6pcs Milžiniškas Kaktusas Balionai 6Pcs Folija Kaktusas Šalies oro Balionu, Gimimo diena Taco Šalis Dekoro Meksikos Fiesta Tiekimo

Nauja

€9.14

Ši šalis tema puošybos rinkinys buvo specialiai sukurta nustebinti savo draugus ir šeimos su stebuklinga spalvingas gimtadienio patirtis, viskas, ko jums reikia įtraukti visus į vieną rinkinį.

Shippig Politika 1.We will ship užsakymą per 3 darbo dieną, gavęs mokėjimą.Jums bus gauti savo paketą stebėjimo informacija, kai jūsų užsakymas yra vežamos.

2.Pristatymo terminas:

EMS(tarptautinio greitojo Pašto Paslauga) paprastai trunka 5-8 darbo dienas, priklauso nuo šalies pristatytas.

Kinija Paštu, Oro Paštu/Epacket:Azija,Vakarų Euro,Šiaurės Amerikoje trunka 9-20 darbo dienų,Pietų Amerikoje,Vidurio Rytuose,Rytų Euro,Afrikos trunka apie 15-40 darbo dienų.

3. Importo muitais, mokesčiais ir kitomis muitų susiję mokesčiai neįtraukiami.Pirkėjai prisiima visą atsakomybę už visas papildomas patirtas išlaidas (jeigu tokių yra).Klientų Aptarnavimo ir Atsiliepimus stengiamės, kad mūsų geriausias jums pasiūlyti aukštos kokybės produktų, todėl jūsų pirkinių patirties laimingas & malonus.Jei turite kokių nors pastabų, klausimų, pasiūlymų apie mūsų gaminius ir paslaugas, prašome nedvejodami susisiekite su mūsų Klientų Aptarnavimo.Mes padarysime viską, kad atitinka jūsų reikalavimai.Jūsų atsiliepimai yra tikrai svarbus mums.Prašome užtrukti keletą sekundžių palikti didžiosios atsiliepimus, jei jūs patenkinti mūsų produktą ar paslaugą.Prašome susisiekti su mumis prieš jums palikti mums Neutralią/Neigiamą grįžtamąjį ryšį, mes visada stengiamės 100% klientų pasitenkinimo.Ačiū!

Žymos: Pyp, fiesta šventė apdaila, kečupas, garstyčių, meksikos šaliai dekoro, keramikos apdaila apdaila, pripūtimo balionai, 4 asmuo valtis, milžinišką balionai 100 vnt, suknelė meksikos, meksikos žymeklį šalis.

Medžiaga Aliuminio Folija
spalva Žalia geltona
Produktas 1 60*20cm catcus folija balionai
Klasifikacija Ballon
Tipas šalis, balionų dekoracijos
Rinkinys Tipas Taip
Modelio Numeris MARSP001
Proga Vestuvės
Skaičius, Vnt Nustatyti
Tipas Didmeninės Taip(>50 Vnt.)
Forma, Stilius Ovalo formos

Parašykite savo atsiliepimą!

6pcs Milžiniškas Kaktusas Balionai 6Pcs Folija Kaktusas Šalies oro Balionu, Gimimo diena Taco Šalis Dekoro Meksikos Fiesta Tiekimo

Parašykite savo atsiliepimą!

Panašūs produktai