Nauja siunta Noru (DVD ir Gudrybėmis) - triukui,Close Up,Iliuzija,Pramogos,Mentalism Magia Rekvizitai,Pranašystė,Magas Žaislai

Nauja

€10.37

Demo: v.youku.com/v_show/id_XMTg3OTUxOTg2NA==.html Aprašymas:

Noru Steve Virėjas yra visiškai hands off Banko Naktį poveikio puikiai tinka close-up, pasivaikščioti ar kabinetas magas/mentalist.

Bankas Naktį ilgą laiką buvo mėgstamiausia su klausytojais ir Steve naujas imtis apie tai klasikinis yra tikrai gaisro nugalėtojas.

Keturi spalvoti vokai perduodami viena iš savo dalyvių.Jie sumaišykite vokai ir spręsti juos.

Turinio kiekvienas paketas yra atskleisti ir, žinoma, jūs turite laimėti voką.

Noru ateina spalvoti vokai (kaip premiją, taip pat pokerio dydžio nustatyti įtrauktas todėl jūs galite atlikti tai su jumis visur) ir visą išsamią mokomąją DVD featuring kasdienybe ir pristatymai, Steve ' as Cook ir Petras Nardi.

Ne tik kad, bet jūs taip pat gauti visų svarbiausias registracijos kodą, kad bus suteikti jums prieigą prie visos būsimos patarimai, rankenėlių ir kasdienybe, už šį nuostabų poveikį.

Taškai prisiminti:

Lengva padaryti (ne kuglarstwo reikia)

Visiškai savarankiškas (nieko įtraukta į paketą)

Momentiniai iš naujo

Daugelio įprastinių idėjų

Gali būti atliekama visiškai rankas išjungti!

Valia yra Banko Naktį poveikio jums buvo svajojate!

Rutina idėja:

Įsivaizduokite, kuriame keturias korteles.Savo žiūrovų prašoma juos maišyti facedown (taigi visi žino, kad) jos vieta, bet vienas iš kortelės į spalvotus vokus ir tada sumaišykite vokai ir spręsti juos.

Dabar jūs nurodoma, kad kiekviena kortelė turi prizą ir kokia premija jie gavo jie iš tiesų gali imtis namų.

Žiūrovų skaičius atidaro savo voką ir atskleidžia, jie laimėjo saldainis.Jums pasiekti savo kišenėje ir ranka jiems saldainis.

Žiūrovų skaičius du atidaro savo voką atskleisti, jie laimėjo savo vizitinę kortelę.Galite imtis verslo kortelę iš savo piniginės ir ranka jiems.

Dabar yra tik vienas paketas, paliktas vienas, jie sprendžiami jums.Jūs jį atidaryti (arba) jūsų žiūrovas gali, jei norite) atskleisti, kurį laimėjo savo piniginę, įskaitant visus turinį!!!

Yra tiek daug rutinos, idėjų Noru, jums bus meilė koncepcija!!!

Žymos: olandų audinys, rankinėje mažas, berniukas piniginės, rankinėje vaikas, ekranas oneplus 7, 11 pro max 360, berniukas pinigus, piniginės, harpy, berniukas piniginės, bluboo telefono.

Veiklos Formos Close-up Magic
Dydis other
Amžius Suaugusieji
Prekės Pavadinimas Enjoyer
Yra Instrukcija Taip
Savybės Etapas
Tipas KORTELĖS
Modelio Numeris BOX-115396
Medžiaga Popierius
Lytis Unisex
Įspėjimas nuo gaisro

Parašykite savo atsiliepimą!

Nauja siunta Noru (DVD ir Gudrybėmis) - triukui,Close Up,Iliuzija,Pramogos,Mentalism Magia Rekvizitai,Pranašystė,Magas Žaislai

Parašykite savo atsiliepimą!

Panašūs produktai