Visatos Katė Tunelio Žaislai Cat Kitten Pet Žaislas Išardomi Interaktyvus Įdomus Katė Tunelio Žaisti Žaislas Kamuolys Mokymo Triušis

Nauja

€9.89

Visatos Katė Tunelio Žaislai Cat Kitten Pet Žaislas Išardomi Interaktyvus Įdomus Katė Tunelio Žaisti Žaislas Kamuolys Mokymo Triušis

Elemento tipas : Naminių kačių tunelių žaislai

Spalva: Visatos Modelis

Svoris: 3, 10g

Ypatybė:

Žaisti kamuolys,suteikti daugiau malonumo, kad katės

Visatos Modelį,pritraukti katės dėmesį

Pagamintas naudojant Aukštos Kokybės

Mūsų parduotuvėje yra daug produktų,galite spustelėti šį nuorodos:

Pardavimo Specifikacija:

1.Prekės siunčiamos iš sandėlio Europoje yra šios šalys: Jungtinė Karalystė, Prancūzija, Ispanija, Italija, Austrija, Nyderlandai, Belgija, Liuksemburgas, Lenkija, Airija, čekijos Respublika, Danija, Vengrija, Slovakija, Slovėnija, suomija, Švedija, Portugalija, prancūzija, Latvija, Estija, Lietuva, Suomija, Kroatija, Bulgarija, Rumunija, Graikija.

Jei nerandate savo šalies, aukščiau sąraše, prašome susisiekti su mumis.Keliose kitose šalyse yra taip pat galima pristatyti.

2.Apie aprašą:

a.Dėl prekės yra siunčiamos iš sandėlių užsienyje, nekilnojamojo atsargų negalime visada atnaujinti laiku.Tai reiškia, kad kartais produktas jums užsisakyti jau yra sandelyje.Esant tokiai padėčiai, jūs galite atšaukti užsakymą arba imtis pakeitimo noriai.Jei norite atšaukti užsakymą, prašome pasirinkti priežastis "kita".Ačiū.

b.Paprastai papildymo laikotarpis yra apie 10-45 dienas.Jei esate pasirengę palaukti, pateikite užsakymą ir pratęsti apdorojimo laikas atitinkamai.Mes prioritetas bus jūsų užsakymą, kai prekė yra sandėlyje dar kartą.

3. Apie kurjeriui mokesčius:

a.Mes ne imti jums kurjerių mokesčius, jei tai vidaus pristatymą, išskyrus atvejus, kai nuotolinio kontroliuojamų salų.

b.Jums reikės mokėti už kurjerio mokesčiai jei sandėlyje įsikūręs ne savo šalyje.

4.Apie nagrinėjimo laiką ir pristatymo laiką:

a.Turime 1-3 dienas apdoroti jūsų užsakymą (tikimės, kad švenčių dienomis).

b.Pristatymo laikas apie 5-10 darbo dienų.

c.Prašome atkreipti dėmesį, kad stebėjimo informaciją ir pristatymo kortelę.Kartais kurjeris paliks jums kortelę, jei esate ne namuose, tada jums reikia susisiekti su kurjerių kompanija sau.

5.Mes negali būti atsakinga jūsų muito.Ir atkreipkite dėmesį, kad jūsų pranešimų centrą, mes susisieksime su jumis, jei yra bet kokio dokumento reikia, arba jei esate apmokestinami.

6.Prašome patikrinti, elementas, matomas per kurjerį.Jei yra kokių nors problemų su paketu, prašome imtis nuotraukas pažeistų langą ir punktas ne vieną kartą, kaip įrodymus.Svarbu, kad taikant kompensaciją už jus.

Žymos: arturas, juokas, nugara butelis, blokuoti žaislas, katžolių, kačiukas žaislas, Katė, kamuolys katė žaislas, kamuolys katė, katės žaidimas.

Tipas Katė Tunelio Žaislai
Funkcija Kvėpuojantis,kamuolys,vamzdžių katėms,juokinga
modelis visata
Prekės Pavadinimas PAWZ Kelių
Tinkamas Katės/Katyte/Triušiai
Prekės KODAS AJD0020
Svoris 310g
Medžiaga Nailonas
Žaislai Tipas Kamuoliai
spalva visata

Parašykite savo atsiliepimą!

Visatos Katė Tunelio Žaislai Cat Kitten Pet Žaislas Išardomi Interaktyvus Įdomus Katė Tunelio Žaisti Žaislas Kamuolys Mokymo Triušis

Parašykite savo atsiliepimą!

Panašūs produktai