atnaujinti stipresnis galios lazerio modulis pagal save galiu tiek, kiek geležinkelių rėmelį

Taip, galite.DC12V lazerio modulis gali būti installled apie šią mašiną.Raudona yra teigiamas.Taip pat galite, kiek rėmo sau, bet mes ne pateikti bėgiai.Prašome atkreipti dėmesį, kad.

Žymos: nc frezavimo staklės, popieriaus graviravimas, lazerinis žymeklis, cnc router, 3d valdyba, cutter braižytuvai, engrav lazeriu, cnc, vadovas lazeriu, 50w pluošto lazeris.

Surinkto Gaminio Dydis 60x46x18cm
Žingsninių Variklių 42H34S-1304A
Graviravimas tikslumas 0.01 mm
Sertifikatai CE, FCC, FD
Įėjimo Galia AC100-240V
Kilmės KN(Kilmės)
Graviruotas Objekto Aukštis limitatiion jokių apribojimų
Sertifikavimo NĖRA
CNC arba Ne cnc
Yra Protingas Prietaisas No
Palaikomi Formatai jpg, bmp, svg, G-kodas
Graviravimas plotas 30x40cm / 11.81 x sudarė 15,75 colių (maksimalus)
Pakuotės Svoris 4.60kg
Modelio Numeris EleksLaser-A3 pro
Prekės Pavadinimas EleksMaker
Lazerio Greitai Pakeisti Parama
sąlyga Naujas
Paramos Sistema Win XP/7/8/10
Pakuotės dydis 58x40x14cm

Parašykite savo atsiliepimą!

EleksMaker EleksLaser-A3 Pro Lazerio Graviravimo Staklės CNC Lazerinis Spausdintuvas MircoUSB Foto Žodis Nuskaitymo Kontūro Taškų Lazeriu Graviruoti

Parašykite savo atsiliepimą!

Panašūs produktai