Šiaurės Apdailos Abstrakčiai Akmens Tapybos Drobės Juoda Balta Siena Menas, Plakatų ir grafikos Sienos Nuotrauka už Kambarį Namų Dekoro

Nauja

€2.43

Prekės Pavadinimas:Qunexc

Rėmas: Nr. Kadrų / spausdinti Tik Drobė

Medžiaga: Drobės Paveikslas (Ne Ranka, Aliejus, Tapyba)

Pakuotės: Drobės, vamzdelis Dydis : 21cmX30cm, 30cmX40cm,35x50cm, 40cmX60cm , 50cmX70cm ,60 cmX80cm, 1 colis=2,54 cm Pastaba: dydžio matavimo ranka,gali būti 1-2 cm paklaida.Laikykite žemyn, laivybos išlaidų ir išvengti rėmo sugadinta dėl laivybos,ne motina, ne viduje rėmo, ne už kadro ,tik drobė.Kaip apšvietimo efektai, spalvos objektų gal šiek tiek skiriasi nuo nuotraukos.Tai puikios kokybės drobė spausdinti yra be vidaus ir išorės rėmas išlaikyti žemyn, laivybos išlaidų, tačiau šis dydis yra įprastų nuotraukų rėmo dydis ir jūs galite gauti pasirengusi rėmas lengvai.Tapyba yra ne rankų darbo, tai yra spausdinami mašinos.

Jei turite kokių nors problemų ,galite susisiekti su manimi bet kuriuo metu ,mes pasistengsime atsakyti jums kuo greičiau .Ačiū!

Žymos: bowal robotas dulkių siurblys, nuotraukos akmens, dibea robotas, dekoro dzeno, "ilife" x900, plakatas smėlio, plakatas akmens, plakatas dzeno, conga, "ilife" w450.

Technics Purškiamojo Dažymo
Pigiai Aukštos kokybės
Tipas Drobė Spaudiniai
Formos Vertikalus Stačiakampis
Stilius Modernus
Rėmas No
Vidutinis Vandeniui Atsparus Rašalas
Paramos Bazės Drobė
Drobė Menas Sienos Plakatas
Originalus Taip
Modelio Numeris d530
Prekės Pavadinimas qunexc
Medžiaga Drobė
Šiaurės Plakatas Dekoratyvinis Nuotrauką
Rėmelio režimu Frameless Veidrodėliai
Dalykai Kraštovaizdžio
Drobė Plakatas Drobė Spausdinti
Forma Vieną

Parašykite savo atsiliepimą!

Šiaurės Apdailos Abstrakčiai Akmens Tapybos Drobės Juoda Balta Siena Menas, Plakatų ir grafikos Sienos Nuotrauka už Kambarį Namų Dekoro

Parašykite savo atsiliepimą!

Panašūs produktai