Profesinės ZGTS Titano Derma Roller 192 Adatas Microneedling Veido Odos Priežiūros ir Plaukų Slinkimas Gydymo Grožio Dermaroller

Nauja

€5.19

ZGTS Derma Roller Adatos

Mikro adatų volelis yra labai madingas grožio metodas.Ji naudoja daug mažų adatos ant mikro adatų volelis skatina odos.Per trumpą laiką, mikro-adatos gali padaryti daugiau nei 200.000 micro-vamzdžiai, todėl, kad veikliosios medžiagos gali prasiskverbti į odą ir padeda įsisavinti maistines medžiagas.Su spuogų ženklai ir kiti produktai, efektas bus geresnis.

Unikalių Titano Medžiagos

192 Adatas

0,2 mm / 0,25 mm už jūsų pasirinkti

Pranešimas

1. Dauguma žmonių naudoja mikro-adatos, kai oda taps raudona.Kai darai tai, intensyvumas turi būti lengvesni, ir tada lengvesnis, nepradėkite pernelyg sunkus. 2. Atkreipkite dėmesį į asmens higienos ir išvengta bakterinės infekcijos odos.Nepritariu voleliu.Prieš ir po kiekvieno naudojimo nuplaukite mikro-adatiniai ritininiai su verdančio vandens valymo ir dezinfekcijos ir naudoti mikro-adatos intervalais.

Kaip Naudoti?

Vienas Žingsnis Naudojimas prieš naudojimą ir po 7 minutes ir su 75% alkoholio dezinfekcijos, tada nuplaukite alkoholis su verdančiu vandeniu.

Antras Žingsnis Valyti veidą su valikliu ir naudoti medvilninio tampono į sausą drėgmės perteklius ant veido.

Trečias Žingsnis Taikoma tolygiai ant odos, tirpalo liofilizuotų miltelių.

Ketvirtas Žingsnis Atlieka mikro-adatiniai ritininiai švelniai roll veido formos matuoklis, siekiant išvengti žalos, kurią sukelia pernelyg didelę jėgą, kiekvieną kartą 15 minučių.

Žingsnis Penki Taikyti specialią repair kauke, kad būtų išvengta infekcijos su kitomis kaukėmis.Jums nereikėtų plauti savo veidą po microneedle.

Šeštas Žingsnis Taikyti atitinkamas specialias veido priežiūros produktą.

540MSC Derma Roller-0,2 mm/0,25 mm/0.3 mm

Žymos: derma pen, derma roller, jade roller, valyti veido, aukso adatiniai, derma roller 0 5mm dydžio, microneedl, microniddle volelis veidui, dermarol, dr pen.

3 funkcija volelio adatos odai
2 funkcija Mikro adatų Volelis
Microneedle Ilgis 0.25 mm
Kilmės KN(Kilmės)
Funkcija 1 Dermaroller Mikro Adata
Produktas Derma roller adata
Funkcija derma roller titano
Prekės Pavadinimas agdoad
Maitinimo Šaltinis Nėra Elektros
Funkcija 5 ZGTS
Medžiaga Plastikiniai
4 funkcija Derma roller plaukų

Parašykite savo atsiliepimą!

Profesinės ZGTS Titano Derma Roller 192 Adatas Microneedling Veido Odos Priežiūros ir Plaukų Slinkimas Gydymo Grožio Dermaroller

Parašykite savo atsiliepimą!

Panašūs produktai