Prancūzų Stiliaus Nėrinių Liemenėlės Moterims, apatinis Trikotažas Underwire Bralette B C Mažosios Taurės Sexy liemenėlė nipelis santykį Moterų Artimieji Apatiniai

Nauja

€6.61

Aprašymas:

100% brand new ir aukštos kokybės!geras, tvirtas,atsparus ir patvarus,nėra lengva iš formos.Minkštos medžiagos, pralaidžios orui medžiagos, patogūs nešioti.Seksualus ir mados dizaino, kad jums patrauklesnis.Produkto: Pavasario & Vasarą ir Rudenį & Žiemos plius dydis liemenėlė lacy Gamintojas: GERRITA Spalva: Juoda, Raudona,balta Kiekis: 1 Vnt. Stilius: Seksualus, Mados, Push up.Apdaila: Nėriniai Uždaryti tipas: Atgal Uždarymo Medžiaga: ruožas nėriniai Pareigos: Lingerie sexy liemenėlė, push up liemenėlė, nėriniai bralette, liemenėles moterims, plius dydis liemenėlė, nėrinių liemenėlė dokumentų Paketą sudaro: 1*Liemenėlė

Prašome mėgautis savo pirkinių čia.

Apmokėjimas:

1. mes priimame sąlyginio Deponavimo ir Kredito Kortelė ebs. 2. prašome palikite dėmesį jūsų specialiu prašymu, kai jūs mokate tvarka 3. Bet kokį specialų prašymą, negali būti priimtas po 24 valandas nuo mokėjimo, nes dauguma užsakymų bus perdirbama iš karto ir tą pačią dieną išsiųsti.

Vežimą:

1. Prekės yra vežamos tik po apmokėjimo gavimo. 2. Visi užsakymas bus pristatytas per 3 darbo dienas 3. Mes neturime atsakingas už savo muitų sistemą.Importo muitų , mokesčių ir kitų mokesčių nėra įtrauktos į prekės kainą arba laivybos mokesčiai, šie mokesčiai yra pirkėjo atsakomybė. 4. Prašome patikrinti savo adresą atsargiai, kai tvarkymo tvarka. 5. Nedvejodami Susisiekite su mumis, bet kokį klausimą, mes siūlome jums atitinkantis atsakymas.

Grąžinti arba Grąžinti:

1. Jei esate nepatenkintas prekės, prašome ją mums grąžinti per 7 dienas nuo tos dienos, kai pranešimą, problema. 2. Jei prekės ateina blogos būklės, kai gavote, prašome nedvejodami susisiekite su mumis, mes stengiamės, kad jūsų patenkintas.

Atsiliepimai:

1. Jūsų Atsiliepimai yra tikrai svarbus mums.prašome palikti teigiamą atsiliepimą, jei jūs patenkinti mūsų produktą ar paslaugą.Gavusi atsiliepimus, mes bus daryti tą patį už jus, Ačiū. 2. Prašome nedvejodami palikti neigiamą atsiliepimą prieš susisiekite su manimi.Paliekant neigiamą grįžtamąjį ryšį, negali išspręsti bet kokią problemą.Prašome pranešti mums, Mes stengiamės, kad atitiktų jūsų poreikius. 3. Jei turite kokių nors klausimų ar reikia padėti, prašome nedvejodami kreipkitės į mus.

Žymos: seksualus pasakų kostiumas, seksualus chalatai vakaras, sexy elf, seksualus fėja, sexy marškinėliai, seksualus rudenį komplektai, prespapjė raudona, j4 360 brėžiniai, stovo jeep centrinis, merginos batų kūdikių.

Medžiaga Ruožas nėriniai
Sezonas Pavasario/Vasaros/Rudens/Žiemos
Seksualinio Pobūdžio No
Liemenėlė Stilius Be pamušalo
Lytis MOTERIS
Modelio Numeris 908-1 A
Stilius Sexy
Nepadori Nuotrauka No
Uždaryti Tipas Vilkimo Kablys ir akių
Elemento Tipas Liemenėlės
Apdaila Nėriniai
Juostos Tipas Nekonvertuojamos Dirželiai
Paramos Tipas Vielos Nemokamai
spalva raudona,juoda ,balta,
Taurės Formos Trys Ketvirtadaliai(3/4 Puodelio)
Modelio Tipas Kietas

Parašykite savo atsiliepimą!

Prancūzų Stiliaus Nėrinių Liemenėlės Moterims, apatinis Trikotažas Underwire Bralette B C Mažosios Taurės Sexy liemenėlė nipelis santykį Moterų Artimieji Apatiniai

Parašykite savo atsiliepimą!

Panašūs produktai